Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיצור תולדות האלפא-סוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקטע עם ה"סוד" אחרי האלפא?

בחיי שאני לא מבין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מה הקטע עם ה"סוד" אחרי האלפא?

בחיי שאני לא מבין.

סוד זה הדגם.

אלפא סוד.

אוף,אף פעם לא הבנתי מה הקטע עם ה33 אחרי האלפא :shock:

פורסם
אוף,אף פעם לא הבנתי מה הקטע עם ה33 אחרי האלפא :shock:

אלפא 33 הינה דגם מוכר של אלפא משנים עברו וה-33 שהחליפה את האלפא-סוד היא רק חידוש של אותה מכונית , רק בשם ולא יותר מזה !!!

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• אחראי פורום
פורסם

אני אפילו לא הייתי קורא ל-33 חידוש של הסוּד,

הדבר היחיד שמשותף להן זו העובדה שמדובר בשתי קומפקטיות מאותו בית.

חבל שאלפא לא לקחו כלום מהייחוד של הסוד לתכנון של ה-33,

שהיא מכונית לא רעה בפני עצמה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לא ממש סיציליה, אלא בפומיליאנו ד'ארקו, ליד נאפולי בדרום איטליה.

מי שרוצה לקרוא בעברית, מוזמן לויקיפדיה לקרוא ולהוסיף (אפשר גם בלי הרשמה כלל)

זה כדי למנוע אי הבנות שהסוד איננה המשך קו הייצור המסורתי שהיה במילנו -לומברדיה

)alfa-autonoma lombarda fabbrica automobili ).

הכוונה היתה להכנם לתחום הרכב הזול שלא מתפשר על אופי אלפיסטי . נכשל בגלל איכות ושביתות.

פורסם
אלפא 33 הינה דגם מוכר של אלפא משנים עברו וה-33 שהחליפה את האלפא-סוד היא רק חידוש של אותה מכונית , רק בשם ולא יותר מזה !!!

זה לא מבוסס על הפלטפורמה של טיפו? ואל תגידו לי שטיפו יצאה אחרי. פאביה יצאה לפני פולו MK5, והיא בנויה על הפלטפורמה שלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אלפא 33 תוכננה ונכנסה לייצור בטרם נרכשה אלפא ע"י פיאט, ועל כן אין כל קשר בינה לבין הטיפו. הדגמים מבוססי הטיפו של אלפא הם ה-145/6, ה-155, ה-GTV/ספיידר (עם מתלה אחורי שונה לחלוטין) ובמידה קטנה הרבה יותר, עם שינויים מהותיים יותר, ה-156 וה-147.

פרוייקטים משותפים נוספים היו הארנה (Arna), פחות או יותר ניסאן צ'רי עם מנוע סוד, ו-164, אשר הייתה חלק מפרוייקט טיפו 4 (לא לבלבל עם טיפו), שכלל גם את הלנצ'יה תמא, את הפיאט כרומה ואת הסאאב 9000. יש לציין, שבזמן תכנון פרוייקט הטיפו 4 אלפא עדיין הייתה עצמאית, אם כי ה-164 נכנסה לייצור לאחר הרכישה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...