Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לא מזמן הלכו לי ה6x9 של קנווד .. אני מחפש עכשיו רמקולים אחוריים איכותיים

כמובן אני יודע במת הצליל צריכה לבוא מקדימה וכו וכו וכו ...... אני רוצה במת צליל אחורית .. אם למישהו יש המלצה על משהו טוב שירגיש חופשי ....

אז רציתי לשאול אם למישהו יש פה ניסיון עם הרמקולים של מאגנט ? מבחינת עוצמה ? איכות צליל ?

http://www.dorelcar.com/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=422&kind=ViewShop&idprod=30_7

באתר הזה לדוגמא כתוב 150 אר אמ אס ב4 אומ..... זה מציאותי בכלל ? או שהם מקצינים בצורה בלתי רגילה ?

תודה מראש על כל תגובה.........

פורסם

אני לא מכיר את הדגם הזה אבל לי יש מגנט והם באו אחרי קנווד שהיו לי באוטו והמגנט איכותיים ואני חושב שהם רמה מעל הקנווד באיכות, הקנווד אומנם היו דגם ישן אבל גם המגנט שלי לא חדשים נכון להיום, במוזיקת רוק היו לי קטעים שנבלעו בקנווד ובמגנט יש הפרדה יותר טובה ....

haters will hate

פורסם

מדליק אחי אני שמח לשמוע .. אבל אפשר לדעת קצת יותר נתונים ?

איזה דגם בידיוק יש לך של מאגנט ?

עם איזה מגבר אתה מריץ אותו ?

מאיפה אתה.. ומאיפה קנית או שמעת את מה שקנית ? (חנות)

תודה מראש!

:)

פורסם
לא נישמע לי להגיוני שרמקול 6X9 יעמוד בהספק של 150W RMS

מסכים, למרות שאני בטוח שימצאו 6 על 9 עם הספק אמיתי של 150 RMS.

עד אז אני יאמין לאתרים שמפרסמים נתוני וולט במדידה... :wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אבל חשבתי שמאגנט זאת חברה שמכבדת את עצמה

זה הגיוני שלרמקול אחד היא תיתן נתון הגיוני ולרמקול אחר היא תיתן נתון כל כך לא במקום ?

אולי אני טועה באופן שאני קורא את הנתונים ?

תסתכלו באתר:

http://www.magnat.de/car/car.php?serie=Xcentric&detail=112693&area=1&lang=en

אז הטעות אצלי ?

פורסם

לי יש מאגנט 8 אינץ' בהספק 120 RMS ו 180 MAX.

כך שהגיוני שרמקול 6X9 יוציא 150.

גבר יש לך רמקול של מאגנט ? אפשר לדעת מאיפה קנית איזה דגם הוא.. והשאלה אם אתה מרוצה מהעוצמה\איכות שלו?

פורסם

לי יש מאגנט 8 אינץ' בהספק 120 RMS ו 180 MAX.

כך שהגיוני שרמקול 6X9 יוציא 150.

גבר יש לך רמקול של מאגנט ? אפשר לדעת מאיפה קנית איזה דגם הוא.. והשאלה אם אתה מרוצה מהעוצמה\איכות שלו?

כרגע אין לי מגבר כך שאני לא יכול לבדוק את העוצמה אבל נראה לי ש120 RMS זה לא מעט.

לגבי האיכות אין מה להשוות לפיוניר וקנווד למיניהן.

קניתי את הרמקול לפני קרוב לשנתיים . אם אתה מעוניין אני יכול לנסות להשיג לך כזה .

פורסם

יבגני-הפיוניר שסידרת לי במחיר טוב הוא לא נופל מהמגנט שלך אם לא יותר טוב אז בבקשה אח שלי אל תלכלך שמגנט לא רואה פיוניר וקנווד ממטר

פורסם

אני אישית שקניתי את הרמקולים לרכב(קדמיים ואחוריים)

היית צריך לקנות רמקול אחורי של MAGNAT

אבל לאחר השמיעה הבנתי שKENWOOD עדיף...

לכן קניתי את הKENWOOD (לאחר תוספת של כסף)

אגב זה אותו MAGNAT שמדובר פה בתרד... עם הקרוס....

• תוכן חדש...