Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והפעם: Clarion HX-D1\2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא אי פוד אז כנראה יש לך את ה iaudio x5?

עכשיו לנושא

גם לי יש חיבור לנגן ברכב.

אתה תשמע יפה, אבל כמו שאתה צורב דיסק mp3 ואי אפשר להשוות את האיכות בין דיסק רגיל לדיסק mp3

כמו שאמרו חבל לך לרכוש משהו שלא תנצל אותו בגרוש.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מאמין שאני עוד כותב פה הודעות בשעה כזאת במקום לישון, השיעמום שאחרי התקופת המבחנים...

בכל אופן, נדב, כאשר אתה צורב MP3 אתה מעביר את המידע לדיסק, מכניס את הדיסק למערכת, וכשהמערכת קוראת את המידע מהדיסק היא מעבדת אותו, הופכת אותו לאות אנלוגי ומוציאה החוצה, לרמקול ישיר או למגבר.

כאשר אתה מחבר נגן חיצוני, איכות הצליל נקבעת דבר ראשון לפי איכות הצליל ביציאת האוזניות , או הליין אאוט של המכשיר, בשני המקרים, עד כמה שהאיכות תהיה טובה, הוא לא תהיה זהה לאותו הקובץ שיצרב על דיסק MP3 ושהמערכת תקרא אותו כרגיל.

בנושא הזה יש יתרון לאייפוד ולחיבור שלו למערכת אלפיין לדוגמה ה9855, הHU שולט על המכשיר לגמרי, עובר על כל התיקיות והשירים והם מוצגים על המסך, מה גם, שמעבר המידע מתבצע באמצעות כבל דאטה ולא יציאת אוזניות.

ובנימה זאת, אני פרשתי סופית להיום לילה טוב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אמיר.

אני דיברתי על כבל aux ממוצע ולא על האלפיין. (זה מה שהבחור אמר שהוא רוצה לעשות)

ומניסיון עם נגן הכי טוב שיש כיום בארץ(cowon iaudio a2)

היציאת אודיו שלו (ויש גם יציאת אוזניות)

נשמעות מעולה יחסית ובאותה רמה של דיסק אמ פי 3 שצורבים.

נתקלתי בנגן אם פי 3 שנשמע אצלי ממש גרוע(ואני יודע שזה בגלל היציאה הגרוע של האוזניות).

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני יודע שיהרגו אותי.

אבל אתה יכול לנסות גם פיוניר 860. או 880. (כמובן ש8600 או 8650 )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם כבר על נגני MP3 אנחנו מדברים.

האיכות שמע הכי טובה שיצא לי לשמוע מנגן MP3 היא בהחלט בפלאפונים של סוני אריקסון מסדרת ה W.

ולא אייפוד, אייריבר , קאו-וון וכל מיני חארטות כאלה :)

בכל מקרה

אתה רוצה משהו ממש ממש טוב?

מה רע בנגן דיוידי של אלפיין ? או פנסוניק ? או JVC או פיוניר?

רצית הכי טוב\ שימושי?

לך על זה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אמממ.. לפי מה שאני הבנתי וממש לא מניסיון, JVC נותנים המון תמורה לכסף כאשר אתה קונה מכשירים שלהם, למשל מסידרת האקסייד, אבל בכל זאת הצליל שלהם זה לא זה. ההבדל בין פאנל איכותי של JVC לפאנל איכותי של ALPINE למשל ה9855 מבחינת איכות צליל הוא הבדל גדול.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תראו ,

עקרונית לCOWON יש צליל פנומנלי בMP3 - הם ניצחו במספר רב של מבחני סאונד מול נגנים אחרים.

הם טובים בכמה דרגות מהIPOD מבחינת עומק הצליל , איכותו ועוצמתו .

יש לי כרגע את הF2 בקיבולת של 4G ואני מרוצה ממנו פי אלף מהIPOD PHOTO שהייה לי ומת (אחרי אינספור התרסקויות עם האופניים בשטח) .

איכות הליין-אאוט של COWON גבוהה מאוד ויחד עם כל זה אני אומר לך - קנה דיסקים מקוריים .

יום טוב וגשום,

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני לא מבין איך מנושא פתיחה של קלריון 9255 זה הפך להיות שלושה עמודים על ה 9855.

אני לא חושב שאפשר להשוות בין המכשירים האלה. אחד הוא היי-אנד "אסלי" בעוד השני הוא מכשיר "דגל" בסדרה עממית.

למי שכתב על "למה לקנות מכשיר כזה אם אתה משתמש בצרובים" אז לדעתי מעבר לאיבוד האיכות שמתקבל במעבר ל MP3, כן יש הבדל בדרך שהנגן מנגן.

אז אוקיי, איבדנו חלק מהאיכות (שרק מוכשרים ובעלי אוזניים חדות כאוזני חתול ידעו להבדיל באיכויות 192 ומעלה) אבל איך בכל זאת משמרים את מה שקיבלנו? 9855 או כל מכשיר ממוצע אחר ימשיך לגרוע מן האיכות בעוד מכשיר היי-אנד אמיתי ישמר אותה או יגרע הכי מעט מהאיכות של ה MP. מה גם שמכשיר היי-אנד הוא קצת יותר איכותי, מורכב ומושקע מאשר מכשיר להמונים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אפשר בבקשה הסבר למה 35 עדיף על פני 55?

מכשיר מהתקופה הטובה של אלפיין.

מכשיר מאד מבוקש ולא לחינם.

איכות בניה וסאונד הרבה יותר טובים מהליין החדש שלהם שלא שונה מפיוניר וקנווד אם לא נופל מהם.

פורסם

מה זאת אומרת מכשיר מהתקופה הטובה, זה לא עיניין של תקופה טובה או רעה, השאלה היא למה להמליץ למישהו מכשיר בן שנתיים על פני מכשיר חדש לחלוטין באותו המחיר? נכון אנשים עשו אותו מבוקש אבל אין בו שום דבר מיוחד, עד עכשיו דיברתי עם כמה אנשים שהישתדרגו מ 35 ל 55 האיכות אותה איכות רק התפעול שונה ובחדש הוא הרבה יותר קל.

לגבי הליין החדש מה רע בו? נכון הליין החדש יקר אבל הוא לא נופל באיכותו. אלה רק עולה באיכות שלו המכשיר הכי מתקדם של הליין חוץ מה F1 הישתדרג קיבל בנוסף DAC של 24 ביט, ויכולת קריא של DVD וכל המשתמע מכך. אז מה רע בו ואיך בדיוק הוא לא שונה מהפיוניר, קנווד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...