Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והפעם: Clarion HX-D1\2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שזה בעצם DRX9255? או אפילו MX406? :shock:

כל כך הרבה גרסאות למכשיר אחד. נמאס לי להתלבט, אז אני פשוט הולך על הטוב ביותר.

http://cgi.ebay.com/From-Japan-Clarion-HX-D1-CD-ADDZZEST-DRX9255-Mcin-MX406_W0QQitemZ250086119970QQihZ015QQcategoryZ39757QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

להתנפל? או שהוא ישן ו"אבד עליו הקלח".

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור לך שכל המכשירים האלו הם ללא פאנל נשלף...

מעבר לזה, פירטו כאן כבר רבות על כל המכשירים האלו.

כולפ מצויינים, ויש כמה הבדלים ביניהם. אגב בארץ ניתן לרכוש 9255 מהדגם החדש (קרוס 4 WAY מלא ו T/A וכו'!) במחיר לא רע.

שוב, אם אין לך בעיה של פאנל נשלף ולא אכפת לך שהם לא קוראים MP3 וצרובים, אז לך על זה.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

עשיתי חיפוש מאוד מקיף ולא מצאתי תשובות מספקות :)

מחיר לא רע...?

הקטע שהם לא נשלפים זה די מבאס... והם לא קוראים צרובים? :o זו בעיה. טוב אני מתכוון לחבר את הנגן שלי בכל מקרה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מישהו סופר כמה ת'רדים הוא פתח כבר?:p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
עשיתי חיפוש מאוד מקיף ולא מצאתי תשובות מספקות :)

מחיר לא רע...?

הקטע שהם לא נשלפים זה די מבאס... והם לא קוראים צרובים? :o זו בעיה. טוב אני מתכוון לחבר את הנגן שלי בכל מקרה.

איזנ נגן? תגיד לי אתה רציני?

נו באמת זה כבר מוגזם.

נהיה באמת שמח בפורום הזה, התחלנו לחבר נגנים לHXD1 חחח,

מצחיק אתה.

פורסם

אתה רוצה לרכוש מכשיר אחד הבאמת היי אנד שקיים, ולחבר לו נגן MP3 או מה שזה לא יהיה?

תעשה לעצמך טובה ותחסוך לך סכום נכבד ותשקיע באיטום או משהו כזה .:shock:

פורסם

אם אתה תחבר נגן לקלאריון הזה אז מה עשית בעצם עם המעבד הכפול?

זרקת אותו לפח

תהיה ריאלי

אם אתה לא מתכוון לנצל משהו כזה , תשאיר אותו בצד

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הוא קורא צרובים זה דבר אחד, אבל לדעתי לא קונים מכשיר כזה אלה אם כן כל דיסק שנכנס לתוכו יהיה מקורי או לפחות צרוב מדיסק מקורי כשהאיכות של 320k נשמרת, אחרת אני לא יודע אני לא מוצא שום תיאור מקורי לעוול שאתה עושה פה, אם כבר אתה רוצה מכשיר ברמה גבוהה מאוד עם כל האפשרויות יש לך בערך באותו המחיר + את ה 956 או ה CD7000

פורסם

זה שזה נמצא ב 320 זה מצויין, המעבר מהנגן לcd הוא זה שיעשה את ההבדל, ואתה תשמע בגלל המעבר הזה יותר גרוע מכל רדיו דיסק ממוצע+, שמח שהבנת את הטעות:wink:

פורסם

אני מבין שאתה לא צריך מה-H.U, שום אופציית חיתוכים/אקולייזר! שימוש אך ורק לקריאת דיסקים מקוריים/צרובים+חיבור נגן ?

אם כן, אפילו סדרה 8 של קלריון תספיק לך.

לגבי הנגן ברור לך שהאיכות היא לא אותה איכות כמו של דיסק מקורי/צרוב באיכות גבוהה !

חוץ מזה, לH.U שונים יש סאונד שונה, שבמערכת כמו שלך ירגישו בהבדל, לכן אני ממליץ בנוסף לשמוע רדיו-דיסקים מכלל החברות-יעזור לך בהחלטה(לדוגמא- אני אהבתי/הספיק לי האלפיין 9835 בעל מעבד של 1 BIT).

זה נכון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...