Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לחבר הלך ראש מנוע והוא עושה הכל חדש.

הוא קנה חלקים והכל והוא עובד על האוטו לאט לאט עם אביו.

מה שהם לא יודעים לעשות זה לכוון טיימינג, איך לעשות זאת יש למישהו אתר עם הסבר איך לעשות זאת לרכב הספציפי?

וגם כמה בערך כדאי לשלם לבעל מקצוע על עבודה כזאת (עד איה סכום שווה לתת)?

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני מתנצל מראש על זה שאני כותב תגובה לא עניינית למה ששאלת. עולה השאלה אם כדאי שהם יבצעו את שיפוץ הראש או החלפתו וכל העבודה מסביב אם הם לא יודעים כיצד לכוון את הטיימינג ברכב הנ"ל?!

פורסם

מצטרף... אם אתם לא יודעים לכוון טיימינג (פעולה יחסית פשוטה, קשה פיזית לפעמים) אין פה שום הצדקה לכך שתבצעו תיקונים יותר מסובכים, חבל על הכסף של החלקים.

פורסם

למה לקטול?

אפשר לעשות את רוב העבודה לבד ולהיעזר בבעל מקצוע או בעל נסיון לשלבים הסופיים ולביקורת.

אחריותם האישית אם הם מחליטים לקחת את הסיכון שהעבודה תסתבך, תתחרבן ושהנזק ייצא גדול מהחסכון.

אמנם על פי החוק היבש אסור לטפל לבד ברכב, אבל זה כולל הרבה מאוד עבודות פשוטות שנעשות על ידי חברי הפורום באופן שוטף. במידה ולא מדובר על רכיבים בטיחותיים והם לא מסכנים אף אחד אלא רק את כיסם - למה אתם ממהרים לייבש אותם?

פורסם

אפשר הרבה דברים לעשות לבד, אך הפעם לא.

המנועים החדשים של פיאט דורשים כלים יעודיים לכוון התזמון ובלעדיהם הסיכויים להצלחה שואפים לאפס, במיוחד אם אין גם ניסיון.

פורסם

הבעיה היא שהוא יגש למוסך ואמרו לו על כיוון 1500 ש"ח ובאחר 700 לדעתי זה מחיר מופרז בגלל זה אני שואל פה

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שלום.

לא פחות ולא יותר טימינג בפיאט ברווה חחחחחחה

אחד המנועים המסובכים ביותר לכיון הטימינג גם דורש כלים מיוחדים [נועלי גל-זיזים] וגם מיומנות רבה.

רוב המוסכים לא מוכנים להיתעסק אם הטימינג הזה כי הוא מלא בעיות.

רק מכונאי מיומן מאוד ואם הכלים היעודים יוכל לכון טימינג. אני מודיע מראש תכין הרבה כסף וגם אף אחד לא יתן אחריות אים יש לו שכל בראש. עצתי מתוך נסיון אל תרכיבו את הראש לבד כי תצטרכו לפרקו שוב.

הפרויקט גדול מידי! אלה אם אבא מכונאי ומכיר את הבעיות הספצפיות ברכב הזה.

מאיזה אזור אתה בארץ ננסה לעזור לך אם ניתן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני מאשקלון

כן הרכב אצלם יד ראשונה והם מכירים את הבעיות שלו אך עם המנוע זה באמת מכה

הם קנו כלים בסכום של 300 ש"ח רק בשביל הראש מנוע.

הם מחכים שיחזור הראש משיוף ובינתיים נשמח שתפנו אותי לבעלי בקצוע באיזור שלי

תודה

פורסם

לפותח השרשור שלום

לגבי רכבך אני מכיר בעל מקצוע שידע לטפל ברכב שלך.

תפנה אלי בהודעה פרטית אני ימסור לך את הפרטים.

מהיכן אתה בארץ?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

מצטרף לדעתו של בני !

בית המותח עשוי מפח של 1ממ ומתיחה שלו ללא כלי יעודי יעקם אותו והרצועה תקפוץ ברגע ההנעה ,משם הדרך כבר מוכרת

אגב החליפו משאבת מים היא זולה וקלה להחלפה כאשר הרצועה בחוץ

יגאל

פורסם

משאבת מים כבר הוחלפה ובגללה התחמם הרכב וכך הלך הראש

פורסם

כאחד שהיתה לו בראבו ולאחי יש בראבה המלצתי היא שיאמצו את עצתו של בני.

כל בעל מקצוע שאי פעם שאלתי אמר את אותם הדברים בדיוק!

כל נושא הטיימינג במנועים אלו הוא מסובך וטריקי במיוחד.

רק בעל מקצוע!

אם הם כבר שלחו את הראש אז שיחכו שיגיע ואז על גרר למוסך שמכיר את הרכב.

בכל אופן, שיהיה להם בהמון הצלחה.

פורסם

הרכב הנ"ל לא מסובך בכלל ,קצת מורכבות זה נכון, כלים יעודיים חובה לכיוון הטיימינג.

תוכל לרכוש את הציוד מחברה שניקראת ביצוע בת"א ,מחיר של שתי הקלפות לנעילת הקמשפטים הוא 600 ש"ח,

המתחיל במצווה מסיים. חשוב מאוד סדר סגירת ראש המנוע וחיזוקו בהצלחה.

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

• תוכן חדש...