Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כתבה מצויינת!

ג'ורג עד עכשיו לא הבנתי למה לא השתתפת עם הפורשה שלך.:roll:

שלי עדיין בנבצרות זמנית...:x

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ג., כל הכבוד,

מקווה שהפורשה שלך תחזור מהר לזירה.

חג שמח.

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

אהבתי את הסטינגרי.

אבל אני חושב שהמסלול הזה עשה עוול לכל המתחרות, היה צריך לבדוק אותם במסלול שהרסו...:-(

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כתבה מצויינת בהחלט

כל הכבוד לשמוליק דרור וג'ורג'!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מהמעט שניתן היה לראות בסירטון, הזכיה של הפרארי היתה בעיקר בזכות הנהג, לדעתי אם הנהגים היו מחליפים מקומות הפורשה היתה מנצחת-כמו שתמיד אמרתי-הנהג עושה את ההבדל! אין תחליף למיומנות ויכולת-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

I agree with Ran, Gil Ben Yosef was driving the Ferrari, but this is realy not the issue, I am glad that you have enjoyed the item, the intial idea was to compete against the Mustang p-51 but unfortunately Mr. Yaakov Turner IAF MUSEUM could not get the necessary permition, that could have been a huge thing, maybe next time:wink:

Chag Sameach

Happy Easter

Irit

פורסם

היי כולם

ראשית תודה לעירית המקסימה אין כמוך :-)

אני חייב לציין שיום הכתבה היה יום של הגשמת חלום ילדות.

ה-308 GTS כיכבה אצלי על קירות החדר עד גיל 16 (תהליך התבגרות איטי משהוא)

לנהוג ברכב חלומותי ?! ... בארץ ?! וואוו באמת הייתי רטוב

אתה איש מדהים !!! ואני מתכוון לבעלים של הפרארי שמצנעה אני לא ארשום את שמו

:-Pהגשמת לי חלום !!!:-P

דרור וג'ורג , היה תענוג להכיר אתכם :-P

כל הכבוד מועדון ה-5

וכמובן תודה שבחרתם בנו

עדיין רטוב מהחוויה :lol:

גיל בן יוסף

אלטרנתיבי

פורסם
I agree with Ran, Gil Ben Yosef was driving the Ferrari, but this is realy not the issue, I am glad that you have enjoyed the item, the intial idea was to compete against the Mustang p-51 but unfortunately Mr. Yaakov Turner IAF MUSEUM could not get the necessary permition, that could have been a huge thing, maybe next time:wink:

Chag Sameach

Happy Easter

Irit

איזה מוסטנג ? יצחקי לא מכר אותו באנגליה לאיזה אספן שבדי לפני איזה 15 שנה ?

פורסם

לא זה אלא ה- ה-F-6K שהוא גרסת צילום על בסיס דגם P-51K של המוסטנג, הוא משתפץ תקופה די ארוכה בלשון המעטה, וקיוונו שאולי סיים....:wink: בכל מקרה הגיבוי היה הספיט, כך או כך זה לא נתאפשר מהסיבה שלא התירו כלי רכב יבשתי על מסלול ההמראה

אירית

פורסם

בקו ישר הקורבט הייתה לוקחת... ידוע שסיבובים בקורבט זה כמו סיבובים באוטובוס D:

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...