Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון היתחלתי להתעניין בתיווך

ורציתי קצת להבין אך כול העסק הזה עובד היבנתי שצריך להוציא רשיון כבר את כול זה קראתי והיבנתי.

אכשיו אני רוצה להבין אם אני פותח עסק של תיווך הדרך היחידה למצוא לקוחות זה לחכות שהם יבואו?

תודה

פורסם

אתה יכול להסתובב ולראות דירות למכירה ולהכניס אותם למאגר שלך,בתיאום עם בעלי הדירות.

לקוחות אתה משיג בפירסום בעיתונים מקומיים ובאתרי אינטרנט רלוונטיים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא כדאי לחכות, אלא ליזום.

1. פנה למוכרים פרטיים המפרסמים.

2. פנה לקבלנים המשווקים פרוייקטים.

3. פנה למתווכים אחרים והצע להם לטפל בלקוחות שלהם תמורת אחוזים (בהנחה שהם בלחץ עבודה, או שאינם מטפלים בלקוחות באזור שאתה מתכנן לעבוד בו, וע"י הפניית לקוחות שלהם אליך יוכלו להגדיל את המחזור שלהם).

4. הייה אטרקטיבי - הצע מחיר מיוחד, או בחינם לאחד הצדדים (חינם למוכר / קונה).

5. חלק פלייארים בתיבות דואר באזורים בהם אתה מעוניין לעבוד. אם מישהו מתכנן למכור את דירתו הוא יפנה אליך.

בהצלחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה אל כול הטיפים

RAZ מה הכוונה אזור שאני הולך לעבוד בו (ברור שאם אני עובד בתל אביב אז ברור שאני לא יסע לאילת)

אבל בכול מקרה איפשר לעבוד בכמה מקומות...

עוד משהוא שחשבתי אליו אתם ממליצים לפני פתיחת עסק עצמאי לעבוד קצת אצל חברות שונות שמתמכות בזה?כדי לצבור נסיון?

ושאלה קטנה אחרונה לפתיחת העסק אל ההתחלה אתם ממליצים גם פתיחת מקום? או שזה איפשרי גם דרך הבית?(או שזה לא רציני)?

פורסם
לא כדאי לחכות, אלא ליזום.

1. פנה למוכרים פרטיים המפרסמים. דרך נוחה ליצור מאגר נכסים, דרך נוספת היא פשוט לטייל ברחובות להתעניין ולשאול גם על נכסים עתידיים למכירה

2. פנה לקבלנים המשווקים פרוייקטים. לקבלנים מערך שיוק שלהם והם לא צריכים אותך

3. פנה למתווכים אחרים והצע להם לטפל בלקוחות שלהם תמורת אחוזים (בהנחה שהם בלחץ עבודה, או שאינם מטפלים בלקוחות באזור שאתה מתכנן לעבוד בו, וע"י הפניית לקוחות שלהם אליך יוכלו להגדיל את המחזור שלהם).

4. הייה אטרקטיבי - הצע מחיר מיוחד, או בחינם לאחד הצדדים (חינם למוכר / קונה). אל תוריד מחיר ממחירי השוק אחרת יתיחסו אליך בהתאם (זלזול וכאחד שאפשר להסתדר איתו על מחיר)

5. חלק פלייארים בתיבות דואר באזורים בהם אתה מעוניין לעבוד. אם מישהו מתכנן למכור את דירתו הוא יפנה אליך. פלירים מקומם במקרה הטוב בפח האשפה ובמקרה הפחות טוב ברחוב- פלירים = לא רציני

בהצלחה.

תאגור נכסים בבלעדיות ופרסם בעיתונות המקומית או באתרי האינטרנט

בתור התחלה אולי תצטרף למשרד קיים בשביל להכיר את השוק והקומבינות מבפנים.

שילוט על נכסים למכירה בבלעדיות (כמובן שבהסכמת המוכר)

מאיזה איזור אתה? אני יכול לשדך אותך עם חבר שמתעסק בנדלן מסחרי

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

לקבלנים מערך שיוק שלהם והם לא צריכים אותך

התכוונתי שיציע להם שהוא יהיה מערך השיווק שלהם. לא שימכור להם לימונדה, וכן, הם כן צריכים מערך שיווק. אז אולי הוא לא יתחיל ממגדלי חבס, אלא מבנין קטן, אבל זו התחלה.

פלירים מקומם במקרה הטוב בפח האשפה ובמקרה הפחות טוב ברחוב- פלירים = לא רציני

דווקא לקוח פוטנציאלי, המעוניין למכור את הנכס יפנה למתווך שהשאיר אצלו פלאייר.

אנשים לא ישמרו את הפלאייר, עשרות שנים למקרה שימכרו יום אחד בעתיד, אבל זה יכול להיות רלוונטי במקרה של מזל עם מישהו שבדיוק מתכוון למכור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
התכוונתי שיציע להם שהוא יהיה מערך השיווק שלהם. לא שימכור להם לימונדה, וכן, הם כן צריכים מערך שיווק. אז אולי הוא לא יתחיל ממגדלי חבס, אלא מבנין קטן, אבל זו התחלה.

אז בעצם הוא הופך להיות סתם איש מכירות ואם כבר מכירות אז לפחות של משהו מעניין יותר

דווקא לקוח פוטנציאלי, המעוניין למכור את הנכס יפנה למתווך שהשאיר אצלו פלאייר.

אנשים לא ישמרו את הפלאייר, עשרות שנים למקרה שימכרו יום אחד בעתיד, אבל זה יכול להיות רלוונטי במקרה של מזל עם מישהו שבדיוק מתכוון למכור.

ברוב המקרים אנשים לא מסתכלים בכלל על הפלייר וזורקים מיד לפח (יחד עם עוד כמה נירות שהיו בתיבה)

במקום להשקיע כסף בפלירים עדיף להשקיע בפרסום במקומונים (ששם אנשים מחפשים דירות)

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
ברוב המקרים אנשים לא מסתכלים בכלל על הפלייר וזורקים מיד לפח (יחד עם עוד כמה נירות שהיו בתיבה)

במקום להשקיע כסף בפלירים עדיף להשקיע בפרסום במקומונים (ששם אנשים מחפשים דירות)

10,000 פליירים = 350₪ בצבעים אמיתיים בלוינסקי 68 או 168 לא זוכר את המספר המדוייק

מול התחנה המרכזית החדשה בת"א.

ככה שאם הוא "יזרוק" 1,000₪ ויקבל בתמורה 30K פלאיירים אז תאמין לי שהוא לא יהיה עני מזה.

לקוח אחד והוא כיסה פי 3...

• תוכן חדש...