Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אחרי שהיום התחדשתי ברדיו דיסק הזה מאחי, חיברנו הכל, כל המערכת עובדת טוב (טפו טפו טפו בלי עין), אבל לאחר שמכבים את האוטו הרדיו דיסק לא יוצא החוצה כדי שאני יוכל לשלוף אותו (כמו שהיה אצל אחי הוא פשוט היה יוצא ואחי שולף אותו ואז הוא חוזר למקומו, וזה אחרי כיבוי לחלוטין של האוטו), ולאחר מכן שאני מדליק את האוטו הוא נדלק אבל על DEMO MODE כלומר הוא מאתחל אותו כל פעם, כאילו אין לו זיכרון והוא שוכח מה עשיתי לפני שניה ואיזה הגדרות שיניתי, והוא מתחיל במצב של POWERFULL כל פעם. העניין הוא שאצל אחי שהוצאתי את החיבורים היה לו חיבור אחד כתום שרשום עליו ILL ואותו לא חיברנו אצלי (אני ורועי א.), ולמרות כל הנסיונות לשים לו הגדרות של הכיבוי ולהפסיק עם ה-DEMO MODE (כי רועי מכיר את המכשיר הזה טוב טוב, יש לו אחד כזה), זה לא עזר. אז ככה יוצא שכל פעם שאני מכבה את האוטו אני צריך שוב ללחוץ על האקולייזר לכוון כמו שאני רוצה את התדרים המסויימים של הסאב, כל החיתוכים שיש שם וזה סרט. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

אודה לכם מאוד, גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

החיבור של המתח הקבוע והמתח לאחר סוויצ' הפוכים, נסה להפוך את הכבלים האדום והצהוב.

הכבל הכתום הוא לחיבור למתג של הפנסים הראשיים, הוא מעמעם את אורות הר"ד כאשר מדליקים אור דרך.

איציק.

פורסם

אוקיי אני ינסה את מה שאמרת. ובקשר לכבל הכתום, זה לא כל כך משפיע על תפקוד הרדיו דיסק, לפי מה שהבנתי, נכון?

בתודה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הכתום לא קשור לפונקציות של המכשיר

הוא משמש (כמו שאמרו) לחיבור לאורות דרך. שכאשר מדליקים אורות. האורות של המכשיר נחלשים.)

ומה שקרה. הצהוב לא מחובר קבוע!!

או מחובר לקו שאחרי כמה זמן מתנתק

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי מה הכוונה לא מחובר קבוע? כלומר הוא רופף או משהו כזה? כי ממש ליפפנו את החוטים כמו שצריך. אז יכול להיות שהוא מנותק איפשהו בדרך אחרי החיבור? לזאת הכוונה?

וייתכן ומה שאיציק אמר גם יכול להיות נכון? שחיברתי לא נכון את החוטים? כי את האמת שלא ממש ידענו מה שייך למה אבל חיברנו את הצהוב והאדום של הרדיו דיסק לחוט אחד (כולה היו שם 2), בדקנו שזה עובד, אכן עבד, והובן לנו שזה הפלוס כלומר האדום\מתח קבוע\או איך שתקרא לו. ייתכן וטעינו?

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא רופף במובן שלא מחובר טוב!

יש פלוסים ברכבים. שאחרי מספר דקות הן מתבטלים והופכים לקו מת! ורק בהכנסת מפתח/ התנעה / הפעלת האזעקה הם חוזרים לעבוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אם אתה רוצה שהרדיו דיסק יפעל ללא סוויץ' אתה צריך לחבר את החוט האדום והצבוה בצמה ביחד ואת שניהם למקור מתח קבוע ללא תלות בסוויץ', תחפש כבל כזה עם נורת ביקורת או רב מודד כאשר המפתחות מחוץ לסוויץ', אם הנורה תידלוק אז מצאתה ותתחבר לשם.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

לא זאת הכוונה. הכוונה היא שכאשר אני מכבה האוטו הרדיו דיסק לא נפתח כדי שאני יוכל לשלוף אותו זה דבר ראשון.

דבר שני,אני רוצה שהוא יידלק עם הסוויץ, והוא אכן נדלק עם הסוויץ, אבל ב-DEMO MODE כלומר הוא מאתחל את הרדיו דיסק כל פעם שאני מכבה ומדליק את האוטו, ואני לא רוצה שזה ייקרה, ואין לי מושג למה זה קורה כי כיוונו את הרדיו דיסק אבל הוא בשלו לא זוכר כלום. יותר ברור?

ZOOM-ZOOM

פורסם

ריסט ניסיתה לעשות?, זה פותר לי את כל הבעיות עם המכשיר, למשל כשפתאום הוא מפסיק להגיב ללחיצות על כפתורים במצב כבוי אני עושה ריסט והכל חוזר לעבוד.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

למה אתם לא קוראים!!! למה?

החוט הצהוב לא מחובר למתח קבוע! לא מספיק ברור? מה לא מובן?

ולכן בכל הדלקה הוא מתאפס! (המכשיר/ HU / רדיו דיסק)

צריך לבדוק עם טסטר שיש לך חשמל בקו גם כאשר הרכב נעול וללא מפתח. (אתם יודעים אין חשמל בחוט) רדיו לא עובד. אין זיכרון. אין כיוונים. אין נעליים.

אחרי זה יסתדר לבד העיניין של הפאנל הנפתח. (איך יפתח? אין לו חשמל. החוט הצהוב נותן לו את החשמל להיפתח!)

עכשיו מספיק ברור?

פורסם

מחזק את אלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...