Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אמת.

2. מהנסיון האישי שלי, הELX עדיפה. מצד אחד יש לך מנוע נמרץ יותר, ומהצד השני יש לך את האופציה לגיר רציף.

אני מוציא מהמשוואה את הגיר הרובוטי שהגיע בדגמי ה SX לאחר מתיחת הפנים.

!AWDSOME

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יודע / לא מצליח לערוך תגובות :-)

עשיתי מחקר קטן, מצ"ב המחירים של הרכבים המדוברים כקובץ תמונה מסכמת.

לגבי הדייהטסו סיריון

לא מכיר חוץ מקריאה, לא יכול לתת חוו"ד תורמת יותר מידי חוץ מזה שהרכב מונע עם מנוע היאריס של טויוטה ואמין מאוד בכללי.

לגבי הפז'ו 206

1. ניתן לראות במחירון דגמים שונים (XT, XR) - לאיזה התכוונתם כשהמלצתם עליה . מה מומלץ ?

2. כמה כוכבי בטיחות יש לרכב ?

1. תלוי, דבר ראשון לדעתי עדיפה בהרבה התיבה הידנית ב-206 והיא מומלצת ונדמה לי ההבדלים הם בעיקר בין המנועים, 1400 סמ"ק והXT עם מנוע 1600 סמ"ק.

2. לדעתי 4 כוכבים.

לגבי הפיאט פונטו ספייס

1. כמה כוכבי בטיחות יש לרכב ? לא יודע

2. האם הפיאט לא ידועה בבעיות חשמל לא מעטות ? כן, ואיכות לא מרשימה בכלל, לחבר יש כזאת כזו דגם 2005, הייתה בעיה מוזרה בתיבה הרובוטית שהיה צריך להעביר בין P ל- D כמה פעמים כדי שזה יכנס להילוך.

3. האם הדגם שבמחירון שבתמונה, הוא אכן דגם הספייס שהומלץ בפורום ?

לגבי הדייהטסו שרייד

לא יכול לתת חוו"ד

תודה רבה !

אישית הייתי הולך על 206 ידנית.

או על איביזה בסיסית 1400 שנת 2002 ידנית, לחבר יש כזו שקנה מליסינג עם 50,000ק"מ לפני שנתיים וכמה חודשים עכשיו הרכב עם כמעט 100,000 ק"מ ובפרק זמן הזה לא היו שום בעיות חוץ מידית דלת פנימית שנשברה וגימורים ש"משתייפים" ומאבדים מהצבע\גימור.

יחסית ל-206 באיביזה הפנים יותר יפה עם התאורה האדומה ואיכות גבוהה יותר של חומרים והרכבה.

ה-206 בכל גרסאותיה מתנהגת יותר טוב ומהנה יותר לנהיגה וגם יותר נוחה בכבישים שלנו ומגהצת טוב יותר.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

תודה חברים,

אבל אני לא מחפש רכב מגניב, מהיר ומדליק :-)

יש לנו כבר משפחתית מהעבודה, מחפשים רכב שני לבית, קטן, חסכוני, זול, אוטומט (כן, אוטומט :-) :-))

אם אסכם את החיפוש בשאר השרשורים, ואת התגובות בשרשורים שלי,

אגיע למסקנה שיש 2 רכבים עיקריים מומלצים, במותאים את דרישותי :

* פיאט פונטו ספייס, דגם 7580 S ELX, מנוע 1250, שנת 2001, כ 35,000 ש"ח

* דייהטסו סיריון, עדיין מתלבט בין מנוע 1000 ל 1300

קושיות אחרונות לסיכום :-)

1. לגבי הספייס שציינתי, האם הדגם שמצאתי במחירון שציינתי בסעיף 1, הוא היחיד ? האם קיים רק בשנתון 2001 ?

2. לגבי הסיריון מנוע 1000, ראיתי שיש דגם CL ו CX, מה ההבדל ? מי המומלץ ?

3. האם עדיף סיריון עם מנוע 1300 שנתון ישן יותר, או מנוע 1000 שנתון חדש יותר ?

4. האם אתם ממליצים בשורה התחתונה על הספייס או הסיריון ? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת ?

5. היכן עומדת טויוטה יאריס, מנוע 1000 / 1300 שנתון 2000 (אולי 2001), מול הספייס והסיריון ?

שוב תודה !

פורסם

הפונטו ספייס שדיבר עליה TPHSS ,היא דגם לאחר מתיחת פנים עם תיבה רובוטית

CAVEMAN הזכיר שה ELX לפני מתיחת הפנים ,עם התיבה הרציפה ,אמינה והוא לא נתקל בבעיות חשמל ואחרות

האם עדכון הדגם גרם לתקלות וחזרתן של בעיות מכניות שב ELX רציפה הצליחו להתגבר עליהם?

פורסם

עשיתם סלט מהדגמים. אגב, הכל כתוב בקישור ששחר השחיל לכאן לפני מספר תגובות, למי שטרח לבדוק.

לפני מתיחת הפנים, רק את ה ELX ניתן היה להזמין עם תיבה רציפה.

