Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהתחבטות קשה, קשה מאוד.

סאב: Infinity Kappa Perfect \ Hertz HX300 \ Hertz ES300

קומפ: Morel Hybrid Ovation \ Hertz Hi Energy 165 \ Focal 165V2 \ Focal K2P

מגבר: Phase Evolution RS4, לפחות על זה אני סגור.

אני שומע בעיקר רוק, גם לא מעט אבל לא הרבה אלקטרונית, אבל יש לי חברים שיאנסו אותי להשמיע הרבה שחורה, אז אני צריך משהו שיינגן הכי טוב בעדיפות הבאה: רוק -> שחורה -> אלק'. עזרו לי, אני מתחנן.

אני כתבתי את זה בדיון איפושהוא פה ליד, והחלטתי לפתוח דיון משלי, כי אני כבר מ-ת להתקין. התקציב הוא 5000-6000 ש"ח, וחייב להיות מורכב מהדרישות לעיל. אם יש לכם המלצה על מגבר טוב יותר, אז סבבה. לשאר, בבקשה בשביל השקט הנפשי שלי תבחרו ממה שרשמתי. בבקשה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי כדאי לך ללככת על הסט K2P כי הוא ממש חזק ואיכותי (הבעיה היא שהוא יקר מאוד) ומתאים לצרכי המוזיקה שלך.

לגבי הסאב? אתה צריך לשמוע את כולם כי כולם מעולים! (תגיד למתקין שלך להשמיע לך אותם). אני אישית אוהב מאוד מאוד את הHertz ES300 הוא מדוייק ולא חסר לו חוזק בכלל!

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם
יוני, אשמח לדעת כמה RMS ואיזה סליל/ים יש לסאב הנ"ל (ES300) !

תודה.

מושיק.

350W RMS שנשמעים כמו 600

יש אפשרות לסליל אחד של 4 אוהם

או 2 סלילים של 4 אוהם (היתנגדות חיבור במקביל 2 אוהם ובטור 8 אוהם)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני יכול לקנות K2P, קפה, ואת המגבר.. השאלה אם היא תהיה מאוזנת? גם לרמקולים כאלה כדאי לעשות גם אטימה וכו'.... ובנוסף, אספקט אחד ברמה כזו של המערכת כאשר השאר ברמה נמוכה יותר, לדעתי זה לא יעיל, תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

לי יש K2P וקאפה פרפקט.

אני לא אוהב באס רצחני, בשבילי היא מאוד מאוזנת. אבל לא חסר בכלל באס. אני בד"כ על9-10 מתוך 15.

אם אתה מאיזור חיפה אתה מוזמן לבוא ולשמוע.

אגב הK2P מוגבר ע"י האופוס 150.4 של פייז שקניתי אותו במחיר קורץ. בוא נאמר שכדי להוסיף טיפה ולוותר על הRS4

לא חותם

פורסם

K2P + KAPPA PERFECT + OPUS? כמו שהמליץ ניב, כדאי עוד טיפה להתאמץ ולהשיג הרבה יותר.

אבל אם בכל זאת נפשך (וגם כיסך) חפצה ב-RS4 זה מגבר מצויין איכותי וחזק. ככה או ככה, הלוואי עליי :-) .

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לי יש K2P וקאפה פרפקט.

אני לא אוהב באס רצחני, בשבילי היא מאוד מאוזנת. אבל לא חסר בכלל באס. אני בד"כ על9-10 מתוך 15.

אם אתה מאיזור חיפה אתה מוזמן לבוא ולשמוע.

אגב הK2P מוגבר ע"י האופוס 150.4 של פייז שקניתי אותו במחיר קורץ. בוא נאמר שכדי להוסיף טיפה ולוותר על הRS4

תודה, אבל אני מכ"ס... אולי אם יזדמן לי להיות בצפון מתישהו.

כמה עלה לך הכל? האופוס עולה 4K? זה כבר מגיע לכמעט 10K... לא נראה לי שאני מוכן להשקיע כל כך הרבה. מה עם ES300 + היי אנרג'י 165 + RS4? זה יתאים? או אולי עדיף פוקאל וקפה? :x אין לי איפה לשמוע את כל זה...

פורסם
350W RMS שנשמעים כמו 600

יש אפשרות לסליל אחד של 4 אוהם

או 2 סלילים של 4 אוהם (היתנגדות חיבור במקביל 2 אוהם ובטור 8 אוהם)

סליחה שלא עניתי אבל קיבלת תשובה מלאה לחלוטין מ$DRAGSTER$.

קישור לאתר של Hertz -

http://www.hertzaudiovideo.com

באתר זה תמצא כל פרט על הסאב.

ד"א סאב זה לא חזק באופן רצחני אבל מדוייק מאוד ומאוד מאוד איכותי.

בברכה, יוני.

פורסם

יוני, אם מנואל אמר סאב של 350 שנשמע כמו 600 זה נשמע לי סאב רצחני בנוסף להיותו איכותי ומדוייק. בכל זאת, יש לך K2P בפורום חדש דנדש שנמכר במחיר של 2600 ש"ח אני מאמין שימכור ב-2500 ש"ח http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=144124

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יוני, אם מנואל אמר סאב של 350 שנשמע כמו 600 זה נשמע לי סאב רצחני בנוסף להיותו איכותי ומדוייק. בכל זאת, יש לך K2P בפורום חדש דנדש שנמכר במחיר של 2600 ש"ח אני מאמין שימכור ב-2500 ש"ח http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=144124

בברכה,גיא.

בו לא נגזים, 600RMS? לא להסחף אבל בהחלט סאב נפלא! (מנסיון ששמעתי) ד"א בהחלט מדוייק.

בברכה, יוני.

פורסם

אם הוא סאב כזה נפלא כמו שאתה אומר למה קנית את הקסנון ולא את ההרץ? :-D נו תענה על זה נראה אותך.

ולפותח השירשור, לטעמי אתה לא תתאכזב (שוב אני אומר) מהסט אפ שהצעתי לך. להיפך, אתה רק תהיה מבסוט.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם הוא סאב כזה נפלא כמו שאתה אומר למה קנית את הקסנון ולא את ההרץ? :-D נו תענה על זה נראה אותך.

ולפותח השירשור, לטעמי אתה לא תתאכזב (שוב אני אומר) מהסט אפ שהצעתי לך. להיפך, אתה רק תהיה מבסוט.

בברכה,גיא.

הסיבה היחידה היא תקציב!!! 1200 שקל בלחץ שאני עוד הייתי צריך לקנות מונו :cry: . יגאל הציל אותי אפשר להגיד.

עניתי לך? 8):lol::loco:

בברכה, יוני.

• תוכן חדש...