Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים

לאחר שיקולים רבים והתלבטויות קשות ובעקבות דיונים בפורום על רכבים אמריקאים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=155502

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=154903

החלטתי לוותר על אהבתי לאמריקאיות וללכת על רכב חסכוני. היות ואני נוסע המון אז אחרי הבטיחות בא הנושא הכספי. האופציות:

1. פיז'ו 406.

2. טויוטה קורולה.

3. פולקסוואגן בורה דיזל.

השכל אומר בורה אבל האם באמת העלות החודשית הממוצעת יותר נמוכה מפיז'ו או טויוטה (דלק, חלפים, טסט וביטוח). חשוב לי לדעת אם באמת צריכת הדלק ברכב דיזל היא כזאת נמוכה וחסכונית.

אגב, הלב רוצה פיז'ו אבל הפעם השכל יחליט!! :screwy:

בבקשה עצה מקצועית ודחוף!!!

פורסם

צריכת הדלק נמוכה יותר אך נלוות לה עלויות טיפולים גבוהות יותר ומס רישוי גבוה יותר.

הכל תלוי בכמה קילומטרים אתה עושה בשנה.

דרך אגב, ה 406 גדולה יותר (משפחתית בגודל מלא).

פורסם

צריכת הדלק בדיזל אכן נמוכה יותר, אבל הוא ישתלם לך רק אם אתה נוסע הרבה בשנה.

הקורולה מהשנתונים המדוברים היא מכונית בסיסית למדי, אפורה אך אמינה. ה-406 מכונית מצוינת והמחירון הנמוך שלה יאפשר לך למצוא אחת משנתון יחסית גבוה, כנראה. שים לב שהיא גדולה יותר משתי האחרות ועלויות האחזקה תהיינה כנראה גבוהות יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראשית, אני מצטער אם "ניפצתי" לך את הרצון לרכב אמריקאי. אבל עדיף עכשיו מאשר שתתחרט על זה אח"כ.

בקשר לשאלתך - ה406 רכב נוח מאוד. אבל כמו שנאמר פה, הוא גדול ויש לזה השלכות.

על הטויוטה קורולה הייתי יותר ממליץ מה3 שהוזכרו כאן. הרכב לא רע בכלל. בתקציב שלרשותך אתה קונה אחת בשנתון 2000 - 2001 לא רע בכלל.

בקשר לVW אני מצטרף למה שנאמר פה, אם אתה נוסע באמת מרחקים גדולים ורעש הדיזל לא מפריע לך מה שלי אישית קודח במוח.. בהצלחה ותתחדש.

GS300.

פורסם

כמדומני שברשותך היום גרנד פרי לא??

אם כן אז ה 406 תצרוך בערך מחצית מהדלק של הגרנד פרי. לי יש 406 עם מנוע 2.0L בנסיעות ממוצעות פנים חוץ הרכב מאד חסכוני (בד"כ 1:10/11).

לגבי נוחות אכן הרכב נח מאד, אך שוב בהשוואה לגרנד פרי הוא יהיה קצת יותר ספורטיבי, זה אומר רכב יותר קשה.

בכל מקרה ממליץ 406, אם רק הנוחות היא בסדר העדיפויות שלך.

לגבי האחזקה יש לכאן ולכאן, יכול להיות שהטיפולים קצת יותר יקרים (עדיין לא התנסיתי בזה), אבל את הכסף הזה תקזז בצריכת דלק נמוכה וביטוח זול מאד!!

פורסם
ראשית, אני מצטער אם "ניפצתי" לך את הרצון לרכב אמריקאי. אבל עדיף עכשיו מאשר שתתחרט על זה אח"כ.

אכן החלום לרכב אמריקאי התנפץ אבל רק זמנית היות והצרכים שלי (נסיעות ארוכות-בשנה כ 33000 ק"מ) לא מותאמים לרכב כזה, אבל עוד אחזור אליו. מי שלא נסע תקופה ממושכת על רכב אמריקאי (לא אופטרה כמובן או קוואליר:oops: ) לא יודע מה זה נוחות.

כמדומני שברשותך היום גרנד פרי לא??

אם כן אז ה 406 תצרוך בערך מחצית מהדלק של הגרנד פרי. לי יש 406 עם מנוע 2.0L בנסיעות ממוצעות פנים חוץ הרכב מאד חסכוני (בד"כ 1:10/11).

אכן יש לי גרנד פרי אבל לא השתכנעתי שה 406 תחסוך לי כסף לכן ההחלטה כנראה תהיה על רכב דיזל-בורה או אוקטביה.

פורסם

אכן החלום לרכב אמריקאי התנפץ אבל רק זמנית היות והצרכים שלי (נסיעות ארוכות-בשנה כ 33000 ק"מ) לא מותאמים לרכב כזה, אבל עוד אחזור אליו. מי שלא נסע תקופה ממושכת על רכב אמריקאי (לא אופטרה כמובן או קוואליר:oops: ) לא יודע מה זה נוחות.

אכן יש לי גרנד פרי אבל לא השתכנעתי שה 406 תחסוך לי כסף לכן ההחלטה כנראה תהיה על רכב דיזל-בורה או אוקטביה.

לא בטוח שרכב דיזל זה הפתרון בשבילך, אולי אני טועה ויאירו את עינינו חכמים ממני, אבל קח בחשבון אגרת רישוי יקרה יותר משמעותית, ולהשערתי אולי גם מחירי ביטוח יקרים יותר? מה גם שמחירי הסולר בארץ משתווים למחירי הבנזין, נראה לי שבסופו של דבר אתה מגיע לאותו מחיר אחזקה +/- וההפרשים יהיו זניחים.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

פורסם

הבורה תהווה חסכון ברור,

האגרה השנתית אומנם יותר גבוהה,אני לא יודע במדיוק כמה אבל סכום שערוריתי,

אתה תרגיש מזה לעשות 800+ קילומטר על מיכל, דיזל אגב אולי על הנייר לא יותר זול אבל בתכלס הוא הרבה יותר זול. ,ברוב בתחנות יש לך בין שקל לשניים הנחה,

ב 33K בשנה אתה תרגיש טוב מאד את החסכון.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

ב 33K בשנה אתה תרגיש טוב מאד את החסכון.

אחרי הגראנד פרי? בברירור!

אגב, הלכת לאיזור של סקודה.. הסופרב לדעתי רכב מעולה! הוא מרווח לאללה ונוח לנהיגה.. תנסה.

GS300.

• תוכן חדש...