לאחר מתיחת הפנים, את ה SX היה ניתן להזמין עם תיבה רובוטית, ואת ה ELX היה עדיין ניתן להזמין עם תיבה רציפה, שאגב עברה עדכון תוכנה לטובה.

לגבי השאלות האחרונות.

ב 2001 תוכל למצוא את כל דגמי הפונטו. S, SX, ELX, HGT עם תיבות ידניות, ואת גרסת ה ELX עם תיבה רציפה גם.

לא ידוע לי על בעיות מיוחדות של הרכבים לאחר מתיחת הפנים.

!AWDSOME

פורסם
עשיתם סלט מהדגמים. אגב, הכל כתוב בקישור ששחר השחיל לכאן לפני מספר תגובות, למי שטרח לבדוק.

לפני מתיחת הפנים, רק את ה ELX ניתן היה להזמין עם תיבה רציפה.

לאחר מתיחת הפנים, את ה SX היה ניתן להזמין עם תיבה רובוטית, ואת ה ELX היה עדיין ניתן להזמין עם תיבה רציפה, שאגב עברה עדכון תוכנה לטובה.

לגבי השאלות האחרונות.

ב 2001 תוכל למצוא את כל דגמי הפונטו. S, SX, ELX, HGT עם תיבות ידניות, ואת גרסת ה ELX עם תיבה רציפה גם.

לא ידוע לי על בעיות מיוחדות של הרכבים לאחר מתיחת הפנים.

1. כלומר, הספייס הרלוונטית לצרכי היא מדגם 7580 S ELX, מנוע 1250 אוטומט וקיימת רק ב 2001 ?

2. לגבי הסיריון מנוע 1000, ראיתי שיש דגם CL ו CX, מה ההבדל ? מי המומלץ ?

3. האם עדיף סיריון עם מנוע 1300 שנתון ישן יותר, או מנוע 1000 שנתון חדש יותר ?

4. האם אתם ממליצים בשורה התחתונה על הספייס או הסיריון ? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת ?

5. היכן עומדת טויוטה יאריס, מנוע 1000 / 1300 שנתון 2000 (אולי 2001), מול הספייס והסיריון ?

6. אגב, האם הרכבים הבאים באים בחשבון מבחינת דרישותי ? סיאט איביזה, סקודה פאביה, סיטרואן סאקסו, טויוטה יאריס ?

פורסם
ELX קיימת בכל השנתונים.

גם בדור הראשון (לא ספייס).

אני מדבר רק על ספייס, ואני רואה במחירון שהדגם שציינתי מופיע רק ב 2001...

פורסם
סיאט איביזה משנת +2001 1.4 ידנית

האם היא עדיפה על פני שאר הרכבים שציינתי ?

דגם ה ELX קיים בכל השנתונים.

מאיזה מחירון לקוחה התמונה?

מהמחירון של יצחק לוי באינטרנט..

בכל מקרה, ה ELX זה דגם הספייס הרלוונטי עבורי ?

פורסם

ברשותי פולו 1.4 ידנית 01

זהו דגם מקביל ובעצם אותו רכב

אני יכול לציין שהרכב אמין מאד חסכוני בדלק בטיחותי יחסית (4 כריות אוויר אצלי)

בשילוב עם גיר רגיל הוא זריז יותר מהמשפחתומטיות הנפוצות

ובעצם החסרון היחיד הוא התחזוקה היקרה יחסית במידה ואתה מטפל במוסך המרכזי של פולקסוואגן (צ'מפיון)

בתקציב הזה ובדרישות שהבנתי ממך ללא ספק זהו הרכב שאני הייתי לוקח (פולו\איביזה\פאביה)

הרכב שתמצא במצב הכי טוב ומחיר הכי טוב תיקח

פורסם

לאחר אשכול ארוך של דיונים, החלטתי להתמקד ב 2 רכבים בלבד.

להזכירכם, הצרכים היו רכב קטן, קומפקטי, חסכוני, בטיחותי, אוטומט וזול לתחזוקה.

בתקציב של עד 40,000 ש"ח.

2 המועמדים הסופיים הם סיריון ויאריס.

אשמח להעזר בכם כדי להחליט, לכן אודה לתשובותיכם לשאלות הבאות :

1. לגבי הסיריון מנוע 1000, ראיתי שיש דגם CL ו CX, מה ההבדל ? מי המומלץ ?

2. בעקרון, האם עדיף סיריון עם מנוע 1300 שנתון ישן יותר, או מנוע 1000 שנתון חדש יותר ?

3. היאריס מעט יקרה יותר, האם לדעתכם שווה למתוח את התקציב, כדי לרכוש את היאריס במקום הסיריון, או שלא כדאי ?

4. כמה כוכבי בטיחות וכריות אוויר יש לרכבים הנ"ל ?

תודה וחג שמח :-)

פורסם

היאריס יקרה משמעותית מהתקציב שלך, וגם מדובר בדגם ה-1000 סמ"ק.

אני הייתי הולך על ספייס ELX כפי שהוצעה לך, במשפחתי פונטו ספייס ומאוד מרוצים מהרכב ומהאמינות המצויינת!

• תוכן חדש...