Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במהלך שנת הנהיגה שלי על הכבישים,יצא לי להיתקל כבר פעמיים בנהגים רדומים לגמריי.

פעמיים לא ידעתי מה לעשות ופשוט ברחתי משם.

פעמיים יצאתי בתחושת אכזבה על כך שאולי יכולתי למנוע את התאונה הבאה.

התרחיש ידוע,נסיעה במהירות 100 ,הנהג שלפניי מתחיל לזגזג,אני עוקף לראות על מה כל המהומה ,ואז..או אז אני המום נוכח העובדה שהנהג לידי רדום לגמריי.:shock: :shock: :shock:

בשנייה אחת עולות בראשי מספר אפשרויות:

1)לצפצף ולנסות להעיר את הנהג-לא מבוצע בגלל החשש שההג הרדום מהבהלה יסיט את ההגה ויכנס בי.

2)לברוח מהמקום -פעולה שהמוח ישירות מצווה עלייך לעשות.

3)להתקשר למשטרה-מה שאחריי שנייה אתה מבין שזה לא יועיל.:roll:

פתרונות?רעיונות?

מה אתם עושים במקרה כזה?

שבת שלום ונסיעה בטוחה!

פורסם

בהחלט מצב לא נעים.

כמובן לשמור מרחק גדול מהרגיל - או לעקוף מהר.

לדעתי, אין מה לעשות - כל הפעולות שהזכרתה יכולות להבהיל את הנהג ולהכניס גם אותך למצב מסוכן, או שאין בהן כל תועלת.

הדבר הנכון לעשות, לדעתי, אם יש רמזור קרוב לנסות להעיר לצומת ליבו של הנהג אם וכאשר עוצרים ברמזור.

אם לא, לדאוג לעצמך ולא לנסוע ליד - אין מה לעשות, נהג חסר אחריות שמגיע למצב כזה - עדיף להתרחק.

נשמע אגואיסטי - אבל גם לדעתי אין פתרון טוב יותר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

זה מזכיר את הבדיחה:

בתאוריה נשאלה השאלה הבאה :

תוך כדי נסיעה אתה מבחין במראה השמאלית , כי אדם רוצה לקפוץ מבניין מהקומה השביעית. מה עליך לעשות???:idea: :idea: :idea:

מה אתה מסתכל על נהגים?? היסתכל על הכביש:lol:

מילא נהגות אבל נהגים....???

ירון מאיר

אה והתשובה :

מכוון את המראה

פורסם

אולי לנסות לסנוור אותו עם אורות גבוהים,

כי לפעמיים שאתה ישן ומכוונים עליך אור\פנס או סתם דוגמא מדליקים לך אור בחדר, זה מעיר אותך.

או אולי לצפצף צפירות קצרות ולא ארוכות שעלולות להבהיל כל בן אדם, בין כל קשר אם הוא ישן או ער, וכמובן להיות מוכנים לכך שחלילה הנהג יבהל.

רצוי לעשות זאת בזמן שאין תנועה סביבכם, שאם חלילה הוא יבהל לא יפגע ברכב נוסף.

לי אישית, יהיה מאוד קשה להתעלם מרכב שהנהג בו רדום לגמרי על הכביש.

זו פצצה מתקתקת ועדיף לנסות לעזור ואולי למנוע את התאונה הבאה כשהנהג יחצה צומת באדום או כשחלילה יכנס לנתיב נסיעה של מישהו אחר.

זו דעתי האישית בלבד.

נאור

פורסם

אני צופר בקיטועים,כמובן שאני אחריו במרחק ומוכן לבלום,עדיף שיבהל וירד לשוליים ויפגע בעצמו,במקום שיעבור אדום,או יעבור נתיב,ויפגע בחפים מפשע,נירדמת שילמת.

זוהי דעתי,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...