Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי ספוילר של מיצובישי קולט ואני רוצה לחבר אותו לקולט שלי.

עכשיו פה מתחיל הבעיה.

אין לי את החורים בגג כדי לחבר את הספוילר ורציתי לדעת אם יש איזה סוג של דבק מיוחד שאפשר להדביק אותו או אם זה כל כך מסובך ויכול לעשות בעיות אם אני יקדח חורים בעצמי.

אם יש סוגי דבק שיכולים לחבר משו כזה אז אני אשמח אם תגידו לי איזה תודה

עומרי

פורסם

אל תנסה עם דבק , גם לחבר שלי יש את אותה בעיה, שם דבק הכי חזק שקיים ( מה שהציעו לו ). אחרי יומים לא היה ספויילר .. גבו אותו . ככה שעדיף שתלך למתקין שיעשה עבודה יפה ולא סתם חורים ויכער את כל העניין , חכה לתגובות של חברי הפורום אולי יוכלו להמליץ לך על מתקין טוב בעניין .

בהצלחה אלמוג :)

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

תודה אז אם אתה אומר שלא מומלץ דבק, אז משהו מכיר מקום באזור המרכז עדיפות להרצליה למה לא בא לי לסוע עד לתל אביב אני שונא לסוע בפקקים שאפשר להתקין בו את הספוילר? כל מה שצריך זה 2 חורים קטנים בשביל הברגים

פורסם

חבל לך על המאמץ

הספויילר יחזיק לך מעמד שבועיים

ואח"כ ישארו לך רק החורים שתעשה בגג.

מצער מאוד, אבל ככה זה במדינת היהודים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני אשאל את חבר שלי הוא התקין אצל משהו עשה לו עבודה טובה מאוד שם לו שתי גמבואים ברוחב הראש שלי שהכנסים לתוך תא הרכב ומכוסים ומוסתרים יפה מאוד עבודה מקצועית מאוד ומי שינסה לגנוב את זה תאמין לי שרק ישבור את הספויילר .. בחיים לא יצליח להוציא אותו שלם ..

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

זה העניין..אני מפח ללהדפיק אותו שלא יגנבו אותו.

צריך מקדחה מיוחדת כדי לקדוח בפח? או שכל מקדחה תתאים?

פורסם

למיטב זכרוני, שנת 93 היא השנה היחידה שבה לא הגיעה הקולט עם "ספויילר" מהחברה כסטנדרט.

מכאן שאני לא בטוח כי ישנו את חווט אור הברקס בדלת האחורית. תבדוק, יכול להיות שהכל מוכן אך אם לא אולי תצטרך גם חשמלאי.

זה רלוונטי אם הכנף שקנית היא זו של הדגמים עד 96 (97 ומעלה כנף שונה ללא אורות ברקס).

המלצתי - מי שירצה את הכנף ייגנוב לך אותה ולא משנה מה תעשה.

את רעיון הדבק אני לא אוהב כי אם הכנף תתנתק לך במהלך נסיעה בכביש מהיר אתה עלול להרוג מישהו לכן - פנה לפחח רכב טוב ובקש את עצתו. אני את שלי התקנתי עם ברגים כפי שהיצרן מתקין. גם לאחר שגנבו לי והתקנתי אחד חדש נוסף.

ציין מהיכן אתה בארץ ותענה.

עצה - אל תקשיב לכל החאפרים והשטוטניקים למינהם.

פורסם

אני מאזור המרכזז ואכן אתה צודק.

אין אצלי מקום לאור ברקס צריך למשוך חוטים כדי שיהיה אור ברקס.

וספוילר יש מקום לאור ברקס וגם אני לא אוהב את העניין של ההדפקה קיבלתי הצעה להרכיב את זה לרכב עם ברגים בין 100-120 שקל. האם שווה ללכת אל זה או להמשיך לחפש?

פורסם
... שם לו שתי גמבואים ברוחב הראש שלי שהכנסים לתוך תא הרכב ומכוסים ומוסתרים יפה מאוד עבודה מקצועית מאוד ומי שינסה לגנוב את זה תאמין לי שרק ישבור את הספויילר .. בחיים לא יצליח להוציא אותו שלם ..

בסרט הזה הייתי.

לא יצליחו לגנוב, אז ישברו

וגם יעשו נזק לפח.

עזוב אותך, במדינה שבה מפרקים (גונבים) מסגרות כרום של מספר רכב, כמה זמן אתה חושב שהספויילר יחזיק על האוטו?

חבל על עוגמת הנפש שלך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני כמה שנים היה ברשותי רכב שבו התקנתי ספויילר של סוזוקי באלנו סטיישן,

הספויילר ישב בצורה מדהימה על הרכב ונראה ממש מקורי.

לעניין, הצעתי היא לקדוח בפח שני חורים בעזרת בורג קודח ומברגה להוציאם ולהבריג

שני ברגי עץ ארוכים בכל צד בערך 7-8 ס"מ תלוי בספויילר ובפח הרכב,

למרוח בעזרת אקדח סיליקון דבק של שמשות רכב מגיע בצבע שחור (ואינו יורד בקלות מכפות הידיים ראה הוזהרת),לפני סגירת הברגים באופן סופי נניח לאחר הברגת רבע מכל בורג, לאחר ההדבקה והחלקה סופית מסביב יש לתת לחומר להתיבש

ולאחר מכן לצבוע בצבע הרצוי את חומר ההדבקה.

זה מה שאני עשיתי ברכבי לפני כמה שנים

אך אני ממליץ לך בחום לא להתקין כלל אם אתה אינך רוצה להישאר עם שברון לב, חורים ברכב ודבק שקשה להסירו

וזה יקרה לך תאמין לי במוקדם או במאוחר.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

בתור אחד שגנבו לו לא פעם כל מיני יקרי ערך...

אני מפציר בכם לא לשהביא בשיקולים בכלל את עניין הגנבות...זה פשוט לתת לחלאות לנצח... אם לא נקנה ולא נשפר ולא נעשה כלום... הפסדנו!

צריך להמשיך לקנות ולהמשיך לשפר וליפות, בתקווה שיום אחד יופל בידיינו אחד המשחיטים ונוכל לשבת תא לצד תא עם שי דרומי..

ולשכנע את עצמנו שעשינו את הדבר הנכון

• תוכן חדש...