Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת, משום שלצורך ביצוע המדידה, הוא חייב לנסוע אחריך לאורך כקילומר במרחק קבוע ממך ובמהירות קבועה.

דני G.

דני, האם זו השערה? משהו ששמעת מחבר שמכיר מישהו? או משהו יותר מבוסס?

אני שואל כי אין עדיין הרבה מידע על המכשיר הזה ואם זה בדוק מה שאתה כותב כאן זה יכול לתרום לרבים.

פורסם

הסבר לגבי וואסקאר:

השוטר צריך להיות בדיוק מאחוריך (נתיב לא משנה, יכול להיות גם בנתיב אחר) בתחילת המדידה.

המדידה חייבת להיות על-פני מרחק מינימלי. (למיטב ידיעתי לא קילומטר, מדובר על מאות בודדות של מטרים, וזה עניין קריטי לאמינות המדידה)

בסיום המדידה הניידת צריכה להיות צמודה אליך בדיוק כמו בהתחלה.

המדידה היא בעצם מרחק חלקי זמן, כך שמתקבלת מהירות ממוצעת של הניידת, ובשאיפה גם של הרכב הנמדד (אם השוטר הקפיד להיות ממש צמוד לרכב הנמדד גם בהתחלה וגם בסוף).

אם אתם קולטים שמפעילים נגדכם ואסקאר - התגובה הנכונה היא להאט להרבה מתחת למהירות המותרת (אם נסעתם מהר כמובן) - כדי שהממוצע יצא "נורמלי".

המכשיר אינו פולט שום סוג של קרינה (בסופו של דבר הרי מדובר ב"סטופר" פשוט, לא בדיוק טכנולוגית היי-טק) ואינו ניתן כמובן לגילוי או שיבוש בשום אמצעי אלקטרוני.

הדו"ח נמסר לנהג ביד, בדומה לממל"ז. המכשיר *אינו* מצלם.

אמינות משפטית אכן בספק - אבל אם הולכים על משפט מומלץ מאוד עו"ד מהשורה הראשונה, אחרת אפשר בהחלט ליפול חזק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יו כמה שאני אידיוט :x

קראתי את ההודעה של דור בחמש בבוקר (למה לקום בחמש בבוקר בשבת..? זאת שאלה לת'רד אחר).

שעתיים אחר כך שייטתי לי באיילון דרום במהירות סבירה (לא אמרתי חוקית - אמרתי סבירה). פתאום אני קולט פאסאט אזרחית נצדמת אלי מאחור. תגובה אינסטינקטיבית של לחיצה על הבלם. הפאסאט עוקפת, זוג שוטרים נחמד ( :? בטח) מסתכל לעברי וממשיך לנסוע פלוס מינוס 160 לעבר השמש הפוצעת.

רק עכשיו פתאום אני מקשר.

מסקנה: אם במקרה אתם קוראים הודעות בחמש בבוקר, תשתו קפה לפני זה...

יניב :evil:

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כמו כן נצפתה בכביש החוף פורד פוקוס אזרחית בצבע ירוק כהה (בלי מדבקות של השכרה) שממנה יצאו שני שוטרים.

כמו כן קיים חשש, שברכב מותקן וואסקאר.

הרכב ניצפה בין מחלף נתניה לבית ינאי/מכמורת.

* לפי מידע שקיבלתי משום מה אי אפשר להתקין וואסקאר ברכבים מסוג סובארו B4 (לא בטוח לגביי אמינותו של המידע).

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...