Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גשר חדש בגלילות - סקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגשר החדש נראה מוכן כבר איזה חודש.

בשבוע אחרון גם כל "המסביב" נראה גמור ושלם.

אז למה לא אפשרו עליו תנוע?

1. עבדנו על זה כל כך הרבה זמן - ומגיע לכולנו שיהיה תכס מכובד:-) . מה זה כבר עוד שבוע ימים?.........:idea:

2. חשבתי שאתם דואגים לטבות המדינה, תנוע ונהגים - אתם יודעים כמה עולה לכולנו כל יום נוסף של עומסים מיותרים? פשוט בושה :oops: ........ העיקר שהקמתם חופה על הגשר בשביל שקדחת של השר לא תשתזף יתר על המידה :evil: ........

3. מה אתם מתרגשים? גם כך זה לא יתפור שום בעיה ועומסים יעברו למקומות אחרים בכשביש :shock: .........

4. תסתמו את הפה ותגידו תודה בכלל שהמעבר על גשר הוא לא בתשלום :arrow:

אני בוחר ב-2.

אבל באמת יהיה מעניין לראות בתום כמה שבועות כיצד יתפוגגו ויפוזרו העומסים באיזור הזה.............

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יש כנראה דד-ליין מסויים שלו התחייב הקבלן שבנה את הגשר, וסיים לפני. כנראה יש עוד דברים קטנים לעשות כמו סימול/תימרור/תאורה וכד'. יכול להיות גם שמחכים עדיין לביקורת של משרד התחבורה/תשתיות/לא יודע מי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה כמו שעושים פרומו לתכנית ומגרים את הסקרנות של הציבור. הגשר עומד וכולם מתעצבנים יותר מהפקק כי הרי יש אלטרנטיבה מוכנה. אח"כ כשפותחים אותו כולם שמחים שלמעלה הפקק יותר קצר ואף אחד לא מתעצבן שלמעשה הגשר העביר את הפרר מלמטה למעלה.

אני מקווה שהפעם לא יעשו כמו במחלף הסירה ששתלו פרחים לטכס ומיד אחריו הוציאו את כולם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הגשר נפתח היום לתנועה, למי שלא מעודכן.

ברור, שהעומסים יעברו לאיילון דרום, הבעייה שלא יכול להיות שם יותר עומס, ממה שיש היום. לדעתי הפקק יעמוד על הגשר.

פורסם
הגשר נפתח היום לתנועה, למי שלא מעודכן.

ברור, שהעומסים יעברו לאיילון דרום, הבעייה שלא יכול להיות שם יותר עומס, ממה שיש היום. לדעתי הפקק יעמוד על הגשר.

מקווה שהגשר תוכנן לעמוד בעומסים שיהיו עליו בשעות הלחץ...:)

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
הגשר החדש נראה מוכן כבר איזה חודש.

בשבוע אחרון גם כל "המסביב" נראה גמור ושלם.

אז למה לא אפשרו עליו תנוע?

רק נראה.

העבודות על הגשר עדיין לא הסתיימו, למרות פתיחתו לתנועה הבוקר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הייתי מצליח להבין את מטרת הסקר הייתי אולי הופך אותו לסקר רשמי.

באשר לגשר - ניסיתי אותו היום - נחמד מאוד מכיוון צפון. התנועה זורמת לכיוון איילון בלי שום בעיה. חוסך בערך 5 דקות בבוקר. חברה שלי נסעה על דרך נמיר ודווקא התלוננה שלמרות שיש שילוט ל-3 נתיבים בסוף זה מצטמצם לנתיב אחד מסכן ולכן היו פקקים, אבל אני מניח שזה רק בגלל העבודות בכביש. המבחן האמיתי הוא בחזור בשעות העומס - אם הגשר מונע פקקים לכיוון צפון על דרך נמיר. את זה עדיין לא בחנתי.

עיצבן אותי רק דבר אחד - על הגשר יש שני פתחי ביוב כאלו לכל הרוחב, בהתחלה ובסוף, שכנראה אמורים לפנות מי גשמים במהירות. הבעיה היא שבישראל כמו בישראל - הם שקועים קצת יותר מדי והאוטו נחבט באופן אלים בשניהם במהלך הנסיעה על הגשר. אני מקווה שיסדרו את זה, ומהר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם לי לא ברור איך כל זה יתנקז לאיילון.

איילון גם ככה צועק תנו לי עוד 2 נתיבים!!

אבל! בואו נתן להם הזדמנות.

אם הם ישחררו פקק אחד - זה כבר טוב!

בקשר לדד ליין, הגשר היה אמור להיות גמור לפני כשנה וחצי בקיץ 05.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היו המון פעמים בהם נתקעתי בגלילות למשך כמה עשרות דקות טובות, אבל איילון זרם לגמרי.

מה גם שהגשר הזה יאריך את מופע הירוק לאלו שיוצאים מדרך נמיר צפונה, וישחרר שם פקק לא קטן.

ובכלל, בעוד כמה שנים איילון אמור להגיע עד נתניה, ואז מי יצטרך בכלל לעבור בגלילות בדרך דרומה? ושכביש 6 יגיע, אם ירצה השם, למחלף עין התות (להלן ואדי מילח) עוד תנועה תעבור מזרחה.

רק שיתחילו כבר לבנות. כל דבר לוקח פה מיליון שנה להזיז.

