Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בWINDOWS עושה ריסטים כול הזמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלל חבריי הפורום

כאשר אני מדליק את המחשב הוא הדלק ומגיע למסך כזה שרשום בו שקובץ FAT32 משהו כזה פגום

אני כמובן ממשיך להפעיל את המחשב אבל כעבור מספר שניות ולפעמים דקות ספורות במחשב נתקע על מסך כחול והמחשב עושה עצמאית ריסט

פתרונות חוץ מפירמוט יעזרו מאוד

אבל גם ברצוני לדעת את הבעיה עצמה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אני לא חושב שיש אפשרות בלי פרמוט הבעיה מוכרת ולרוב מפרמטים.

אם אתה רוצה לפרמט אבל לא למחוק תוכנות חשובות תעלה את המחשב על "מצב בטוח" ותעשה סריקת וירוסים על הכונן שלא מותקן הווינדוס, לאחר מכן תעביר את כל הדברים שאתה רוצה לשמור לכונן שלא מותקן עליו הווינדוס(לרבות זה כונן d) ואז תפרמט.

מקווה שעזרתי.

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם

אם אתה מגיע למצב בטוח תנסה לעשות SYSTEM RESTORE או בתפריט של הF8 תבחר LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION.

כמו כן יש אפשרות למנוע מהמחשב לעשות אתחול ולראות את המסך הכחול עם ההודעה שאתה מקבל. תבדוק שם בדיוק מה ההודעה ולפיה יהייה ניתן לטפל. איתחולים יכולים להגרם מהרבה מאוד סיבות מוירוס עד בעיית חומרה. לא הייתי רץ לפרמט את המחשב מייד (למי יש כוח).

פורסם

כמו שאמר ידידי מעלי, תנסה את LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, במידה וזה לא ממש עוזר, ה 3 נסיונות האחרונים שלך הם:

1. להעלות ב SAFE MODE , ולהריץ chkdsk /R ולהתחיל מחדש את המחשב, לנסות לראות אם זה עוזר

2. לנסות לעשות RESTORE מ SAFE MODE

3. לנסות את REPAIR CONSOLE מהדיסק של ה XP

פורסם

ברגע שאני מחליט לפרמט את המחשב הפירמוט מתרחש רק על כונן C?

כי עם זה ככה אז אין בעיה

ועוד שאלה כרגע יש לי וינדוס עברית ובבית יש לי דיסק של אנגלית יש אפשרות כלשהי שהוינדוס החדש יהיה עברית

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

שלום.

א. באם תוכל לפרט בדיוק את ההודעת השגיאה שהמחשב נותן.

ב. האופציה LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION. מועילה רק במידה

ונעשה שמירה להעלה תקינה כל שהיא, וכמו"כ מועילה רק במקרה של שינוי הגדרות

שגורם לתקלה, אם הבעיה היא בעיית חומרה או קבצים שנמחקו, זה לא יעזור ע"פ רוב.

ג. באם ישנה בעיה בקריאת הקבצים, הן אם הבעיה במערכת הקבצים, או בעיה פיזית בדיסק,

מומלץ לפני השימוש בסורק הדיסק לגבות את כל הקבצים החשובים הנמצאים על הכונן (לפעמים

התיקון גורם שלא יהיה ניתן לקרוא קבצים שעוד היה ניתן לקרוא לפני כן).

ד. התקנת עיברית על גירסת וינדוס אנגלית, איננה אפשרית תמיד, והיא תלויה בגירסת הוינדוס

המקורי.

ה. בעת פירמוט הכונן, אפשרי שלא לפרמט אלא את הכונן שבו מותקנת מערכת ההפעלה.

אולם את כל התוכנות הדורשות התקנה, כולל המותקנות בכונן השני, יהיה צורך בהתקנה מחדש.

ו. באם יש חשש לבעיית חומרה, מומלץ לבדוק את מכלול המחשב בעזרת תוכנות המיועדות לכך,

ובעיקר בדיקת הזיכרון ובדיקת הדיסק.

פורסם

אם אתה מגיע למסקנה שחובה לפרמט, שים כונן קשיח אחר והשתמש בתקול כ SLAVE, כך אולי תוכל "להציל" מידע חשוב שהיה לך.

הכל מקרה אני ממליץ להחזיק במחשב שני כוננים, אחד למערכת ההפעלה והתקנות והשני למידע חשוב כגון מסמכים\תמונות ... כיוון שבדר"כ מערכת ההפעלה נדפקת.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

איזה מערכת הפעלה יש לך שאתה משתמש בFAT32?

למה לא NTFS?

דבר שני, FAT קשור למערכת ניהול הקבצים בכונן הקשיח ואם הוא נפגם צריך לראות ממה הוא נפגם

בצע בדיקת דיסק SCANDISK דרך הדוס

או לחצן ימני על הדיסק /כלים/ אבחון

פורסם

גם אני חושב כמו שרגא, לדעתי ההארד דיסק שלך פגום ובדרך לעולם הבא.

לדעתי תגבה את הדברים החשובים לך כמה שיותר מהר - לפני שאתה מנסה לתקן את הבעיה - מכיוון שיכול להיות שהבעיה היא פיזית בכונן הקשיח.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...