Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקרוב שלי יש פורד פוקוס (2007, 1.6L Trend), והוא מתאר תופעה משונה -

אחרי שמכבים את הרכב, יוצאים ממנו ואפילו נועלים אותו, ה-LCD שמראה הילוכים וכד' במרכז לוח השעונים נשאר להאיר לעוד פרק זמן ארוך (דקות ארוכות), ורק אחרי זמן רב כבה לו ה-backlight.

מישהו נתקל בתופעה?

זה המצב הנורמלי?

אם כן, איזה הגיון יש להשאיר את המסך מואר כל כך הרבה זמן אחרי שעוזבים בכלל את הרכב - למה זה טוב?

תודה

ניר

פורסם

ניר, זה נורמלי - קיים גם בפוקוס (Trend-X) של ידידה.

זה די טיפשי :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצב נורמלי לחלוטיין, בהרבה רכבים חדשים לוח השעונים נשאר מאור לפרק זמן מסויים.

אצלי בגולף דור 5 לוח השעונים נשאר דולק למשך דקה עד אשר מחשב הרכב מבצע shutdown מסודר לכול החומרה בדומה למחשב עם מערכת הפעלה XP או ויסטה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בפז'ו 206 שלי כנ"ל.

יש טיימר שהכל נשאר דולק כדקה ורק לאחר מכן הכל נכבה.

זה כולל את הרדיו דיסק והתאורת רקע של המחשב דרך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תודה.

אגב - במקרה המדובר פרק הזמן אינו דקה - דקה עוד הייתי מבין. המסך נשאר מואר הרבה יותר זמן (ולכן השאלה).

ניר

פורסם

מדובר ב-MODE מיוחד עבור קציני הרכב.

מכיוון שמדובר ברכב ליסינג נפוץ, הם יכולים בצורה זו לעבור בחניון ולבדוק קילומטראז' לכל המכוניות.

תנוח דעתך, זה מצב נורמלי באוטו.

פורסם
קיבלת תשובה מבעלי רכבים אחרים וראה נושא זה סגור.

:roll: ?!

רוצה להיות מנהל פורום כשתהיה גדול?

מדובר ב-MODE מיוחד עבור קציני הרכב.

מכיוון שמדובר ברכב ליסינג נפוץ, הם יכולים בצורה זו לעבור בחניון ולבדוק קילומטראז' לכל המכוניות.

תנוח דעתך, זה מצב נורמלי באוטו.

תודה.

על כזאת סיבה לא חשבתי :-)

ניר

• תוכן חדש...