Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור,תברר כמה עולה תיקון של הפאנל שלך.

בדקתי מחירים עבורך באיביי, מחיר לפאנל לHU שלך זה בסביבות 100 דולר(לא כולל יבוא). תעשה את השיקולים שלך עם שווה לך לתקן אותו, או לייבא.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא דיברת ככה כשקרה מה שקרה לאדי מול היבואן המקביל...

ולנו יש משפטים יפי נפש... LOL!

שורה תחתונה, כל אחד ומה שטוב לו.

לא המשפטים שלנו ולא שלך.

הסיבה שלא דיברתי ככה מול מה שקרה ליבואן זה רק בגלל העובדה שבאותה תקופה היה ניתן להשיג את ה9855R במחיר של כ2800 ש"ח בעוד שביבוא מקביל המחיר היה יורד לגבול ה2500 ש"ח.

300 ש"ח אכן שווים את ההפרש תמורת 3 שנות אחריות.

אבל, ביבוא אישי הפערים משמעותיים יותר ויותר וככל שעובר הזמן המחירים בחו"ל יורדים בעשרות אחוזים לעומת המחיר שנשאר די קבוע בארצנו המאותגרת צרכנית.

שים לב גל, שדיברתי על בעיקר על ההבדלים בין ייבוא אישי לבין רכישה בארץ מאחד היבואנים הרשמיים.

ניר,

under construction..

פורסם

לגבי מגברים ורדיו דיסקים, אתה בהחלט צודק ניר, הם מתקלקלים בהרבה פחות מאשר רמקולים לכן האחריות לא חשובה כמו במקרה של רמקולים.

דעתי היא שרמקולים כדאי לקנות בארץ, לך תדע מתי יהיה קליפינג או חיבור לא נכון שישרוף את הרמקול.

את המגברים והHU's לייבא, כי ההפרש בהחלט גדול!

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

דעתי היא שרמקולים כדאי לקנות בארץ, לך תדע מתי יהיה קליפינג או חיבור לא נכון שישרוף את הרמקול.

את המגברים והHU's לייבא, כי ההפרש בהחלט גדול!

מה?? למה אתה חושב שיש מי שמחליף באופן סדיר רמקולים שרופים, נראה לי ש"קצת" נסחפת.

בשיפוצים

פורסם

תוכל לתת לי קישור לפאנל ב100 דולר?

אם זה ככה כנראה אני ידבר עם משפחה מאמריקה (לא חסר לי דודים שם) ומקסימום אני יבקש שיקנו לי וישלחו לי לארץ)

הפאנל חדש או משומש?

המכשיר יכנס לבדיקת מעבדה אולי זה יצא לי גם בליי כסף אפילו, אבל תמיד טוב לקחת את האפשרות הגרועה ביותר ולהיות מוכן אליה.

פורסם

אם אתה מאזור הצפון אז דבר איתי אני אנסה לשלוח לך את הפאנל לתיקון לאפריל טק ליין.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

למה אי אפשר לשחק אותה ראש קטן?

לבוא ליבואן, להגיד לו שפתאום הפאנל הפסיק לעבוד, ואין לך מושג למה.

בטוח שהאחריות תבוא לטובתך ברגע שתעשה זאת.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ניב

אתה לא מאלה שקוראים מההתחלה הא?...

פורסם

ניב

אז זהו, שאין לבחור אחריות. הוא לא רכש את המכשיר בארץ.

ניב.

לא חותם

פורסם
מה?? למה אתה חושב שיש מי שמחליף באופן סדיר רמקולים שרופים, נראה לי ש"קצת" נסחפת.

המתקין שלי שאני מכיר אותו אישית, כל פעם שמישהו מגיע אליו עם רמקול שרוף שנקנה אצלו ועדיין באחריות, הוא מוציא לו חדש מהאריזה ומביא לו בלי לשאול אפילו איך הוא נשרף או מה הוא עשה.

וראיתי כמה מקרים כאלה כשהייתי אצלו.

