Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב: רנו מגאן דיזל מודל 98

יש לי חור באגזוז בחלק הקידמי של האגזוז שמתחבר למנוע. החור נמצא בחלק שמצד אחד מתחבר לסעפת הפליטה ומצד שני מתחבר לאגזוז ובאמצע יש קטע גמיש שבו נמצא החור.

התקשרתי למוסך אגזוזים ואמרו לי שאפשר להשיג את החלק הזה רק בחברה. בררתי במחסן של רנו וזה יעלה שם 877 ש"ח לפני מע"מ לפני עבודה.

השאלה שלי:

מישהו יודע היכן אני יכול לנסות למצוא חלק משומש או חליפי?

אני צריך לעבור טסט השבוע ולכן זה קצת דחוף.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון:

אחרי חיפושים מצאתי את החלק בהיפר חלף פ"ת לקחו לי 450 לפני מע"מ (המיגרש הגדול והמסודר שרואים מצד ימין לכביש 5 כשבאים מכיוון מורשה לפני פנייה ימינה לסגולה הוא שלהם) את החלק הרכבתי תמורת 100 ש"ח במוסך בכפר קאסם.

הייתי צריך גם מנגנון לחלון בהיפר חלף הציעו לי ב-500 ש"ח , אמרתי לא תודה ומצאתי בציון חלפים באזור בחצי מחיר.

• תוכן חדש...