Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2003 שהוחלף בה מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיסי מעוניין לרכוש טויוטה קורולה שנת 2003. הוא מצא מכונית אחת, אשר כעת נמצאת על 74,000 ק"מ. באזור ה-10,000 ק"מ הוחלף באוטו מנוע, באחריות יצרן, לאחר שכל מיני נורות התראה החלו להידלק ברכב (זה נמשך במשך תקופה מסוימת עד שהוחלף המנוע).

לפני שהוא הולך לראות את האוטו, הוא התייעץ איתי, ואמרתי לו שאני יכול לברר אם יש טעם בכלל להתעניין באוטו. אם כן, האם יש סיבה להוריד מהמחירון, וכמה?

תודה!

פורסם

לטעמי האישי אין בכך ולו כלום.

יתכן והמנוע היה פגום מייצור (לבטח נדיר בקורולה) והוחלף - להחלפת מנוע אין ירידת ערך בדיוק כמו שהחלפת תיבת הילוכים אינה פוגעת בערך הרכב.

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

מה שאומר ירון, נכון לדעתי לרכבים יותר ישנים ומשומשים.

כלומר לא אמורים להוריד מערך הרכב שנת 96 נניח, עם 200 אלף ק"מ שום דבר, אם הוחלף בו מנוע.

קח בחשבון, שרכב עם 70 אלף ק"מ בדרך כלל לא חווה שום התערבות מכאנית, מלבד כמה טיפולים רגילים.

רכב, שהוחלף בו מנוע, עבר עבר ניתוח גדול מאוד יחסית, כלומר פירקו והרכיבו על המנוע החדש את כל הצינורות והיישנים, את מערכת ההזרקה, את הגיר, הזיזו צמות, אולי שברו חלק מהקליפסים. זה לא נורא ברכב יותר משומש, אבל לדעתי יש לזה משמעות ברכב בן 3-4 שנים.

לפחות יש הוכחות שהמנוע שהורכב היה חדש מהקופסא?

פורסם
מה שאומר ירון, נכון לדעתי לרכבים יותר ישנים ומשומשים.

כלומר לא אמורים להוריד מערך הרכב שנת 96 נניח, עם 200 אלף ק"מ שום דבר, אם הוחלף בו מנוע.

קח בחשבון, שרכב עם 70 אלף ק"מ בדרך כלל לא חווה שום התערבות מכאנית, מלבד כמה טיפולים רגילים.

רכב, שהוחלף בו מנוע, עבר עבר ניתוח גדול מאוד יחסית, כלומר פירקו והרכיבו על המנוע החדש את כל הצינורות והיישנים, את מערכת ההזרקה, את הגיר, הזיזו צמות, אולי שברו חלק מהקליפסים. זה לא נורא ברכב יותר משומש, אבל לדעתי יש לזה משמעות ברכב בן 3-4 שנים.

לפחות יש הוכחות שהמנוע שהורכב היה חדש מהקופסא?

מסכים עם כל מילה!!

פורסם

אוקיי, הבנתי :) תודה!

הוא עוד לא הלך לראות את המכונית, ככה שכרגע לפחות לא ניתן לדעת אם באמת מדובר במנוע חדש (אבל אני אגיד לו לשים לב לזה).

שאלה נוספת שצצה לי בעקבות השאלה הראשונה: אם למשל המנוע היה מוחלף לאחר כמה עשרות אלפי ק"מ, ומאז הרכב עבר כמה אלפים בודדים, האם יש טעם ללכת לראות אותו?

פורסם

הייתי קצת חושש במקרה כזה, בו הוחלף משהו מהותי ומאז הרכב לא עבר מספיק ק"מ בשביל לדעת אם באמת התקלות נפתרו. יש מספיק קורולות בשוק, לא?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זו גם הייתה דעתי (למעשה, דעתי היא שבכלל לא כדאי לחפש קורולה, אבל זה סיפור אחר), אבל גיסי התעקש שאברר.

תודה שוב :)

פורסם

במידה והורדת המחיר היא משמעותית זה יכול לצאת משתלם,במידה והוא דורש מחיר מחירון המוכר אז אני לא רואה צורך לרכוש רכב כזה.

אם אין ירידה משמעותית אני לא רואה סיבה למה כן לרכוש ,כאשר תוכל לרכוש קורולות אחרות ואפילו במצב יותר טוב וללא החלפת מנוע.

הרבה אנשים מבוגרים רוכשים את הקורולה,אני לא רואה בעיה למצוא אחת במצב טוב.

בהצלחה ואישית אני ממליץ לך לרדת מהרכב הזה,

עמיטל.

פורסם

איך אתה יודע שהוחלף מנוע?

המוכר אמר לך? ולמה לו לספר לך?

הרי אם לא היה מספר לך לא היית יודע לעולם שהוחלף מנוע!

ואם הוא בחר לספר לך הרי שהוא יותר צדיק מהאפיפיור...

אני לא חושב שהחלפת מנוע יש בה כדי להוריד ערך של רכב.

אם המנוע היה חדש וזה נעשה במוסך היבואן אין כאן שום בעיה.

ולדעתי גם אין צורך לדווח לרוכש עליה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
גיסי מעוניין לרכוש טויוטה קורולה שנת 2003. הוא מצא מכונית אחת, אשר כעת נמצאת על 74,000 ק"מ. באזור ה-10,000 ק"מ הוחלף באוטו מנוע, באחריות יצרן, לאחר שכל מיני נורות התראה החלו להידלק ברכב (זה נמשך במשך תקופה מסוימת עד שהוחלף המנוע).

מי סיפר לו את זה? המוכר? למה? משהו מסריח. אם אני הייתי מוכר רכב לא הייתי מספר איזה חלפים הוחלפו באחריות, בשביל מה?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מי שספר על החלפת המנוע הוא אכן המוכר. בכל מקרה, אני כבר אמרתי לגיסי שימשיך הלאה וימצא אקזמפלר טוב יותר (מזקנה...) או שיחפש גם דגמים אחרים..

פורסם
מי שספר על החלפת המנוע הוא אכן המוכר. בכל מקרה, אני כבר אמרתי לגיסי שימשיך הלאה וימצא אקזמפלר טוב יותר (מזקנה...) או שיחפש גם דגמים אחרים..

צודק

לא חסר

porsche 914,2.0,1970

• תוכן חדש...