Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו שם לב שבמופע של השני השולחן התרומם בגלל שבתוך הרגלים של השולחן הייתה עוד רגל טלסקופית צרה באמצע?

כאשר המצלמה צילמה מלמעלה בפריים של שנייה ראו את זה טוב. כשכולם עמדו לא היה ניתן לראות את הרגליים כלל בזמן שהשולחן התרומם.

פורסם

אחת התוכניות הזולות שראיתי, ועוד הם מנסים לעשות רעש מהתוכנית בעזרת פרסומות ודוחפים קטעים ממנה בכל חור!

כשאני רואה את אורי גלר מנחה אני כבר מתפדאח אני לא יודע איך הוא עושה צחוק כזה מעצמו.

פורסם

מה הבעיה? אני יכול להגיד לך לפי דעתי איך עשו כל דבר שם.

הראשון שהלך על זכוכיות וחתך עם סכין זה לא קסם זאת סתם מיומנות.

השני שדיבר עם עצמו בעתיד לפי הקלף הנבחר. פשוט מאוד. מצלמים קטעים לכל אפשרות של קלף. האנשים בבקרה רואים איזה קלף ניבחר ומשדרים את הסרט בהתאם.

כהבחורה מערוץ 9 כתבה מספר על הדף הייתה כנראה מצלמה למעלה ששוב בבקרה ראו את המספר וגילו ל"קוסם".למה היא הייתה צריכה לכתוב את המספר על נייר אם היא רק הייתה צריכה לחשוב על המספר?

היא אמרה שהיא לא כתבה את זה ברור ולכן בבקרה התקשו להבין. הם סתם לצורך דוגמא לא הבינו אם היא כתבה 4 או 7, אז הקוסם שאל אותה אם זה גדול או קטן מ5. וכל זה בהתחשב בעובדה שהכל לא מתוכנן מראש לגמרי.

הינה הסבר לעוד 2 "קסמים" קצת יותר מסובכים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מה שאותי יותר מעניין,זה שאורי גלר טוען שיש לו כוחות על טבעיים.

איך זה שיורשו או שאר המתמודדים טוענים שאין להם כוחות על טבעיים?:roll:

פורסם

אותי מעניין איך זה שאם כל אחד שם יכול לנחש כל דבר (בעיקר ההוא עם קריאת המחשבות) איך זה שכולם היו במתח לפני טקסי ההדחה?

הם לא חזו את התוצאות מראש?

• תוכן חדש...