Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע דהה- דרכי טיפול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש ולא קיבלתי תשובה מספקת,

ברוב המקרים דובר שאין דרך אלה לצבוע את הרכב.

הבעיה שאין תקציב לעשות צביע כוללת.

אני מחפש פתרונות שאם אפשר לטפל בבעיה בצורה אחרת ולצבוע רק את החלק הדהוי?

או שאני אצטריך להוריד את כול הצבע של הגג ולצבוע בצבע אחר זמני עד שיהיה ברשותי האמצעים לצבעיה כוללת?

בתודה,

תומי

פורסם

במקרה כזה צבע חדש בלבד .

כמו שהבנת הצבע הנוכחי כבר שרוף , פגום .

הבעיה עם צביעה של אזור בודד היא ההבדל בין אזור צבוע חדש , לבין שאר הרכב , בצבע הישן .

כרגע ניתן להשאיר זאת כך ( הנזק כבר נעשה ) , ולצבוע כשיתאפשר - כמובן שלצלם במס' זויות , כדי שבמעמד המכירה בעתיד , יראו שהיה מדובר בצבע שרוף ולא בתאונה .

להבא יש לדאוג לבצע ווקס כל מס' חודשים , כדי להמנע ממקרים כאלו .

פורסם
במקרה כזה צבע חדש בלבד .

כמו שהבנת הצבע הנוכחי כבר שרוף , פגום .

הבעיה עם צביעה של אזור בודד היא ההבדל בין אזור צבוע חדש , לבין שאר הרכב , בצבע הישן .

כרגע ניתן להשאיר זאת כך ( הנזק כבר נעשה ) , ולצבוע כשיתאפשר - כמובן שלצלם במס' זויות , כדי שבמעמד המכירה בעתיד , יראו שהיה מדובר בצבע שרוף ולא בתאונה .

להבא יש לדאוג לבצע ווקס כל מס' חודשים , כדי להמנע ממקרים כאלו .

קניתי את הרכב כך לפני מספר חודשים,

תודה על ההסבר.

עוד שאלה ברשותך,

יש לי טיפה קורוזיה על הגג,

ברצוני לשייף את המיקום, ומאוחר יותר לצבוע את המקום כידי שלא תהיה קורוזיה יותר.

באיזה צבע כידי לצבוע ושכמה שיותר ישתלב עם הרכב?

האם שחכתי משהו?

מצורפת תמונה:

http://files.tmp.co.il/123_c05icl407.JPG

פורסם

תמונה מעולה אני מוכרח לומר . :?

בכל אופן - כל טיפול מקומי בחלודה יהיה זמני , שכן חלודה זו פטריה , שאם לא מטפלים בה כראוי , תתפשט עוד ועוד על פני הרכב , ולעיתים המצב חמור ממה שנראה על פני השטח .

אם אתה מעוניין בתיקון פשוט - שיוף של המקום , ממיר חלודה , צבע יסוד וצבע רכב מתאים . כל פיתרון אחר יראה רע , וגם הפתרון המדובר לא יהיה אסטטי במיוחד .

גם כאן הייתי ממליץ על טיפול ע"י פחח , התוצאות יראו טוב בהרבה , ויחזיקו מעמד טוב יותר .

האם אין ברשותך תקציב של סביבות 3-4K ש"ח ? אני מאמין שבסביבות מחיר כזה ניתן לבצע צבע ברמה בינונית + , במידה והפח ישר פחות או יותר , ואין צורך בפחחות קיצונית .

פורסם

לא כל כך הבנתי אם זה מה שאתה שואל ,אבל כן אפשר לצבוע רק את הגג. אם שאר הצבע ברכב לא דהוי ובמצב טוב יחסית פחח טוב יוכל להתאים את הגוון כך שההבדל בצבע הישן והחדש יהיה מינימלי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לצערי שברתי מספיק את החסכונות כידי לקנות את הרכב והתקציב לעכשו מקסימום 700 שקל, אפילו צבע עולה יותר:? .

אצטריך כניראה לבדוק את עיניין החלודה ביותר רצינות.

תודה volvo 240 על עזרתך. אקבל את המלצתיך ואפנה לפחח לבדוק בקפידה את עיניין החלודה.

פורסם

הלינק שנתת שבור, אם הצבע בגג הוא במצב גרוע וכל שאר הרכב עוד איכשהו במצב סביר אז אני במקומך הייתי צובע את הגג ומחדש את הצבע בשאר הרכב ע"י קריסטל, אני בטוח שתצא מרוצה מהסיפור.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אגב - אם תרצה המלצות לפחח טוב וזול מאזור מגוריך , ציין את האזור ( או שתתן לנו לנבא ;) ) , ומישהו בוודאי יתן המלצה .

למרות שיש לי כיוונים והשתמשתי בחיפוש כידי למצוא פחחים.

אשמח לשמוע למרות זאת על המלצות פחח טוב מאיזור חיפה במחירים סבירים ואמינים.

יוסי, בדקתי את הלינק והוא פעיל לגמרי, אני אנסה גם לחשוב על האפשרות שלך.

תודות לכולם על ההצעות.

פורסם

כפי שכתבו קודמיי, טפל וצבע רק את גג הרכב כעת וזה בערך אמור להיות במחיר של כ 700-600 ש"ח + מע"מ אך אולי יתפשרו איתך קצת במחיר תמורת מזומנים. בדוק האפשרויות במקומות הבאים:

1. "מוסך הפחחים" שברח' חלוצי התעשיה 64 מפרץ חיפה, 04-8417554 ובקש את רמי.

2. "מוסך וינר" שברח' האיטלקים 5 חיפה, 04-8521463 או 04-8524139 ובקש את שגי או זאהר.

3. "א.מ מוקד הרכב" שבשד' ההסתדרות 23 חיפה, 04-8404219 ובקש את אמנון.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...