Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי אוטו משלי כבר חצי שנה ולצערי הוא עושה לי יותר בעיות ממה שהוא אמור

זה בתכלס לא רכב שהייתי מצפה שלא יראה מוסך, אבל אצלי זה כבר ממש מוגזם

הרכב המדובר הוא דייהו לאנוס שנת 98, ידני (מנוע 1500 נדמה לי).

אני בתכלס לא נוסע איתו יותר מידי מהר, לא עובר את ה120 גם לא בכביש החוף, אבל האמת היא שיש לי רגל דיי עצבנית על הגז ככה שאני מאיץ על ההתחלה, לא נוסע ממש רגוע, האמת היא שחברים שלי שאנטים ואמא שלי כמובן לא דוגמא ככה שזה רק נראה לי ככה יחסית לסביבה, לאדע אם זה ממש חריג...

אני בודק שמן ומים פעם בשבוע, ויותר מזה אני לא ממש יודע להתעסק, פעם בחודש ממלא אוויר בגלגלים וזהו..

הקטע זה שבמשך החצי שנה הזאת החלפתי קלאץ והייתי צריך ריתוך ואיזשהי מסילה של המוט הגה ועוד טיפול במערכת מים ולאגרים ועוד כמה טיפולים, כל כניסה למוסך מסתכמת בסביבות ה 700-1200 שקל כמו כלום.

ההחלפה של הלאגר היתה בגלל שכשהגעתי בדיוק ל60 קמש או ל80 קמש אז היה רעש עמום חזק מאוד (ב55 או 65 קמש לדוגמא זה לא היה, רק על 60 במדוייק).

היום, אחרי כמה חודשים, שוב המקרה חזר על עצמו במדוייק.

השאלה היא האם זה בוודאות לאגרים, האם יכול להיות שזה אולי לאגר אחר, ואם זה במקרה יהיה אותו הלאגר אז מה יכול לגרום לשחיקה כל כך מהירה... מה זה בעצם לאגר? ממה הוא נשחק בתכלס?

וחוצמזה גם בלי קשר ללאגרים אני צריך ממכם קצת טיפים לשימוש נכון נהיגה נכונה וכו, בתקווה לראות מוסך לעיתים יותר רחוקות ולא לשפוך ככה כספים על תיקונים...

המון המון תודה!

פורסם

לנהיגה שלך אין שום קשר ללאגרים.

יתכן שבהחלפה הקודמת לא סגרו נכון במוסך או לא גרזו.או שהתקינו תוצרת גרועה.

עם כל הכבוד לך דייהו לאנוס זה לא פארארי כך שבכל מקרה הכל נשאר בגדר הסביר.

פורסם

תוספת קטנה.תשתדל בתחילת נסיעה או בהחלפת הילוכים לשחרר את דוושת הקלאץ בהדרגה.

כל הבדיקות שאתה עושה טובות ושיהיה לך חג שמח.

פורסם

לאגר = מיסב. ספציפית, אתה כנראה מתכוון למיסב גלגל, לפי תאור הרעש.

מיסב גלגל נשחק מאוד, מאוד לאט, הוא מתוכנן לעמוד בעומסים מאוד כבדים ולאורך שנים. אם כבר הוא הוחלף, הדרך היחידה לגרום לו "למות" בזמן קצר - התקנה לא טובה.

נהיגה נכונה - תשקיע קצת כסף (פחות מביקור ממוצע במוסך, אני מאמין - קיבלתי את זה בחינם, לא יודע כמה זה עולה) בהשתלמות אצל ראם סמואל. נשאר לי רושם טוב ממנה (ועוד כמה דברים).

• תוכן חדש...