Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה יול"ב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגל הדחתם של הירושלמים, ולאור שמחתם לאיד של אוהדי הקבוצה מעל גבי הפורום על הדחתה של מכבי ת"א מגביע המדינה,

לא נותרה לי ברירה ,אלא לציין שמעודד לראות את הלוזריות הירושלמית במיטבה לקראת המאבקים בהמשך הליגה הישראלית.

ולמי שלא יודע : ירושלים קיבלה בראש מקבוצה חלשה ,לאחר שבאה עם 9 נקודות יתרון מהמשחק הראשון.

8)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הוווו מה זה יול"ב קאפ?

דיי עזבו אותכם - הפסידו? לבריאות. המשחקים של ירושלים ביול"ב גם ככה משעממים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היחיד ששמח לאיד זה אתה.שכחת פרט קטן שירושלים זכו בגביע המדינה ואת זה הם חגגו. לא זכור לי שמכבי עד כה הגיעו להישג מסויים העונה או שהרשימו במשחק זה או אחר.

ולי אישית יש הרגשה ש"הקבוצה הקטנה " הזאת ששמה ז'לז'ניק (עוד פעם אתה מראה שאתה מתנשא) בסופו של דבר תיקח את הגביע.

אסף

פורסם
היחיד ששמח לאיד זה אתה.שכחת פרט קטן שירושלים זכו בגביע המדינה ואת זה הם חגגו. לא זכור לי שמכבי עד כה הגיעו להישג מסויים העונה או שהרשימו במשחק זה או אחר.

ולי אישית יש הרגשה ש"הקבוצה הקטנה " הזאת ששמה ז'לז'ניק (עוד פעם אתה מראה שאתה מתנשא) בסופו של דבר תיקח את הגביע.

אסף

לפי הכותרת אני כבר חשבתי שאתה שואל מה הפירוש של השם ULEB .

אז בכל זאת אני אשאל,מישהו יודע מה הראשי תיבות של השם הנ"ל ?

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

Union of European Leagues of Basketball

(אם סדר המילים לא מסתדר לך זה בגלל שהמקור הוא בצרפתית)

ולפותח השרשור, אני לא מבין למה אתה יורד לרמה הזאת. אני מאחל להפועל להצליח באירופה כמו שאני מצפה מאוהדים של קבוצות אחרות לפחות לא לייחל להפסדים של מכבי באירופה (ובכלל, העונה אין לנו שום סיבה לצחוק, עדיף להתחבא בשקט עד שהיא תעבור (אנחנו גם יכולים לאבד להם את האליפות די בקלות אז...)).

ניר

פורסם

מה זה יול"ב זאת אימרה מוכרת של פיני גרשון, בה זילזל בגביע יול"ב שלקחה ירושלים, בעונה שמכבי לקחה את היורוליג....

הייתי בטוח שזה ברור...

למען האמת, אני לא נגד אף אחד מהישראליות באירופה, אבל הרגשתי שמגיע לאוהדי ירושלים קצת התייחסות בנושא,

לאחר ששמחו לאיד אחרי הדחתנו בגביע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

את האמת הייתי בעדם במשחק אתמול, חבל על ההפסד למרות יתרון ה-9 נקודות, הם ממש התפרקו בסיום והפסידו 18 הפרש. לוזרים :roll:

לא לשכוח, המשחק של מכבי הוא היום (רביעי) ולא ביום חמישי כנהוג, היום ב-21.45!

בהצלחה.

פורסם
לא לשכוח, המשחק של מכבי הוא היום (רביעי) ולא ביום חמישי כנהוג, היום ב-21.45!

בהצלחה.

אני מעדיף לשכוח :|

פורסם

רק על האמרה של פיני בעונה שעברה מגיע היה לו לחטוף בראש עוד קצת מצסקא :twisted: . לגבי מכבי, מצידי שינצחו. אני דווקא אוהב את ספאחיה מגיע לו לנצח.

ROOONEEYY

פורסם

כנראה שהרייטינג של בוב ספוג יעלה לקראת סוף מרץ

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

יש כמה דברים שלא ברורים לי.

לגבי הפועל ירושלים: דן, מה קוטה עושה בקבוצה?! בחירת הזרים של הפועל בשנה האחרונה הייתה מוזרה, אוסטין פשוט פורח, גולמאץ מבריק לפעמים, באוורס הוא גארד מעולה, אבל מה קוטה, ומה סליי עשו בקבוצה?! המחליף של סליי, טרנס מוריס, הוא פורוורד מצויין, ואני מסכים שהוא זר טוב, אבל קוטה? רכז נמוך, היכולת שלו באחד על אחד לא גבוהה, ראיית המשחק שלו לא טובה, הוא מאבד הרבה כדורים, הוא לא תורם נקודות, ההגנה שלו לא טובה, כי הוא נמוך מדי ופוינט גארד גבוה (יחסי..) ייקח אותו לסל ויעשה נקודות בלי בעיות, או להיפך, ייקח ג'אמפ שוט עליו, והוא לא יוכל לחסום את הזריקה. קוטה צריך לעוף! טפירו מתפקד כרכז, חג'ג' שעולה מהספסל הוא טוב יותר מחג'ג' שפותח בחמישיה. בכסף של קוטה, יכלו לקנות חיזוק לקו הקדמי. עוד גבוה שיעמוד ליד אוסטין, גולמאץ, פניני, כץ ומוריס.

לגבי מכבי: תראו, פליקס לא מקבל דקות. גם בליגה. במקום לשחוק את וויצ'יץ' כל שבוע, ואז לראות איך הוא מתפורר בימי חמישי, תן לפיליקס לעשות את העבודה בליגה. ביינום? בדיחה עלובה. רכז שמאזן האסיסטים/איבודים שלו כל כך שלילי, לא יכול להיות בקבוצה גדולה כמו מכבי. פשוט יותר מדי טעויות. הוא הולך עם הראש בקיר! ובמחיר שלו, יכלו להביא רכז מצויין. הלפרין צריך לקבל יותר דקות, הביטחון העצמי שלו ירד והממוצעים שלו התרסקו מהעונה שעברה בלובליאנה. גם ירטין, לא כל כך רכז טוב. הלפרין, שארפ, ירטין, ביינום. ארבעה שחקנים שמתפקדים כרכזים. למה?! ביינום - הגיע הזמן שתילך. בורשטיין יכול לתפקד כעושה משחק, גם הוא. ארנולד צריך לשחק יותר דקות - מדובר באחד הפורוורדים הטובים באירופה לדעתי. מאסיבי, נלחם על כדורים, לא אכפת לו לחטוף מכות בשביל להשיג את הסל, ובכל זאת, כמעט ולא מקבל דקות. וויצ'יץ' נשחק בליגה - תשמור אותו ליורוליג. תן לו לשחק 10 דקות בערב, וככה תוכל לשחק איתו 35 דקות ביורוליג. תן לפיליקס, ששון, ארנולד וגרין לשחק בליגה הרבה דקות. וספאחיה - תעשה טובה לכולם - לך הביתה. את הכדורסל הישראלי אתה לא מכיר, גם באירופאי בינתיים אתה לא מצליח עם מכבי - תבין את הרמז.

פורסם
הלפרין צריך לקבל יותר דקות, הביטחון העצמי שלו ירד והממוצעים שלו התרסקו מהעונה שעברה בלובליאנה.

הלפרין שיחק יותר מ30 דקות למשחק עד לפני 3-4 משחקים, אני לא אומר שהיה צריך ליבש אותו ככה ב3-4 משחקים האחרונים, אבל את ההזדמנות שלו הוא קיבל

• תוכן חדש...