Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, ברשותי סקודה פייבוריט שנת 94 במצב מעולה החלטתי להשקיע ברכב כרכב שני (אשתי נוסעת על פאביה 2003) לי אישית יש אהבה גדולה לרכב.

ברצוני לדעת האם ישנה אפשרות לשפר במקצת חלק מביצועי המנוע בהתחשב ב 8 V , לאחרונה חשבתי על הוספה של פילטר פתוח קיט , ה

1. אם באמת ישנה תוספת משמעותית בביצועי המנוע
  2. האם גם הוספה של אגזוז FREE FLOW ,תשפר במקצת

אמנם זוהי רק סקודה אבל האתגר הוא כל העיניין אשמח לעזרה

תודה וחג שמח

מאיר

פורסם

זרימה חופשית לא ההיתי ממליץ לפעמים בחלק מהרכבים זה אף פוגע בביצועים

פילטר בשמחה אפילו יכול לתת לך ממש שיפור קטנטן אבל הרוב זה פסיכולוגי

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

ישלי פיבוריט שנת 92 כבר כמעט 3 שנים וחוץ משיפור האחיזה בכביש לא תקבל מהרכב הזה יותר מדי.

הרכב שלי מטוס יחסית למנוע שלו וכל מה שיש בו פילטר פתוח שחוץ מרעש יותר נעים ואולי תגובה יותר זריזה לא שינה הרבה והכי חשוב שכל המנוע במצב דנדש שנוסע על ליקוי מולי חצי סינטטי ומטופל כיד המלך.

אוטו ממש חמוד אבל כדי לשפר אותו באמת תצטרך להשקיע המון כסף.

נ.ב.

הדברים שאתה כן יכול להוסיף בקלות וזה יהיה ממש מועיל זה נעילה מרכזית וחלונות חשמל.

והכי חשוב צמיגים יותר רחבים ואיכותיים!!

בלעדיהם הייתי משתגע :)

פורסם

bub, איך הצלחת לאשר צמיגים רחבים יותר לפבוריט, ובאיזו מידה?

לפותח השרשור - אין אפשרויות פשוטות וזולות,

והתרומה של אגזוז ופילטר היא די אפסית.

אם יש הרבה כסף ו/או ידי זהב,

אפשר לשפר כל דבר,

כמובן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

פשוט מאוד הפיבוריט מגיעה עם צמיגים 165/70/13

בדקתי התוכנה של משרד הרישוי ולרכב הזה מותר להגדיל לשני מידות שהן

175/70/13

185/70-65/13 (לא זוכר בדיוק)

אז הגדלתי ל175 וההבדל עצום במיוחד עם צמיגים איכותיים!

• תוכן חדש...