Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

בקרוב מאוד תתקיים אליפות ישראל ב"ראלי ספרינט" עם הרבה הפתעות ופרסים!!!

(תחרות שליטה ברכב ראלי על קטע שביל קצר עד 3 ק"מ בזמן הכי קצר להקפה עם רכב אחד על המסלול כל פעם)

אם את/ה רוצים להתחיל בקריירת נהיגת מרוצים,אם אתם חושבים שיש לכם את זה,אם נולדתם לנהוג....

אז זו ההתחלה הכי טובה...

הדגש פה על רכבים זולים יחסית(למוגבלי תקציב) עד 1600 סמ"ק 2X4 ללא טורבו וללא שיפורי מנוע,כמובן עם כל אביזרי הבטיחות,שניים או יותר יכולים להכין רכב אחד ולהתחרות ביחד!!!

כאן הנהג מדבר ולא הכסף שלו...באו תוכיחו שאתם הנהגים של ישראל , בעלויות קטנות יחסית בין 50,000-30,000ש"ח לרכב מצוין ברמה טובה!!!

ההרשמה החלה, כמובן רק לרציניים ולחברה שיכולים לעמוד במינימום של הכנת הרכב!!!

אשמח לעזור בכל בעיה או שאלה!!!

פרטים נוספים בקרוב!!!

להרשמה נייד-0522-594054 מייל [email protected]

נ.ב.

שאר הרכבים מעל 1600 סמ"ק ,4X4 ,וטורבו מתחת ל2000 סמ"ק יהיו בקטגוריה פתוחה,וכמובן גרופ N (אימפרזות, איוו)

בברכה

קובי כהן

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי

אני רוצה לחדד כמה דברים,

1.רכבים בעלי מגדש טורבו והנעה 4X4 לא משנה באיזה נפח יהיו בקטגוריה שמעל 2000 סמ"ק

וזה אומר קאפ (אימפרזות איוו סטנדרט)אם יהיו מספיק רכבים כאלו, או גרפ N,אין לרדת קטגוריה רק עולים

(לדוגמה אם אין מספיק רכבים בעד 2000 סמ"ק עולים למעל 2000 סמ"ק)

2.מי שנרשם עכשיו לא משלם כרגע כלום

3.חברה שרוצים עזרה בהכנת רכב...רוצים להתחיל אבל לא יודעים איפה ואיך מוזמנים לפנות אלי פרטי או בנייד 0522-594054

4.תמשיכו להרשם ולאט לאט נקדם את הספורט המוטורי בארץ

בברכה

קובי כהן

פורסם

מה זה אנחנו בפנים?

מי זה אנחנו? אתה מזכיר וחבר ועד עמותת נהגי המירוצים, האם זה על דעתכם? נתתם מחשבה על מכלול נושאי הבטיחות?

אישורים? רשיונות? הללללו !!!

נגמרו ימי המחשך אנחנו לפני יישום החוק מי מארגן? מה קורה לכם? שכונה?

עמותת נהגי המירוצים היא צריכה לשבת עם המארגן הפוטנציאלי על המדוכה האם זה טוב לנו? או שמא? אולי נמתין קצת?

ההחלטה בידי הוועד ואני לא שומע פה שום התייחסות רציניצ של העמותה.

אינני בא לנגח אבל זה חומר למחשבה לא?

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
מה זה אנחנו בפנים?

מי זה אנחנו? אתה מזכיר וחבר ועד עמותת נהגי המירוצים, האם זה על דעתכם? נתתם מחשבה על מכלול נושאי הבטיחות?

אישורים? רשיונות? הללללו !!!

נגמרו ימי המחשך אנחנו לפני יישום החוק מי מארגן? מה קורה לכם? שכונה?

עמותת נהגי המירוצים היא צריכה לשבת עם המארגן הפוטנציאלי על המדוכה האם זה טוב לנו? או שמא? אולי נמתין קצת?

ההחלטה בידי הוועד ואני לא שומע פה שום התייחסות רציניצ של העמותה.

אינני בא לנגח אבל זה חומר למחשבה לא?

בברכה

דני לוי

דני אתה פרקליטו של השטן או משהו כזה....על איזה חושך אתה מדבר,עד עכשיו לא היו "אימונים"???

אני מנסה לעשות משהו להזיז עיניינים כמובן לא לפני מועד התקנת התקנות שבחודש מרץ מעבר לזה לא אני ולא אחרים יחכו!!!

דובר בישיבה על יוזמה של ספרינטים אם תגיע היא תתקבל,לא?

אני לא אעשה צעד בלי אישור העמותה,עוד לא הגענו לזה!!!

אתה רוצה להירשם אתה מוזמן וגם כל אחד אחר!!!

אגב אתה מנגח ועוד איך, אם לא היית כוונה כזו אז היית שואל בפרטי או בנייד

בברכה

קובי כהן

פורסם

מאיפה למדת להתבטא "פרקליטו של השטן" הגזמת קצת לא?

