Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בקניסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי אופל אסטרה GSI שנת 94 מנוע 2000

לפני מספר ימים כתבתי בפורום על גרגירים שחורים שהופיעו לי במנוע צעדים

אתמול חפרתי קצת ברכב וקצת בפורומים והגעתי לשסתום הקניסטר יש עליו שלושה צינורות אם מסתכלים מלמלא הימני הולך למיכל הדלק העמצעי למנוע הצעדים והשמאלי לאויר החופשי פרקתי את השסתום והוא מלא בגרגירי פחם שכאשר מנוע הצעדים נפתח הם עולים למלא בגלל הוקום וסותמים לי את המנוע

רציתי לדעת ממה הבעיה נובעת האם השסתום דפוק וצריך להחליפו ?

פורסם

ערב טוב !!

ראשית תיקון קליל הצינור השלישי לא למנוע צעדים אלה לבית המצערתומשם כנראה בהתאם לתאור מגיעים איך שהוא למנוע צעדים..

אם אני לא טועה-קיבלת מרפי הכונה לנושא הקניסטר -וכאן כה לחיי לרפי..

עד כמה שאני מכיר את המכונית.. בדרך בין הקניסטר יש לך שסתום חשמלי [סלונואיד] מבוקר מחשב.

בדוק בסקנר לנוכחות תקלה בשסתום-לא חייבת בסוג של זה הרכב לנורת חיווי דולקת-אלה יופיע הדבר כתקלה בהיסטוריה.

קניסטרים מטבעם שיש בהם פחם פעיל אך לאורך זמן מאבד זה האחרון מהתכונות שלא אך לא נתקלתי במעבר חלקיקי פחם

במערכת..

אני לא יכול ליעץ לנטרל את הקניסטר אך יש לבדוק בסקנר פעולת פתיחה וסגירה של השסתום-בסקנר המקורי יופיע הנושא בהפעלות

שונות ..

בהצלחה איל

פורסם

נכון באמת הצינור האמצעי מחובר לשסתום שנפתח בסלד מעל 900 ונסגר כשהרחב בסרק אכשיו הבעיה היא שכאשר השסתום נפתח עולים גרגירים מהמיכל לשסתום והוא מתמלא בגרגירי פחם מה עושים ואיכן הבעיה האים במיכל או בתזמון של השסתום?

פורסם

ניתוק של השסתום מדליק מנורת צק אנגן בלוח השעונים השסתום מתפקד נסגר ונפתח כשאשר משחקים במצערת החלפתי את הצינור לשקוף ואני רואה גרגירי פחם עולים מן המיכל וסותמים לי את השסתום

דבר נוסף זה שהרכב התחיל לגמגם בסרק וכאשר מנתקים את הצינור שהולך לשסתום הכל מסתדר?

פורסם

קיבלת תשובה מבעל מקצוע מהשורה הראשונה.

בעל מקצוע לא יכול להציע לך לבטל קניסטר, ואני מציע לא לעשות זאת.

בכל אופן, אם אתה רוצה להתחכם, ולצורך בדיקה רגעית בלבד ורק אם יש לך את הידע הנדרש, אתה יכול לסתום את הצינור ואקום שהולך ליניקה. אל תנתק את התקע החשמלי מהשסתום, פשוט הצינור מהיציאה מהשסתום לכיוון היניקה, הוצא אותו מצד השסתום ואטום אותו לצורך בדיקה בלבד.

יש לטפל בעניין במקצועיות ולא ל"חרטט"

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה תיתן לי הבדיקה הזו

אני רוצה לדעת מה הסיבה שעולים גרגירם מהמיכל לשסתום

האם המיכל דפוק או שיש סתימה במקום כל שהו שהוקום גורם לגרגירים לעלות

פורסם

אתה יכול להחלף קניסטר ובדוק שנית. הבדיקה לראות האם האוטו נכבה או מגמגם בסרק בגלל זה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

צרהיים טובים לכולם

יש לי שאלה עליתי על בעייה שהציקה לי מאז שקניתי את הרכב הבעיה נבדקה במוסך המורשה בעזרת סקנר ולא נפתרה בגלל שלא נמצאה בעיה

אתמול חזרתי מהעבודה והחלתתי שהיום אני סם לבעיה סוף

אז כחה הבעיה היא שבנסיעה בתוך העיר לפעמים נדלקת לי מנורת הצק אנגן הידועה נדלקת למספר שניות ונכבת .

חוברתי לסקנר מספר פעמים נסעתי אם הרכב שעות אם סקנר מחובר וכלום אין בעיה

אתמול הוצאתי כמה סירטוטים של מערכת החשמל ברכב ועוד כמה נתונים על חיישנים והתחלתי לבדוק

הבדיקות נמצאו תקינות אבל בדיקה אחת שנעשתם לא בדיוק ברורה לי הבדיקה היא על השסתום החשמלי של הקניסטר(EGR)

כשאני משחק במצערת השסתום נסגר ונפתח ומאפשר מעבר אויר (גזים) ישנם מצבים שאני משחק אם המצערת והשסתום לא מגיב רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם זה בעיה בשסתום או במחשב אם אני מושך במצערת השסתום נפחת אני עוזב הוא נסגר ואחרי מספר פעמים לא תמיד אני מושך השסתום לא נפתח אבל אם אני עוזב ומושך שוב הוא נפתח

אשמח לעזרה לגבי הבדיקה

• תוכן חדש...