Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי זמן עם מערכת שהחיווט שלה היה פשוט זוועה אני מוצא זמן פנוי וכסף להשקעה (לא גדולה מידי).

אני יתחיל ממה שהמערכת תכלול (עוד אופציות התקבלו בברכה).

קומפוננט של ג'יי בי אל P6550 בעוצמה של 90 RMS- שמעתי אותם עם הגברה לא משהו והם היו נשמעים מעולה, לפי האתר המידבאס שלהם נותן 45 HZ ומעלה מספיק לי 60 בשביל שהשתלב טוב עם הסאב בכל אופן מאד אהבתי את הצליל ובטוח שעם הגברה טובה יותר אפשר להגיע לתוצאות טובות.

אחת ההתלבטות שלי היא לגבי ההגברה- האם מגבר זטק 2 ערוצים 75X2 RMS יספק את הסחורה או לחשוב על משהו קצת יותר חזק\איכותי.

לגבי האחוריים אני חושב שאני ישאיר את מה שיש (6X9 ג'יי בי אל 70 וואט RMS מוכרים לכולם)- במידה ואני הולך על מגבר 2 ערוצים הם יעבדו על הרדיו לא צריך יותר מידי ווליום מהם.

כרגע אני עובד עם 750 פריימיר- המכשיר יבוא רק בסוף במידה ואני יחליט להחליף אני רוצה משהו פשוט לכיוון בעל איכות טובה יותר (הקלריון נראה לי קצת מסובך-כמובן שמתישהו אני יתרגל במידה וזה יבחר).

לגבי הבניה- הרכב הוא סופר לאנסר 97 חשבתי לעשות פלטה ארוכה (שתפריד בין החלק העמוק יותר של תא המטען) בתוך החלל הזה יישב הסאב בתיבת באנדפאס ע"פ נתוני יצרן (עדיין לא הסתדרתי עם הפרטים בצורה מדוייקת).

2 המגברים (אחד טרם נבחר והשני F-29 סוליד האודיו) ישבו על הפלטה השניה (בין הסאב לבין עוד פלטה במרחק של כ-8 ס"מ בצורה הפוכה (נסתרים). האם אני יצטרך להתקין מאווררים בגלל שהם ישבו בחלל קטן יחסית?

יש איזשהי בעיה עם הלבשה של מגבר על תיבה של סאב (מבחוץ כמובן).

בדלתות מקדימה תיהיה בניה פשוטה יחסית של עץ (ללא פיבר) ואיטום (דיינאמיט).

המלצות+חוות דעת יתקבלו בברכה, מקווה שהייתי מספיק ברור בשביל שהרוב יבינו אותי

שוב תודה :).

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תוכן חדש...