אתה מנסה? אתה חבר עמותה? סכם קודם עם העמותה ואז תצא לפורום. זאת דעתי

תלמד לקבל ביקורת ואל תצטדק לי ,לא כל מי שחושב אחרת מימך הוא פרקליטו של השטן

אין בה"פ שום סודות ,הכל גלוי.

לא אני לא נרשם .

וחוץ מזה אמרתי מחשך ולא חושך, לך תפתח מילון קודם ותבין את ההבדל.

מירוצי מכוניות

פורסם
מאיפה למדת להתבטא "פרקליטו של השטן" הגזמת קצת לא?לא,מי שרואה תמיד הכול שחור והפוך מכולם

אתה מנסה?כן לפחות זה אתה חבר עמותה?חבר ומיסד סכם קודם עם העמותה ואז תצא לפורום אני לא צריך לסכם על יוזמות שלי

כל עוד הם לא יצאו לפועל וחוץ מזה דברנו בישיבה על ספרינטים. זאת דעתי אוקיי

תלמד לקבל ביקורת ואל תצטדק לי ,לא כל מי שחושב אחרת מימך הוא פרקליטו של השטן

אין בה"פ שום סודות ,הכל גלוי.לא מצטדק, אתה תמיד חושב אחרת ותמיד יש לך מה להגיד...אין סודות אבל אני מקווה שיש כבוד

לא אני לא נרשם שחכתי שאתה לא מגיע לראלי של פחות מ 750 ק"מ :wink:

קובי

פורסם

מר "ספרינט " היקר

עדיף לראות שחור מאשר להוביל את אחד הנהגים שמתהפכים לבית חולים ולא לישון כל הלילה כמארגן (שאל את מארגן האירוע ביום הבחירות) כי אין ביטוח. למה לא תמתין לפיילוט חוקי?

אני רואה הפוך מכולם! בגלל זה מעלות אצלי 2 מכוניות מירוץ אבק.

כחבר ומייסד אתה צריך לדעתי לסכם דברים עם העמותה קודם ,כמארגן פרטי אתה לא חייב לאף אחד כלום

יש לי תמיד מה להגיד מה כואב לך? נדמה לי שגם עשיתי קצת חוץ מלדבר

מה הקשר פה לכבוד?

היית כמוני מת לעשות ראלי של 750 ק"מ מה מפריע לך?

מירוצי מכוניות

פורסם

מדהים לראות איך כל שירשור שלכם (חברי עמותת המרוצים \ הנהגים \ השד יודע מה ) הופך למריבה על מה עשיתי או לא עשיתי ומעלה איתו אמוציות מהעבר \ הווה \ עתיד.

אפשר להתנסח קצת יותר בכבוד אחד לשני עם מעט יותר אדיבות ובטונים יותר חיוביים, זה בטח יקרב את המטרה , שכולם רודפים אחריה יחדיו, מהר יותר.

המטרה: העברת חוק הספורט המוטורי! תשננו את זה לפני שאתם קוטלים אחד את השני (כמו השלטים שהיו תלויים על כל קיר חשוף בבסיסים בלבנון, המטרה: הגנה לישובי הצפון! זוכרים?) בכל הודעה והודעה, תקראו שוב את מה שרשמתם ותשמטו החוצה את החלקים שכוונו כדי לפגוע באדם לו אתם עונים.

אני חייב לציין שאני נהנה מידי פעם לראות אנשים מתנפלים אחד על השני. במקרה שלכם, זה כבר מביך ולא נעים.

מה קרה לכל שירשורי ההתנצלות וההבטחות וכו'?

יש פה נקודה מעניינת ששוה לדבר עליה, אני מציע שתתחילו את הדיון מהתחלה.

בידידות,

חי סולומון

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

ליפי דעתי לא מכובד לדון בהתפלגות דעות בפומביי.

לכו תדעו איזה גורם חשוב קורא כאן, וזה בהחלט לא נראה טוב.

עשו את זה בשקט, ואת הפשרה תפרסמו כאן. אסור לערב כאן אגו במשהו שכה קריטי לחו(לי)בבי ההגה.

אביחי

פורסם

יש לכם מזל שרק עכשיו ירד לי החום...

פורום הוא מקום להחלפת דעות בצורה עניינית ומכובדת תוך מקסימום איפוק לא לפגוע באחר (איזה ניסוח ...:lol: ).

כמו כל דבר ברור שעל כל נושא תמיד תהיינה דעות שונות ופה זה המקום להעלות אותם , אבל...וזה אבל גדול ,

תשתדלו לשמור טיפה על כבוד הפורום וקוראיו הנאמנים וגם על כבודכם הכותבים .

ובנימה אופטימית זו אני הולך לשתות עוד כוס תה עם דבש .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...