Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לקוראים!

פתחתי את התרד הזה עקב עבודת שיפור שחבר שלי עושה במערכת שלו (חבר פורום) אשר כוללת בניית תיבה חדשה לסאב.

הסאב המדובר הוא MW112 של DLS הנתונים שהורדתי לו מאתר הם נפח תיבה 32 ליטר שזה נראה לי מאד קטן אבל מה שהפתיע אותי יותר זה אורך הפורט. נתוני הפורט הם גודל 4 צול בעומק של 37.5CM (סנטימטר) שזה לא הגיוני כי התיבה יותר קטנה. הייתי רוצה שתעזרו לי ולו איך פותרים את הבעיה.

הודה לכם על התשובות ושוב לכל הילדים והלא מבינים תוותרו על התשובות שלכם אין לי עניין לפתח פה עוד תרד של 3 עמודים.

פורסם

היסתכלתי והם רוצים תיבה 34.5 ופורט באורך 33.

בכל אופן ציריך לוודא שהם נתנו מידות נטו עם/בלי הסאב והפורט ששניהם זה לפחות עוד 5 ליטר, אז אם ככה יש לך עוד מקום

בכל אופן זה כן אפשרי ליבנות תיבה כזו:

את הגובה תעשה 33.5

את את הרוחב תעשה 42

ואת העומק 28.

את הפורט תשחיל מהצד ושים לב שהוא לא ניתקל בסאב.

זה 40 ליטר כי הוספתי את הנפח של הסאב והפורט.

אם תרצה ממש שיהיה 34.5 אז תשנה את העומק ל 24.5

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפי מה שאני יודע, אתה יכול לפצל את הפורט לשני חלקים זהים באורכם ולהכניס לתיבה.

אותו האפקט.

תעשה חיפוש עם המילה "פיצול פורט" או משהו כזה ויכול להיות שתגיע לת'רד שדיברו על זה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

סליחה אני התבלבלתי בדגם של הסאב הוא MW12 הדגם שלו, והסתכלתי בנוסחה אבל עדיין משהו לא הגיוני לי, אשמח עם תעזרו לי עם החישובים.

ודבר שני איך אני יודע עם המידות כוללות את הסאב או לא כמו שאמר gsi16v?

פורסם

בדרך כלל הם לא, אם הם לא רשמו על זה בימפורש.

הם מיתכוונים למידות נטו של התיבה.

בכל אופן בשביל תיבה טרפזית לא צריך מחשבון מיוחד.

נגיד ועומק התיבה הוא 30, ואתה רוצה שהחלק התחתון יהיה עמוק יור ב 5 ס'מ אז תוסיף למטה 5 ותקצצץ מילמעלה 5 ככה תקזה שיפוע זהה ותישאר עם אותו נפח.

אז המידות החדשות יהיו:

גובה 33 (זה הגובה המינימלי שאפשר להתקין בו סאב 12")

רוחב 45

עומק 27

השארתי את זה 40 ליטר שככה זה יהיה קרוב יותר ל32 אחרי שהסאב והפורט יהיו בפנים

למרות שהיינו צריכים להקטין את נפח התיבה השארתי אותה אותו נפח כי הפורט עכשיו תופס יותר נפח

לגבי פיצול פורט, בפירוש לא חותכים ל 2 בידיוק. אם חותכים למעשה צריך לשים אותם אפילו יותר ארוכים מ1. ויש נוסחא לזה והיא לא הכי מיתחשבת במקום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...