Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והפעם: Clarion HX-D1\2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך כוונה להשתמש ב MP3 ולא משנה אם זה 320 או אחר אזי אני לא רואה סיבה לרכוש קלריון מהסדרות הגבוהות .

אם אתה צורב מדיסק מקורי ו/או מלוסלס ניחא אבל אחרת זה בזבוז של הDAC . המכשיר הזה נועד להוציא כול טיפת רזולוציה שניתן מדיסק טוב , הוא לא נועד לשחק עם MP3

בבכה יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אתעלק לכם קצת על השרשור ואומר לכם שמכל הסיפור , אני לא מבין מדוע אנשים שאוהבים סאונד כמוכם עדיין משוחחים על MP3 ?

גם במקרים של קצב דגימה של 224KBPS ומעלה עדיין דיסק אודיו טוב פי כמה .

השרשור, למיטב הבנתי, עוסק באחד ממכשירים האודיו לרכב הטובים שבנמצא ועדיין נרשם כאן שלא ממש קונים דיסקים מקוריים .

אני אודיופיל לא קטן, יותר בעניין הקולנוע והמוסיקה בבית (לא שמה שיש ברכב מבייש) ועדיין רוכש בממוצע 3 דיסקים מקוריים בחודש לפחות (וזה בחודש רע..).

מחירי התקליטורים בארה"ב נמצאים מתחת לבלטות ואפשר להביא דיסקים במחיר של 40-45 שקלים לדיסק מקורי וחדש , ויותר טוב מהכל שמיוצר בחו"ל (המחיר כולל משלוח) - רק לצורך הדוגמא: AMAZON שחטו עכשיו מחירים של איזה 50 דיסקים סתם בגלל הגראמי ולפני זה היו מבצעי סוף השנה האזרחית ואתם מבינים לאן זה מוביל.:idea:

אני אומר שנקנה דיסקים מקוריים מחו"ל, כך גם נתמוך באמנים אותם אנחנו אוהבים וגם ניתן פה בעיטה בשוק הדיסקים העלוב שיש לנו ונגרום למנהלי החברות הגדולות להתעורר. (אמנים זוכי גראמי לא רק שלא מיובאים הנה אלא בכלל לא מושמעים אפילו ברשתות הרדיו הכי איכותיות ומוזרות כמו 88FM)

אני באופן אישי שם בתיק התקליטורים שלי דיסק MP3 אחד בלבד (עם קצבי דגימה של 224KBPS ומעלה) עם כל מיני אלבומים מוזרים לנסיעות ארוכות וחוצמזה הכל מקורי .

זהו , סיימתי להפריע לכם ,

בנוגע לנושא השרשור: אם אין איזושהיא דרך להסתיר את הHU בזמן שאתה לא ברכב , אל תקנה.

חבל על כאב הלב לאחר מכן .

אם זו לא בעייה - קח לך את המכשיר ותנגן בו מוסיקה איכותית להנאתך.

שוב סליחה על ההפרעה .

:wink:

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני מבין ללבך, באמת, אבל זה אוסף של שירים, כ9000, שנמצאים אצלי על נגן עם60 ג'יגה. ואני שומע בכל תקופה משהו כמו 400 שירים שונים. זה פשוט כל כך נוח, לא צריך לחפש שום דבר בשום מקום, זה מסודר, זה נקי, ואני אוהב את זה. וזה גם בחינם :D

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

במקרה הזה ,

תצטרך להתייחס למה שהחברים רשמו על המעבדים של תחנת הכוח הגרעינית שיש לך שם בתוך הHU ושאותם תעקוף\תבטל עם חיבורו של נגן כזה .:|

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני מסכים עם כל מה שאמרו לפני.

אתה בעצם מעבד את כל היתרונות של המכשיר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חבר, אני מניח שיש לך אייפוד?

אם, ולאור כל מה שקראתי כאן, קנה לך אלפיין 9855, מכשיר מעולה עם כל החיתוכים והאולייזרים שתרצה בעולם, חבר לו את האייפוד עם כבל שולט אייפוד ייעודי וזהו.

עזוב אותך, ממש אין לך צורך במכשיר כמו ששאלת עליו כאן, לשימוש שלך האלפיין הוא מעל ומעבר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לא אייפוד, משהו יותר טוב :). ולא עדיף כבר להשאר עם ה646? אז מה אם אין לו המון אפשרויות, אני בטוח שהצליל שהוא מפיק הוא סבבה. אני טועה?

פורסם

אוקיי, יש לך אולי גם הצעות אחרות? אני לא מת על איך שהאלפיין נראה... אבל אם הוא כזה טוב, אני אנסה.

פורסם

כן,לי היה את הקלריון 646 לזמן קצר, ודעתי היא- הצליל של ה646 הוא טוב, אפילו טוב מאוד, אבל אם אתה רוצה להוציא את המקסימום מהסט שלך, לפי דעתי חייבים אקולייזר,וזאת הבעיה שהיתה לי עם הקלריון הזה ובכללי עם קלריון, צליל מעולה, אבל מה לעשות כדי להוציא את המירב מסט , לא צריך רק צליל טוב, כל אחד אוהב כיוון שונה לצליל, ובשביל זה צריך אקולייזר.

זאת דעתי.

אמיר

פורסם

אני כבר קראתי מה דעתך על ה646 :( לא אהבת. אני עדיין לא שמעתי אותו. אבל זו בעיה מאחר ואיך אני אמור להשוות?

פורסם

אלפיין אלפיין אלפיין! מה אכפת לך איך הוא נראה? אתה קונה אותו ליופי או לשמיעה?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עוד דוגמא יפה ל- אני רוצה הכי טוב והכי יקר למרות שאין לי מה לעשות עם זה !

חביבי כנס לפרופורציות בכף של הרדיודיסק הזה אתה יכול לנסוע לחו"ל .

קנה איזה רדיודיסק של העם וסגור תבאסטה .

פורסם

ברור שאני רוצה דבר ראשון שמע טוב. אבל הלוק גם משפיע, מעט. אם ישנו דגם שמשתווה, הייתי רוצה לראות אותו, ואם אני מעדיף את המראה, אז אעדיף אותו על האלפיין. יש?

פורסם

לא אהבתי כי הוא לא הוציא את המקסימום מהסט( כולה פולס כן?, אבל מה שאפשר להוציא ממנו...)

הצליל של המכשיר עצמו היה טוב מאוד.

תקשיב, קלריון 646 ואלפיין 9855 ממש לא באותה הרמה, האלפיין 2 רמות מעל לפחות, אם תיקח אותו אני מאמין שממש לא תתאכזב , יש לו טיים קורקשן, אקולייזר גדול מאוד, שליטה על פאזות של סאב, קרוס טוב, לא צריך יותר ממנו לפי דעתי למערכת שלך.

האמת? שאם חשבת בכלל לשים HU קלריון 646, וואלה, אפילו הייתי מעז להיות חוצפן ולהציע לך את הסוני 7810, צליל טוב +אקולייזר טוב, וחיתוכים.

אבל לפי דעתי הHU הזה והקלריון , הם קצת מן "צוואר בקבוק" למערכת שלך.

אמיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...