לכן אם אני ארכוש רמקולים במחיר גבוה זה יהיה רק אצלו.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

כמה שטויות "3 שנים אחריות" רק מה שאתם שוכחים שרק שנה על העיין והמכלולים העיקריים ועוד שנתיים על אממממ כלום כמעט

"זה מה שקורה ש...*** ...*** ...****" בבעוד 1500 שקל הוא יביא עוד מכשיר מחול (את הראשון הוא הביא בטח במחיר דומה) ואז גם יש לו רדיו דיסק קומפלט ספייר - הוא יכול להרשות לעצמו פריצה אחת שיגנבו את הרדיו דיסק בלי הפאנל (כל עוד הוא מקפיד באמת לקחת אותו איתו)

אין שום בעיה להביא מיכשור כזה מחול אני לפני כמעט שנתיים קניתי 9855 ובנתיים טפו טפו טפו לא הזדקקתי לשום אחריות...וקניתי בארץ אגב....

מצד שני לא מעט דברים הבאתי מחול שעובדים פיקס ואין איתם שום בעיות...., בקיצור ולסיכום אם ההפרש הוא 800\900 שקל על מכשיר של 2000 שקל שווה ביותר להביא מחול בדיוק כמו שניר אמר

פורסם
כמה שטויות "3 שנים אחריות" רק מה שאתם שוכחים שרק שנה על העיין והמכלולים העיקריים ועוד שנתיים על אממממ כלום כמעט

"זה מה שקורה ש...*** ...*** ...****" בבעוד 1500 שקל הוא יביא עוד מכשיר מחול (את הראשון הוא הביא בטח במחיר דומה) ואז גם יש לו רדיו דיסק קומפלט ספייר - הוא יכול להרשות לעצמו פריצה אחת שיגנבו את הרדיו דיסק בלי הפאנל (כל עוד הוא מקפיד באמת לקחת אותו איתו)

אין שום בעיה להביא מיכשור כזה מחול אני לפני כמעט שנתיים קניתי 9855 ובנתיים טפו טפו טפו לא הזדקקתי לשום אחריות...וקניתי בארץ אגב....

מצד שני לא מעט דברים הבאתי מחול שעובדים פיקס ואין איתם שום בעיות...., בקיצור ולסיכום אם ההפרש הוא 800\900 שקל על מכשיר של 2000 שקל שווה ביותר להביא מחול בדיוק כמו שניר אמר

ברור שאתה צודק...אם לדוגמא נגמרה לי האחריות אתמול, והיום בבוקר פתאום המכשיר שלי התקלקל, אז כל אחד יכול לבוא ולהגיד לי: "יצאת פראייר...קנית במחירים של הארץ בשביל האחריות ותראה איפה אתה עכשיו..."

אבל לזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי - זיכרון קצר.

חברים יקרים ונכבדים, אתם יכולים מכאן ועד הודעה חדשה לזבל את המוח עם העיניין של שנה אחריות על העין, ועוד שנתיים על דברים לא חשובים, ובלה בלה בלה בלה האחריות לא שווה כלום.

אבל נראה גבר אחד ממכם, יום או יומיים אחרי שרכש מכשיר כזה, בסכום כזה (עם אחריות לשלוש שנים), שמתקין את המכשיר - ואופס...הוא לא נדלק!! או - אופס...הפאנל לא נפתח!! ואופס ואופס ואופס....

וכול זה צריך לזכור מהשירשור המפלצתי של אדי עם האלפיין שלו, שרצה "לחסוך" כמה שקלים - אבל שילם באיזה שבועיים של שינה ממש גרועה בלילה.

אחרי שקורה לכם דבר כזה, נראה את התגובה שלכם כאשר באפריל טקליין יגידו לכם שהאחריות היא רק שנה על העין, ועל עוד כמה שטויות שלא קשורות, כאשר את המכשיר רכשתם חדש לפני יומיים....

אני מהמר על רמת דציבלים גבוהה מן הרגיל, ואולי איזה שולחן מתעופף בחלל החדר...

בעצם, למה בכלל להתאמץ כ"כ ולהסביר...שכול אחד יעשה מה שטוב לו, עם הכסף שלו והשכל שלו...רק שימצא מקום אחר להתבכיין בו כאשר מקרה כזה קורה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...