Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מגבר מסוג פלאטינום אאודיו V12 4 ערוצים מגבר יחסית בסדר למחיר שלו.

כרגע הוא הגביר לי סאב של סאונד אדסטרים (זבל של סאב) צבע אדום

יש לי תקציב של עד 550 כולל תיבה לסאב חדש ואני מתלבט בין הרוקפורד P1 הקיקר C12 ופוניקס גולד משומש מסוג אוקטן R משהו כזה.

המגבר מוציא בגישור לפי דעתי מוערך סיבובות ה130+/* או שאני טועה?

הנה תמונה של המגבר

אני מחפש סאב שיהיה עוצמתי כמה שיותר עם המגבר שלי הכוונה נציל ושידפוק ויחזור ולא ימרח כמו הסאב שיש לי עכשיו לדוגמא או הפיוניר למינהם.

על מה כדאי ללכת?

תודה מראש

13408194b.gif

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

פניקס גולד הוא הבחירה הברורה מביניהם. חד משמעית. אבל המגבר שלך לא יוציא ממנו את כל המיץ. אבל תמיד תוכל להוסיף איזה מונובלוק נחמד, ולנצל אותו עד הסוף.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

+1 לעניין הקיקר , זה מספיק מדוייק ומספיק חזק .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

סיימתי היום לבנות לחבר תיבה לסאב. C12 (הוא פתח שרשור בנושא.)

התיבה אטומה! בנפח של 1.4 כיוביק פיט. (כ 42 ליטר)

מוגבר על ידי ליטינג אודיו FF150.2.

הרכב הוא יונדאי גט'ס.

רדיו דיסק קלריון 646.

ובאמת שומעים מצויין. חזק. באמת חזק. ומדוייק. יחסית לסאב 150W. הוא נותן חזק. ומדוייק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היה לי מגבר כזה פעם רק מהדגם של ה1200W, ועליו ישב סאב של קיקר ES (האח הקטן של הC12) , הסאב בקושי היה דופק, 6*9 היו נותנים אפקט יותר טוב מימנו, עד שיום אחד הביאו לי קבל 1 פאראד, אחרי שחיברתי אותו חשבתי באותו זמן שהגיע סוף העולם:shock:, היה שיפור של לפחות 300% בחוזק של הסאב.

את כל זה אני מספר כדי שתבין שהמגבר שיש לך הוא לא נציל, הוא צורך המון זרם וההספק שהוא מפיק ממש נמוך ביחס למה שהוא צורך. כדי לימנוע ממך אכזבה אני מציע לך להחליף את המגבר למגבר "אמיתי", ואם אתה מיתעקש עליו אז קח בחשבון שקבל יכול לעזור במקרה שתהיה מאוכזב.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

הייתי הולך על ה-C12. האוקטן R יותר מדוייק ואיכותי זה נכון, אבל הוא יותר חלש. הקיקר מספיק מהיר בשבילך ומספיק חזק אני מאמין. הבחירה הברורה לטעמי, ועוד עם מגבר שכזה (בלי לזלזל הכל בהתאמה לרכיבים).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האוקטן R הוא הבחירה הכי טובה, אבל האוקטן שיש באתר למכירה זה אוקטן שנשרף או משהו ותוקן. לך תדע מה עבר עליו.

לי היה סי 12 בתיבה 50 ליטר אטומה. היה חזק מאוד.

מפספס פה ושם ביטים במוסיקה מהירה וחזקה, אבל היה נחמד.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

כנראה אני אלך על קיקר חדש.

תודה על התגובות.

אני מקוה שאני יפתח לא עד הסוף אבל לפחות משהו עם המגבר שיש לי כי יש לי רכב גדול יחסית ואני לא יודע עד כמה הסאב יהיה מורגש (פיאט טמפרה)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני מחזיק בקיקר שלא מזמן קניתי.

אני לא מומחה גדול אבל אני מאוד מרוצה ממנו.

הוא עושה את העבודה בצורה מדוייקת ויודע לדפוק כשצריך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אתה חאפר אתה קררה.

הגעת למפגש אחד, התקנת מערכת וזהו, לא בא יותר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

שמתי לב שאנשים פה נוהגים להמליץ על ציוד שברשותם (כשהם מרוצים ממנו), גם אם לא שמעו בפועל את שער האפשרויות. כיוון שקיקר יותר נפוץ = מגיע מצב של מסה קריטית של המלצות, שגורם לכמות הקיקרים לשמור על עצמה. מה גם, שיש את האספקט הפסיכולוגי, כשבן אדם ממליץ על משהוא שיש לו, הוא משכנע את עצמו שביצע בחירה נכונה, ורכש את המוצר הטוב ביותר. השאלה היא האם, יש כאן ממליצים על קיקר שלא שמעו את האוקטן? אם כן - זה מיועד להם. אני לא טוען שהקיקר הוא רע, ממש לא. אבל לפני שאתם מחליטים ללכת על המלצה מסויימת, תבדקו שיש בידכם את המידע המלא לביצוע החלטה זו. בגלל זה גם כשנכנסים לזאפ, מקבלים 15 המלצות 5 כוכבים על מגברי זבל סיני, כי בעל מגבר המדבקה הגאה לא נחשף למגברים טובים ממו - במיוחד כל אלה שכותבים בחסרונות של V12 "אין", כי"הוא מפרק לי את הפיוניר חבל על הזמן!". זה לא נכון ולא מקצועי.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

לבחור שמעלי. (סלח לי שאני לא יודע את שמך)

אני ממליץ על דברים שאני שומע. או קיבלתי ביקורות מאנשים! ואני מדגיש. שאני סומך עליהם. ואני מכיר את הצורת ביקורת שלהם.

וגבי הקיקר. הוא הפתיע אותי.

הפיניקס גולד גם מדוייק מעוד. בתיבה טובה ואטומה הוא יהיה מדוייק יותר מהקיקר. אבל טיפה חלש יותר

P1. שמעתי . חמוד ~ וממש לא מעבר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כך בחשבון שזה אחד המגברים הכי לא טובים שיש{מנסיון אישי}

מיתחמם מהר עים כל סאב במיוחד עים שלושת הסאבים שהצעתה הוא יכנס לפרוטקשיין הרבה מאוד ומהר!

לפי דעתי קודם תביא מגבר נורמאלי\מובו בלוק ורק אז תיקנה סאב.

bmw-530i 3.0L

• תוכן חדש...