Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במגאן בנזין 1600 שנת 1996

קניתי את הרכב לפני כשבוע.

בנסיעה מחוץ לעיר הטמפרטורה יורדת נמוך יחסית - כמעט עד למטה.

הגעתי למסקנה שהטרמוסטט או חסר או לא עובד.

עשיתי חיפוש וקראתי בפורום על הבעיה. בכוונתי לתקן את התקלה.

האם כדאי להשקיע בטרמוסטט מקורי או שאפשר להסתפק בתחליפי?

פורסם

לי יש קליאו 2002, קניתי תחליפי, והטמפ' לא מתייצבת כבעבר, דעתי תיקנה חלק מקורי ותרכיב איפה שתיבחר, רק שתדע אני בדיעבד הייתי משלם פי שתיים וסוגר על מקורי רק כדי לא לשחק עם זה

פורסם

clio35, "והטמפ' לא מתייצבת כבעבר"

הבעיה שלך, אם בכלל אינה בגלל שהרכבת תחליפי.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

חבריה, אם קניתם רכב שאינכם יודעים מתי הוחלף בו נוזל קירור או טרמוסטט (והרכב על הכביש יותר מ-5 שנים), למה לא להחליף וכך להיות עם ראש שקט ? הקיץ אצלנו לא קל ותמיד כדאי שמערכת הקירור תהיה במיטבה.

Veni Vidi Vici

פורסם

מדווח

קניתי במוסך רנו טרמוסטט מקורי.

יש עליו סימון של טמפ' 89 מעלות צלסיוס.

המחיר 219 ש"ח + מע"מ. צריך לקנות גם גומיה - לא זוכר כמה עלתה (10 או 20 ש"ח).

התקנתי לבד - התקנה סופר פשוטה. 3 ברגים ובית של הטרמוסטט בחוץ. זה גם נמצא ממש למעלה. כשמפרקים את הבית של הטרמוסטט נשפך איזה ליטר-ליטר וחצי של מי קירור. אחרי שמחזירים הכל למקום צריך להוסיף מים ולפתוח את ברז הוצאת האוויר. מניעים את הרכב, נותנים לו להתחמם ובינתיים ממתינים עד שהאוויר מתנקז. סוגרים את הכל ומחכים לאיזה 2 מחזורים של ונטה כדי לוודא שהכל תקין.

פורסם

אחרי שמחזירים הכל למקום צריך להוסיף מים ולפתוח את ברז הוצאת האוויר. מניעים את הרכב, נותנים לו להתחמם ובינתיים ממתינים עד שהאוויר מתנקז. סוגרים את הכל ומחכים לאיזה 2 מחזורים של ונטה כדי לוודא שהכל תקין.

אמרת הכל וכמו שצריך, זו הדרך הכי טובה לוודא כי לא נשאר אוויר במערכת.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
אחרי שמחזירים הכל למקום צריך להוסיף מים ולפתוח את ברז הוצאת האוויר.

חוץ מהוספת מים הכל נכון מאוד. החלפה של התרמוסטט היא דיי פשוטה כאשר יודעים מה עושים.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...