Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה היחידה? אז משמעות הדבר שאתה חושב שההרץ יותר טוב מהקסנון? :shock::roll::?::x

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסיבה היחידה? אז משמעות הדבר שאתה חושב שההרץ יותר טוב מהקסנון? :shock::roll::?::x

גיא, אני יגיד לך את האמת? אני לא יודע כי אני אידיוט שלא שמע את הקסנון עוד :cry: . (אבל אל דאגה!!! מחר הולכים לנגר!)

אחרי שאני ישמע אני יגיד לך. אבל לפי הביקורת שלך ושל עוד מס' אנשים בפורום ובפורומים בחו"ל הקסנון סאב מפלצת ומדוייק כמו שאני רוצה :)

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

שמעתי אותו בתיבה פתוחה 62 ליטר על כ-300RMS והוא הפציץ ברמות שלא האמנתי שהוא יגיע אליהם אבל לא היה כזה מדוייק כמו שאמרו לי שהוא יהיה. היה מדוייק, אבל לא ממש. בקיצור, ההפך ממה שאמרו. אבל תשמע, תיבה אטומה זה עולם אחר לגמרי. לטעמי באטומה הוא יהיה יותר חלש (לא שאכפת לי כי הוא חזק ביותר ואני לא צוחק) והרבה יותר מדוייק. זה מה שחיפשתי.

טוב כבר סטינו מהנושא.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שמעתי אותו בתיבה פתוחה 62 ליטר על כ-300RMS והוא הפציץ ברמות שלא האמנתי שהוא יגיע אליהם אבל לא היה כזה מדוייק כמו שאמרו לי שהוא יהיה. היה מדוייק, אבל לא ממש. בקיצור, ההפך ממה שאמרו. אבל תשמע, תיבה אטומה זה עולם אחר לגמרי. לטעמי באטומה הוא יהיה יותר חלש (לא שאכפת לי כי הוא חזק ביותר ואני לא צוחק) והרבה יותר מדוייק. זה מה שחיפשתי.

טוב כבר סטינו מהנושא.

בברכה,גיא.

חחח הבנתי. בקרוב נשמע כמה אני אוהב את הסאב :) בקרוב :twisted: !

בחזרה לנושא!

המלצתי היא - K2P + Hertz ES300 + OPUS 150.4

אחלה של שילוב (רק שתדע שהמחיר לא זול בכלל).

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

טוב, הנה ה5 אגורות שלי:

לגבי סט - אם זו החלטה שלי: רק K2P! אם אין לך בעיה עם טוויטר דיי חזק (יש שיקראו לו צווחני, אני אישית מת עליו).

לגבי סאב - שמעתי את הפוקאל גם את הפוליגלס, וגם את הK2P, אבל לא ממש התרשמתי מהם.

הסאב של אינפיניטי - חביב, אבל לא מדוייק מדי לטעמי.

מה שמשאיר אותי עם ההרצים - שאת ההבדלים ביניהם אני לא אוכל להגיד לך, אבל הסאבים שלהם ששמעתי אהבתי מאוד!

בנוסף על כך - יש את הXLS של פירלס, שאני אישית תמיד ממליץ לאנשים פה בפורום. הבעיה היחידה שמאוד קשה להשיג אותו בארץ ודיי קשה להשיג גם בחו"ל (אם כי הרבה יותר פשוט).

לגבי מגבר - אני במקומך הייתי מחפש מגבר של XETEC מסדרת GRAVITY G5-900. מגבר 5 ערוצים עם 100X4 ו1X390 וואט ב4אוהם או 500 ב2אוהם. מגבר סוף הדרך. חזק בטירוף, ונותן תמורה מלאה למחיר! עד כמה שידוע לי XETEC הפסיקו לייצר אותם, אבל אולי עדיין תוכל למצוא בכמה מקומות (מציע לשקול גם יד שניה).

בברכה!

יונתן.

פורסם

תודה, אבל להתעניין בדברים חדשים אני לא כל כך רוצה עכשיו.

יש מישהו שיכול להשמיע לי את הסאבים והקומפוננטים חוץ מניבו?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
חחח הבנתי. בקרוב נשמע כמה אני אוהב את הסאב :) בקרוב :twisted: !

