Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי פולו שנת 2002.

כשקניתי אותה באוגוסט הלך המנוע:roll: ולאחר מכן הורכב מנוע "חדש" שעבר 40 ומשהו אלף.

האוטו נוסע הרבה יותר טוב ואין שום בעיה בנסיעה, חוץ מדבר אחד שמאוד מציק לי, לאחר נסיעה ארוכה יחסית,(שעה בערך) יש ריח חריף של נוזל הקירור בסלון של האוטו,זה לא קורה בנסיעות קצרות.

האם יש בעיה כלשהי שעלי לבדוק? או שזה נורמלי?

פורסם

חיפוש בפורום היה עוזר לך.

מעבר לזה כפעולה ראשונית עקוב/י אחר נוזל גובה מפלס נוזל הקירור ושים/מי לב שהוא לא יורד.

אם חסר נוזל קירור יכול להיות שיש נזילה ביחידת החימום הפנימית.

פורסם

אם לא חסר נוזל קירור לא נראה לי שזו הבעיה.

אמנם חוש הריח שלי לא משהו אבל אף פעם לא הצלחתי להבין איך אתם מריחים נוזל קירור. ישנם נוזלים מסוגים שונים ובעלי ריחות שונים. מעבר לזה הריח לא חזק מי יודע מה.

אוליי יסביר/תסביר פותח/ת השרשור כיצד הוא/היא יודע/ת שמדובר בריח של נוזל קירור.

פורסם

איך אתה רוצה שאני אסביר את הריח שלו? כשמחליפים את הנוזל בשעת טיפול אני מריחה,זה אותו הריח,אין על זה וויכוח.

ובקשר למפלס ראיתי עכשיו שהוא בנקודת במינימום,אבל לפני כן הוא תמיד היה באמצע,בין המקס' למינ'.

איך לבדוק אם אכן יש נזילה? והאם זה לא טבעי שאחרי כמה חודשים הנוזל "נעלם" טיפה?

פורסם
ובקשר למפלס ראיתי עכשיו שהוא בנקודת במינימום,אבל לפני כן הוא תמיד היה באמצע,בין המקס' למינ'.

איך לבדוק אם אכן יש נזילה? והאם זה לא טבעי שאחרי כמה חודשים הנוזל "נעלם" טיפה?

לא טבעי

אפשרות אחת לבדוק אם יש נזילה מהיחידה הפנימית היא לנתק אותה(ולעשות מעקף) ולעקוב אחרי מפלס נוזל הקירור

פורסם

אני מבין שאת מתמחה בריחות. אשרייך :-)

לגבי בדיקת הנוזל נשמע שהתשובה לא וודאית. לכן בצעי בדיקה פשוטה- מלאי נוזל קירור בדיוק עד לנקודת המקסימום. בדקי לאחר כמה ימים וחזרי לדווח.

כמובן שנוזל קירור יכול להיעלם בכל מיני דרכים אבל בשילוב עם ריח נוזל קירור בתא הנוסעים כנראה שיש נזילה ברדיאטור חימום פנימי.

בנוסף את יכולה לבדוק בסבלנות באיזור הקונסולה המרכזית והשטיחים לייד. בדיקה בעזרת פנס- ויזואלית וע"י מישוש לאיתור נזילה או התגברות הריח.

מאחר ובאוטו הזה החלפת היחידה הפנימית היא סיוט הייתי גם בודק את היחידה לפני הפירוק. ניתן לנתק את צינורות החימום, לסתום את אחד הפתחים ולהכניס לחץ לשני בעזרת קומפרסור ושעון לחץ. להמתין מספר דקות-שעות ולבדוק אם הלחץ ירד. ביצעתי בדיקה כמו מספר פעמים בהצלחה. הבדיקה מאמת סופית האם ישנה נזילה מהיחידה הפנימית.

לא שמעתי על בעלי מקצוע שמבצעים בדיקה כזו ולכן לא אוכל להמליץ על מישהו. אני בטוח שמישהו מחברי הפורום יוכל לעזור בקטע הזה.

לחילופין בדיקה ראויה היא ניתוק היחדה הפנימית (וביצוע מעקף). לאחר ניתוק היחידה בודקים האם ממשיך להיעלם הנוזל.

• תוכן חדש...