Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל DXZ765MP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מעוניין להזמין את הרדיו דיסק הזה וכגע אין חשיבות למחיר או לרדיו האיופאי.

רק שאלה אחת יש לי : האם יש לו אקולייזר של רק 2 ערוצים? או שאני לא מבין נכון את הפירוט עליו?

פורסם

אני יודע של-865 יש אוקולייזר 2 ערוצים. על ה-765 לא כתוב באתר של קלריון

פרט לזה שקלריון ידועה כנטולת פי'צרים, אם אתה מחפש את הדברים הללו יש לך את אלפיין.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

לרדיו שלי - 766 שזה הדגם האירופאי של מה שאתה מחפש יש את הכיוונונים הנ"ל:

באס וטרבל.

בנוסף יש עוצמת סאבוופר. ופילטר LPF

יש כפתור של מצבי אקווליזר מתוכננים מראש - שני מצבים, חרטא בגדול לא תורם לכלום.

בגדול, עם מבצעים כיוון טוב של המגבר, אין לך יותר מדי מה להתעסק. הכיוונון היחיד שאני עושה בדרך כלל זה מחליש או מוסיף טיפה באסים.

לסיכום אם אתה מחפש המון משחקים וחיתוכים, מקלריון לא תבוא ישוע. קח את זה לתשומת ליבך!

אני בא למפגש, אתה יכול לבוא ולהתרשם מהאח האירופאי של מה שאתה מתכנן להביא.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

מפגש איפה ומתי?

ובקשר לפאנל האם סך הכל הוא פאנל טוב למחיר שאני משיג אותו (סביבות ה1700 שקל) או שעדיף אלפיין?

פורסם

מפגש בר"ג - יום שבת

תגדיר פאנל טוב, מה חשוב לך? מה עושה פאנל מסוים לטוב?

לדעתי מעורב בזה המון טעם אישי.

אני בסך הכל מרוצה, לא מתלונן וממש לא חסרים לי החיתוכים והאקוליזרים. פחות דברים להתעסק איתם בנהיגה.

יואב :arrow:

פורסם

יתכן שאני אבוא למפגש מאוד מעניין אותי לשמוע ולראות את הרדיו דיסק הזה לפני שאני מזמין אותו סופית.

די התבאסתי על האקולייזר אבל מצד שני 24 ביט ויש לו המון פיצרים טובים.

פורסם

אם אתם מבינים אולי תוכלו להסביר לי משהו קטן כי אני לא מבין,

Pioneer 6850

הבנתי שיש לי בו קרוס אובר 2way ובנוסף אליו פילטר LP וגם HP

עכשיו לפי מה שהבנתי מאחרים הקרוס אובר זה בעצם זה הפילטרים אבל אני לא ממש בטוח, אם לא, הייתי מעוניין להפעיל את הקרוס אובר 2way איך שצריך בדיוק להפעיל אותו ולחבר את הדוטק עם האם טי 22 ישר למגבר בלי קרוס חיצוני ולהפעיל את הקרוס מהמכשיר.

יש למישהו הסבר למה שרשמתי עכשיו ?

• תוכן חדש...