Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני יומיים למדתי סוציולוגיה ואנתרופולוגיה ומדעי המדינה. שלשום נשבר לי קצת ממדעי המדינה, אז עברתי לחד-חוגי בסוציולוגיה ואנתרופולוגיה.

המצב הוא (אני לא רוצה להגיד "בעיה", כי זה לא מפריע לי) שאני צריך לקחת קורס או שניים מחוץ לחוג שבו אני נמצא, בנוסף לכמה קורסים בתוך החוג.

אחרי שעה שחקרתי את האתר של הקורסים באוניברסיטה, הגעתי לכמה קורסים שיכולים להיות מעניינים בשבילי, וגם שלא מתנגשים לי עם קורסים אחרים. אני צריך את עזרתכם כדי לבחור.

הקורסים הם:

-יידיש למתחילים

-מגמות ובעיות בתחום הסלנג

-פילוסופיה של הלשון

-אימה (לא ברור לי מה זה, אבל נשמע מעניין)

-לשון, מודאליות וקהילה

-מניפולציות דיגיטליות בצילום

-הנרטיב הקולנועי

-מגדר ומדיה

-עבירות מין

-תחרות, טכנולוגיה וקניין רוחני

-קורס פיתוח מיומנויות ניהול

אם למישהו יש נסיון עם איזשהו קורס, הייתי רוצה הסבר כלשהו. הרמה שלי באנגלית היא כמו בעברית, יש לי רקע מצוין במחשבים, תפיסה טובה מאוד לשפות חדשות, והיידיש שלי קצת חלודה, אבל אפשר להציל אותה.

פורסם

הייתי הולכת על מניפולציות דיגיטליות בצילום - מזכיר לי קורס שיש לי עכשיו על תרבות היופי בעיני הזן בודהיזם היפני

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

קח את זה שנראה דורש הכי פחות השקעה.

גם ככה אתה לוקח אותם כי אתה חייב.

באיזה מוסד אתה לומד?

שמעתי שיש באוני' ת"א קורס מומלץ בנושא קולנוע, שכל מה שעושים בקורס זה רואים סרטים.

ניסיתי לקחת אותו כקורס כללי אבל לא הסתדר לי עם המערכת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בסוף נסגרתי על יידיש למתחילים. לא רק שיש לי את הבסיס, אלא אני גם יכול להצחיק את כל מי ששואל אותי מה אני לומד. כבר היום היו 10 אנשים שכמעט התגלגלו על הרצפה כשאמרתי להם.

פורסם

למה שנויה במחלוקת? כולנו חייבים ללכת ללמוד הנדסה?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

חלילה, גם לשונאיי אני לא ממליץ להכנס לתופת הזאת, שבקושי הצלחתי להיחלץ ממנה.

לא התכוונתי לפגוע אישית ביוסי, שהוא בחור נחמד והכל, אלא סתם נראה לי תמוה ללמוד את התואר הזה,

כי אני מכיר כמה וכמה שסיימו את המסלול הזה ומן הסתם אין להם בזה עבודה...

בכל מקרה, במידה ואתה לומד באוני' ת"א ומחליט לשנות רישום לטובת קורסים זנותיים שלא דורשים נוכחות,

ומובטח בהם ציון 95 ומעלה, ההמלצות שלי הן:

ארכיאולוגיה מהי

סביבה ובריאות הציבור.

אני לקחתי את השני מביניהם, ואחרי שהשקעתי יום שלם בלמידה, נתנו בדיוק את המבחן של שנה שעברה+2 שאלות שונות

(סה"כ 44 אמריקאיות). מרוב זרקנות לא טרחתי לענות על השאלות החדשות אז קיבלתי איזה 95...

בארכיאולוגיה, בתוך אותו מבחן היו שאלות חוזרות, שמן הסתם גם הן נלקחו משנה שעברה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קודם כל, יש מה לעשות עם התואר הזה, והתשובה היא "תואר שני".

חוץ מזה, אני (לא כמו אחרים) מצפה לקבל משהו מהלימודים שלי, והמסלול שלקחתי הוא ממש מעניין, ויש המון דברים שאפשר לעשות איתו, במיוחד במחקרים ואם נשארים בעולם האקדמי.

בקטע של היידיש, זה משהו שחופר לי בשכל כבר הרבה זמן, כי רציתי ללמוד מאז ומתמיד, ככה שזו גם החלטה טובה.

אני לא חושב שאני צריך ללמוד הנדסה, כי כבר למדתי את זה שנה אחת, והחלטתי שזה ממש לא בשבילי. בתור סוציולוג לעתיד אני לא אוהב לעקוב אחרי הזרם המרכזי, ולא אוהב שהחברה שבה אני חי תגיד לי מה לעשות. בגלל זה אני מעדיף לעשות את החיים שלי במסלול הזה.

פורסם

דבר עם בני סלע

יש לו ניסיון בעבירות מין (לא יודע אם הוא עשה קורס)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
קודם כל, יש מה לעשות עם התואר הזה, והתשובה היא "תואר שני".

חוץ מזה, אני (לא כמו אחרים) מצפה לקבל משהו מהלימודים שלי, והמסלול שלקחתי הוא ממש מעניין, ויש המון דברים שאפשר לעשות איתו, במיוחד במחקרים ואם נשארים בעולם האקדמי.

בקטע של היידיש, זה משהו שחופר לי בשכל כבר הרבה זמן, כי רציתי ללמוד מאז ומתמיד, ככה שזו גם החלטה טובה.

אני לא חושב שאני צריך ללמוד הנדסה, כי כבר למדתי את זה שנה אחת, והחלטתי שזה ממש לא בשבילי. בתור סוציולוג לעתיד אני לא אוהב לעקוב אחרי הזרם המרכזי, ולא אוהב שהחברה שבה אני חי תגיד לי מה לעשות. בגלל זה אני מעדיף לעשות את החיים שלי במסלול הזה.

לא קראתי את שאר התגובות כי זה באמת לא משנה מה אחרים חושבים על הלימודים שלך אלא מה שוקבע בשורה תחתונה היא מה אתה מוצא בלימודים האלו ומה אתה מתכוון לעשות עם התואר ו\או עם מה שלמדת.

לדעתי לקחת בחירה נהדרת, למידת קורס למתחילים בבי"ס לשפות זה תמיד דבר טוב אפילו אם מדובר בשפה לא ממש שמישה שהולכת ונעלמת,אישית אני מכיר אנשים שלקחו קורס כללי -רוסית למתחילים או ספרדית והפיקו מזה משהו ,

לגבי הלימודים...אם תתקבל לתואר שני בעבודה סוציאלית דווקא יהיה לך מה לעשות עם זה , זה הכל תלוי רק בך

ברצון לדחוף לכוון מסויים ,מה גם שתוכל ללכת לכוון שת תואר שני אחר ,זה מאוד סובייקטיבי .

בהצלחה!

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...

פורסם

תואר לא לומדים בשביל עבודה, לומדים כי זה מה שאתה אוהב וזה מה שמעניין אותך.

אני לומד תקשורת.

מאוד מעניין אותי תקשורת.

בחצי שנה+ שעבדתי בתחום - רוב הזמן, לא ממש נהניתי. אז אני לא עובד בתחום.

לדעתי - תלמד את מה שקורץ לך הכי הרבה.

"מגדר ומדיה" ו"הנרטיב הקולנועי" יכולות להיות אופציות מעניינות, אם אלו תחומי העניין שלך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...