פורסם
עיצבן אותי רק דבר אחד - על הגשר יש שני פתחי ביוב כאלו לכל הרוחב, בהתחלה ובסוף, שכנראה אמורים לפנות מי גשמים במהירות.

נקודות חיבור של הגשר, עדיף היה לשים באמפרים :|

פורסם

החשש העיקרי שלי בתכנון הגשר היתה היציאה מהגשר וההשתלבות לאיילון דרום וכביש 5. החשש היה שאם הגשר יורד מצד ימין של כביש 5 אז מי שיורד מהגשר ורוצה להמשיך לכביש 5 מזרחה יצטרך לעבור שניים עד שלושה נתיבים במרחק של 200 מטרים כדי לעבור לנתיב הכי משאלי. גם מצב הפוך, שהגשר מסתיים בצד שמאל של כביש 5 ומי שיורד מהגשר ורוצה להמשיך לאיילון דרום צריך לעשות cross דומה אבל הפוך.

לשמחתי, היתה מעורבת מחשבה בתכנון והתנועה והתנועה של מי שלא עולה על הגשר פוצלה תחתיו למי שרוצה להמשיך לאיילון דרום ומי שרוצה להמשיך לכביש 5. כך נוצר מצב שמי שיורד מהגשר נמצא באמצע כביש 5 ויכולת התימרון ב-200 מטרים האלו השתפר.

לדעתי, הכשל הגדול של הגשר זה שהוא כולל רק שני נתיבים, שלושה נתיבים הם לדעתי מינימום בגשר כזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני דווקא חושב שהשני נתיבים זה לא אסון גדול - במקום שלושה יש שניים אמנם, אבל אם הם פנויים באופן קבוע זה אמור בעיקרון לפתור את העומס שהיה כשהשלושה היו מרומזרים.

הבעיה האמיתית היא דווקא לא בסוף הגשר ביציאה לאיילון אלא בכניסה אליו: יש רק שני נתיבי כניסה מימין, כמובן, וכל מי שמגיע מצפון מכיוון מחלף הסירה על שלושה נתיבים שמאליים, צריך להכנס ימינה לנתיבים הימניים. כל מי שמגיע מכיוון מערב (ממערב לתחנת הדלק) או ממשיך גם לאיילון או צריך להידחף שמאלה לשלושת הנתיבים של דרך נמיר. התוצאה היא האטה מאוד משמעותית של התנועה המשתלבת וכך לפני העלייה לגשר יש פקק אדיר של מכוניות שזוחלות. ברגע שהן עולות על הגשר הן מתחילות להאיץ (באיטיות, כמובן) וכך זה נראה באופן מגוחך כאילו הגשר כמעט תמיד ריק למדי. אתמול אחה"צ זה יצר פקקים מכיוון צפון לכיוון הגשר. לא יודע איך זה יהיה אחרי שיסיימו את כל העבודות, אבל זה יהיה רק עוד די הרבה זמן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני הופתעתי לראות כי יש רק שני נתיבים על הגשר, שמשום מה נראה היה הרבה יותר מסיבי ורחב.

בשעה 12:00 אתמול ניסיתי לעלות עליו וכמעט פספסתי, בדיוק בגלל הסיבות שרוני מנה. כאשר שתי משאיות גדולות נוסעות בכביש החוף בנתיב הימני לכיוון המחלף והן צריכות לחתוך שני נתייבים כדי לעלות על המחלף - זה חלם.

אם אתה נוסע בנתיב השמאלי בכביש החוף ומעוניין לעלות על הגשר - צריך לעבור לא פחות מ 4 (!) נתיבים כדי לעלות עליו, וגם זה בנתיב השמאלי שלו.

ללא ספק הגשר הזה אולי יחסוך את פקק הרמזור, אך הוא יצור האטה משמעותית בתנועה לפניו. מצד שני לא נראה לי שאפשר היה לתכנן את הגשר אחרת.

אני רק מתאר לעצמי מה הולך שם בשעות הלחץ, כשכל ההייטקיסיטים מהרצליה פיתוח רוצים להגיע לת"א ואלה מכביש החוף רוצים להמשיך לאיילון :?.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבעיה האמיתית היא דווקא לא בסוף הגשר ביציאה לאיילון אלא בכניסה אליו: יש רק שני נתיבי כניסה מימין, כמובן, וכל מי שמגיע מצפון מכיוון מחלף הסירה על שלושה נתיבים שמאליים, צריך להכנס ימינה לנתיבים הימניים. כל מי שמגיע מכיוון מערב (ממערב לתחנת הדלק) או ממשיך גם לאיילון או צריך להידחף שמאלה לשלושת הנתיבים של דרך נמיר.

דווקא את זה אפשר לפתור ממש בקלות. את כביש היציאה מהרצליה (זה שמגיע מאחורי תחנת הדלק) מפצלים לשניים, כאשר הנתיב השמאלי מתחבר לגשר החדש והימני עוקף את הגשר מימין ומתחבר ישירות לנמיר מיד אחרי הגשר. יש הרבה חולות ומקום בצד כך שלא צריכה להיות בעיה. חוץ מזה שהתחנת דלק הזאת היא קוץ בתחת ואפשר ורצוי להעיף אותה משם.

ולגבי פתחי הניקוז עליהם כתבת - השד לא כל כך נורא. אולי אני כבר רגיל לשברי הכביש של בני-ברק, אבל פתחי הניקוז לא כל כך מורגשים ובהחלט לא חובטים את הרכב.

• תוכן חדש...