Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברכבי קיים HU (רדיו טייפ ולא דיסק) ישן מאוד של פיליפס, רצוי לציין שהרכב נקנה כך לפני שבוע.

ההתלבטות שלי היא כזאת, האם להחליף לHU של פיוניר ישן מאוד (לא MP3 וללא אפשרות להריץ שירים) ששוכב במחסן, או לרכוש נגן MP3 איכותי, ולחבר אותו דרך יציאת AUX קיימת (במקום AUX כתוב DC IN, אותו דבר לא?), דבר שלא ימשוך פריצות לרכב.

ההתלבטות נוגעת בהבדלי האיכות שאני שואל עליהם, ועל הצד הכספי.

בברכה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
שלום חברים,

ברכבי קיים HU (רדיו טייפ ולא דיסק) ישן מאוד של פיליפס, רצוי לציין שהרכב נקנה כך לפני שבוע.

ההתלבטות שלי היא כזאת, האם להחליף לHU של פיוניר ישן מאוד (לא MP3 וללא אפשרות להריץ שירים) ששוכב במחסן, או לרכוש נגן MP3 איכותי, ולחבר אותו דרך יציאת AUX קיימת (במקום AUX כתוב DC IN, אותו דבר לא?) בהחלט לא אותו הדבר!!! DC IN זאת כניסת מתח ולא כניסת AUX, דבר שלא ימשוך פריצות לרכב.

ההתלבטות נוגעת בהבדלי האיכות שאני שואל עליהם, ועל הצד הכספי.

בברכה.

התשובה באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תיקון גדול, הכניסה הקיימת על הרדיו טייפ הקיים הינה CD IN. שלפי מיטב הבנתי מאפשרת כניסה לMP3.

חשוב לציין שHU הנ"ל מחלק 4X10 שזה חלש מאוד.

בברכה.

פורסם
תיקון גדול, הכניסה הקיימת על הרדיו טייפ הקיים הינה CD IN. כניסת CD IN היא כניסת AUX שלפי מיטב הבנתי מאפשרת כניסה לMP3. נכון מאוד.

בברכה.

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בברכה.

הקפצה לאחר דיי הרבה זמן, עצם העובדה שהHU מחלק 4X10 לא יגביל אותי לאחר שארכיב 6X9 אחוריים (כניראה פיוניר 300W) בנוסף לעובדה שיחובר אליו נגן MP3.

בברכה.

• תוכן חדש...