Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תואר לא לומדים בשביל עבודה, לומדים כי זה מה שאתה אוהב וזה מה שמעניין אותך.

אני לומד תקשורת.

מאוד מעניין אותי תקשורת.

בחצי שנה+ שעבדתי בתחום - רוב הזמן, לא ממש נהניתי. אז אני לא עובד בתחום.

לדעתי - תלמד את מה שקורץ לך הכי הרבה.

"מגדר ומדיה" ו"הנרטיב הקולנועי" יכולות להיות אופציות מעניינות, אם אלו תחומי העניין שלך.

אני לא יכול להסכים עמך מהסיבה הפשוטה שלא לכולנו יש את הבחירה ללמוד3שנים ויותר מה ש"מענין אותנו" ולעסוק בתחום אחר,זה פשוט לא תמיד מתאפשר כלכלית,ויש את מגבלת הזמן והגיל,ילדים,משפחה...

בארץ זה עם דגש חזק יותר בגלל הגיל הממוצע הגבוה יחסית של תחילת הלימודים האקדמיים.

נכון שיש מקרים יוצאי דופן.

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...

פורסם

אני דווקא מאוד מסכים. במשפחה שלי כולם למדו, אבל אין אף אחד חוץ מאחי, שהוא כלכלן בנשמה, שעוסק במה שהוא למד. אחותי הגדולה למדה ניהול בתי מלון וכיום היא מנהלת מכירות של חברת ספנות, אחותי הפחות גדולה למדה צילום והיום עובדת ברפת רק כי זה מה שבא לה, ואבא שלי למד אדריכלות, מלונאות, תואר שני במנהל עסקים, וניהול בתי קברות, וכיום הוא מנהל רשת של בתי קברות פרטיים. מה זה קשור לאדריכלות או בתי מלון? אני לא יודע. (כן, אני מצפה לבדיחות על העניין)

פורסם
אני דווקא מאוד מסכים. במשפחה שלי כולם למדו, אבל אין אף אחד חוץ מאחי, שהוא כלכלן בנשמה, שעוסק במה שהוא למד. אחותי הגדולה למדה ניהול בתי מלון וכיום היא מנהלת מכירות של חברת ספנות, אחותי הפחות גדולה למדה צילום והיום עובדת ברפת רק כי זה מה שבא לה, ואבא שלי למד אדריכלות, מלונאות, תואר שני במנהל עסקים, וניהול בתי קברות, וכיום הוא מנהל רשת של בתי קברות פרטיים. מה זה קשור לאדריכלות או בתי מלון? אני לא יודע. (כן, אני מצפה לבדיחות על העניין)

איפה הוא למד "ניהול בתחי קברות"?:-o

דווקא ממה שפרטת נשמע שהתחומים שלמדו בני המשפחה (חוץ מאחותך אולי) משיקים איכשהו למה שהם עוסקים...

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...

• תוכן חדש...