בחזרה לנושא!

המלצתי היא - K2P + Hertz ES300 + OPUS 150.4

אחלה של שילוב (רק שתדע שהמחיר לא זול בכלל).

בברכה, יוני.

זאת גם המלצתי

פייז אופוס עולה פחות מ- 3000 ש"ח (תחפש כמה שיותר רחוק מהחנות צ'יפר! :lol:)

ES300 עולה באיזור ה- 1200 ש"ח כולל תיבה (אולי תצליח להשיג טיפה יותר זול)

K2P חדש עולה לא יותר מ- 3000 ש"ח שלא יעבדו עלייך! ולמרות שלי יש את ה- K2P אני בלב שקט יכול להמליץ לך לחסוך 1000 ש"ח+ ולקחת את ההיי אנרג'י 2 חלקים באיזה 1800 ש"ח..פשוט סט מדהים ובעל גוון צליל כמעט זהה ל- K2P

זה שאמרתי שה -ES300 נשמע כמו סאב 600W RMS זה סתם היה לתיאור כי יחסית ל- 350W RMS הסאב הזה מסוגל להרבה מאוד (וזאת בזכות הנצילות המדהימה שלו :shock:)..ומי ששמע אותו יסכים איתי..

מי שרוצה לשמוע כמה רכיבים טובים ואת ה- ES300 את ה- ES250 ואולי אפילו את ה- HX250 (של בוריס 8)) שיגיע למפגש שלנו בדרום בשבת הקרובה 10/2

שיהיה בהצלחה רבה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

ההי אנרג'י הוא מה שרציתי מההתחלה... וואי וואי איזה קשה זה, אני כבר לא יכול יותר. עכשיו אני נוסע לרחובות לסאונדר ומבקש היי אנרג'י סאב + קומפ ואופוס. זהו, החלטתי.

פורסם

היי אנרגי? למה?!

:lol: :lol: סתם צוחק צוחק. ככה או ככה אתה רק תהנה מהמערכת שלך.

בהצלחה בקניה היום!

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חיים מסאונדר הרס לי את החיים.

אני בא כולי מחוייך, רוצה סאב + קומפ היי אנארג'י ואופוס, והוא כולו "מה בלי אטימה? יותר שווה לך לקחת אנרג'י רגיל מגבר של ZAPCO". כמעט קפצתי עליו דרך הטלפון... סתם, האמת שהוא אחלה בנאדם ורק הציע לי מה שהכי טוב בשבילי ובשביל הפונטו... הוא גם המליץ על ריינבו ובוסטון. אני כבר רוצה מערכת, לא רוצה עוד התלבטויות.

האם המרחק בין אנרג'י להיי אנרג'י כזה משמעותי? במידה ואני אוטם בשני המקרים.

פורסם

אל תקנה בלי לשמוע.

אני אומר את זה רק לטובתך. תאמין לי.

אתה הולך ל"שפוך" לא מעט כסף. פשוט אל תהמר.

אתה חייב להתאזר בסבלנות.

לא חותם

פורסם

לאנרג' יש מיד חזק ואם משחק בפאזות אפשר להגיע לתוצאות טובות אם הסט, אבל הטויטר מתכתי שב MP3 שלוש נשמע מוגזם אפילו ב VBR ובדיסקים מקוריים טיפה חלש אבל אני מאמין שאם משחק בכיוונים אפשר להגיע לתוצאה טובה. (לא להכליל הכל קשור לשאר רכיבי המערכת).

והי אנרג'י יש להם טויטר SILK והוא גם יורד יותר נמוך.

פורסם
.

האם המרחק בין אנרג'י להיי אנרג'י כזה משמעותי

יש פירוט על הרמקולים באתר ,

http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_hsk165.pdf

http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_ev165.pdf

לפי האתר של הרץ= לאנרג'י יש 70 ואט, ולהי-אנרגי יש 125 ואט , הבדל של 55 ואט בעצמה.

אבל זה לא אומר כלום,

כדי לדעת באמת מה ההבדל, צריך לשמוע את שניהם.

ZZR

• תוכן חדש...