Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גשר חדש בגלילות - סקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי על הגשר בערב. שעה 18:30 בערך.

אכן הייתה האטה בכניסה אבל לא משהו היסטרי.

פתחי ניקוז מים בקושי הזיזו את האוטו. רוני תסדר לעצמך מתלים יותר נוחים/יעילים :lol:

היה מדהים לראות בשעות האלו את הרמזור ופניה שמאלה של גלילות ממש ריקים.

עוד יותר מדהים לראות בבוקר תנוע זורמת במהירות החל מרשפון ועוברת את גלילות בקלילות..........

אני לא יודע האם זה בגלל הגשר או יום חמישי לפני החג..........

ברידיה מהגשר התפלאתי לראות 2 נתיבים עמוסים מאוד בצד שמאל - מאיפה הם כולם באו? :shock:

נשא של ריבוי נתיניבים שצריך לחצות לדעתי יפתר תוך כמה שבועות אחרי שנהגים יתרגלו לזה ויתכננו את נסיעתם מראש בהתאם לסידור החדש.

בסה"כ פתרון מבורך לדעתי.

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ברידיה מהגשר התפלאתי לראות 2 נתיבים עמוסים מאוד בצד שמאל - מאיפה הם כולם באו? :shock:

הם באים מדרך נמיר ורוצים להמשיך מזרחה על כביש 5.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כשמתכננים כבישים בארץ לא לוקחים בחשבון את כשלי תיכנון המתלים של יצרני הרכב (או לחילופין, את המכוניות הספורטיביות עם המתלים הקשיחים מהכרח). המהמורה השנייה על הגשר אולי לא נוראית אבל לראשונה אני צריך להתכונן מראש נפשית :-P

אני בטוח שכל בעלי הספורטיביות כאן מבינים את זה היטב - כל הממ"בים - מתחמקים ממכסי ביוב (אפשר גם עב"מים - עוברים באמפרים מהצדדים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי כמה דברים לומר על הגשר הזה:

1. ההמתנה, גם בשעות העמוסות, ברמזורשל גלילות, לא הייתה כזו נוראית. לא סבלתי ממנה כל כך, כלומר הרמזור עשה עבודה די טובה (עוד לפני בניית הגשר).

2. אוקיי,בסדר,בנו גשר, כל הכבוד! אבל עכשיו בירידה מאיילון, מזרחה (רעננה כפ"ס ועוד...) יש עומס רציני. תופעת לוואי של הגשר החדש.

זהו!

172

פורסם

1. הגשר לא נועד לקצר משמעותית את ההמתנה ברמזור של גלילות מצפון לכיוון איילון - הוא נועד להעלים לחלוטין את אותן מכוניות מהצומת עצמה, כדי להוריד מחזור אחד (ארוך מאוד) של הרמזור בכל איטרציה. זה נועד כדי להזרים את התנועה יותר טוב (במקום לחכות רמזור או שניים (3-5 דקות) בשביל לפנות לאיילון ולכביש 5 מצפון, נוסעים בלי לעצור על הגשר. ומעבר לכך - הנוסעים צפונה מדרום על כביש 2, נהנים מזמן המתנה קצר יותר (מה שהיה לעיתים דקות רבות מאוד של המתנה בפקקים מכיוון דרום בשעות אחה"צ).

2. לכן השלב הבא הוא בניית תוספת למחלף שם, כדי להזרים את התנועה טוב יותר. כמובן שזה יקח עוד כמה שנים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתור מי שצריך כל יום לעשות U-טורן בצומת גלילות מכביש 5 מערב לכביש 5 מזרח ואז לרדת לגהה, דעותי חלוקות :lol::

מצד אחד - פניית הU טורן ממש ממש התקצרה.

מצד שני יותר מכוניות בגהה (וככל הנראה גם באילון). הפקק הזה ויסת איכשהו את התנועה. עכשיו זה נעלם...

פורסם

לי זה דווקא נראה שיפור די רציני בשעות העומס.

נראה מתי יוסיפו עוד נתיב בגשר של כביש 5 לכיוון מערב במחלף מורשה, זה פשוט לא יאמן איזה פקק זה יוצר כל בוקר, באורך של ק"מ רבים.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

העומס היחידי זה כמות עין הרע מצד גלגלצ שכל שנייה מתפארים בזה שהוא נפתח ושהוא חוסף בפקקים ושאר ירקות.

חפרו על זה פשוט חפרו.

עוד משהו, היום ב-"6 עם" בערוץ 2, הראו שם מחאה נגד הגשר כי הוא חסם את תחנת האוטובוס של אלה שעובדים במתחם של סינמה סיטי, בעיה...

בכל מקרה שיהיה בהצלחה!!!

Polo 2012

פורסם

מה שטוב בגשר זה שהוא ביטל כל עומס בדרך נמיר צפונה.

ביום חמישי הייתי צריך להיות ב9 בבוקר בכנס בשפייםובעיקבות מה שמרו ביום רביעי שנתיבי איילון הוא הכביש הכי עמוס בעולם החלטתי לנסות לוותר על שירותיו. יצאתי מאשקלון ב 7.40 ונסעתי דרך כביש 4 עד למטאורולוגית, משם לצומת חולון ודרך רחוב המסגר כל הזמן ישר עד שפיים.

הגעתי בזמן עם עומס בין גשר ראשון למחלף השבעה (כ 5 דקות), פקקון בצומת חולון (3 מחזורים של הרמזור) ופקק של 10 דקות בצומת לה גוארדיה. אם הייתי נוסע דרך איילון לא הייתי מגיע גם ב 10.00.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחרי שעברתי שם עוד פעמים - בשתי הפעמים היו נהגים שהתבלבלו והתחילו לנסוע ברברס :shock: ........ פחד אלהוים..........

אפילו עם מיאטה לא נחבטתי במכסים של ניקוז מים. כנראה ש-KONI בכל זאת שווים משהו :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...