Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A6 3.2Q

gershon17
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
A6 אוטו מאוד מכובד ומרשים, אבל מהונדס מדי לטעמי (כמו A8 רק קצת פחות קיצוני...) ואני קצת חושד שאחרי 156 אתה תרגיש שהזיקנה קפצה עליך מוקדם מדי... 8)

אם אתה בעניין נסיעות מבחן, למה לא תנסה סיבוב על 159 3.2 4X4? מכונית נהדרת, תהווה עבורך שדרוג הולם מה-156 (יותר סולידית, יותר איכותית, יותר מרווחת וגם יותר חזקה מה-2.0, אבל עדיין אלפא, יפה ומהנה מאוד לנהיגה). וגם מובטח לך טרייד אין אטרקטיבי על ה-156.

ה -159 3.2 עולה כ-400,000, לא? קצת מעל התקציב. מה גם שדי, מספיק, אחרי שלוש אלפות (164 3 ליטר שעברה בירושה, 156 2.5 אוטומטית ועכשיו 156 2 סלספיד) - מיציתי. כמה אפשר?

בכל זאת יש מישהו שיודע איך ה-A6 מבחינת עלויות טיפולים ותחזוקה (לא דלק ולא ירידת ערך)?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך קשורים כל רכבי המנהלים האלה לגולף GTI ולA3?

פותח השרשור - מה עם מרסדס?

ה-GTI החדשה לא עושה לי את זה בשום צורה - אם כבר ה-A3, אבל גם היא לא באמת עושה לי את זה. את ה-A4 אני לא אוהב, ואני מעדיף את הפאסאט TFSI עליה (אני מדבר רק מבחינת מראה חיצוני, לא נהגתי עדיין באף אחת מהמכוניות הנ"ל).

ה-E החדשה באמת נראית לא רע, אבל עד כמה שקראתי, הדגמים שלפני שנת 2007 היו משמימים למדי מבחינת יכולת דינאמית, ורק בשנת הדגם הנוכחית הם תיקנו ושיפצו כך שביחד עם חבילת הספורט מדובר במכונית מהנה במיוחד (אני זוכר מבחן בו ה-E350 ניצחה את ה-530, למרות שמבחינת נתונים "יבשים" על הנייר, נראה לי שה-E280 מספיק חזקה).

פורסם

גרשון - האם אתה מחפש רכבי סאלון בלבד? כלומר - 4 דלתות ומרווח?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
המממ, זה לא המבחן שאני קראתי. אולי ב.מ.וו. שינו משהו בינתיים? טוב, ברור שלפני שאקנה מכונית אקח אותה לנסיעת מבחן (אני יכול לבדוק אחת חדשה, המכונית לא השתנתה בשנתיים האחרונות) ואם היא לא תעלה לי חיוך מטופש על הפרצוף גם כשאני בתוכה - אוותר.

שינו משהו? ב.מ.וו מקפידים להוציא מכוניות מהנות לנהיגה, אני לא חושב שמשהו השתנה.

והמבחן הוא מגיליון פברואר 2005.

פורסם
גרשון - האם אתה מחפש רכבי סאלון בלבד? כלומר - 4 דלתות ומרווח?

זה הכיוון שאני שואף אליו, כן. אבל ה-A6 זו שריטה בת שנה ומשהו אצלי, כל פעם שאני רואה אחת בכביש אני מסובב את הראש. זו בעיה קשה, אני יודע...

פורסם

תשמע, כל רכב בתקציב שלך הוא מעולה.

עצה שלי - לך עם הלב, תקנה מה שאתה אוהב, ובטוח שאתה תעשה קניה נכונה.

בהצלחה :)

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אתה צריך להבין דבר אחד חשוב:

אחרי שנהגת על האלפא 156 כל רכב שתנהג עליו, בין אם זה ב.מ.וו או אודי או כל רכב אחר פתאום הנהיגה עליו תהיה משעממת(יחסית, יחסית). אין מה לעשות אבל זו הגדולה שבמכוניות של אלפא. מכוניות לנהג.

בכל מקרה ההוצאות על אודי בת שנתיים יהיו גדולות משל האלפא, בין היתר בגלל ביטוח יקר הרבה יותר, דלק וכו', אבל אני בטוח שאם תצליח להכניס את עצמך למוד רגוע(יחסית, האודי גם מהנה איכשהו) אז האודי תהיה בת לוויה נהדרת ומפנקת הרבה יותר מהאלפא, זה בטוח.

פורסם
איך קשורים כל רכבי המנהלים האלה לגולף GTI ולA3?

פותח השרשור - מה עם מרסדס?

בטח שקשורים. הוא מחפש אוטו נוח, מפנק, מרשים ומהנה לנהיגה. שתיהן עושות את זה. אגב, GTI או A3 3.2 מרשימות אותי הרבה יותר מA6 - אותן באמת רואים כמו זבל.

זה לא שהוא ביקש מכונית גדולה או משהו להסיע בו את משפחתו.

(כמובן שאני מתייחס לבקשה המקורית, מאז זרמו כמה הודעות בת'רד הזה וברור שהן לא בשבילו)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

באתי לעשות סדר.

אתה מעונין במכונית סלון עם הפנים לנהג ולא אלפא או ב.מ.וו., בתקציב של כ 300k עם עלויות אחזקה (ירידת ערך, ביטוח וטיפולים בלבד ?) לא קיצוניות מדי.

אני חושב שנתת בעצמך את התשובה. אם אתה נהנה מהצורה של ה 6 והפסאט צלצל לצ'מפיון ותזמין נסיעת מבחן על ה A6 Q והפסאט T לאותו יום (בטח תצטרך להתפשר על הדגמה בדגמים הנחותים יותר). אני מנחש שאחרי ה 156 שתיהן ירגישו מאד חזקות אבל גם מאד "כבדות". אבל אתה צריך לבחור ביניהן ולא בינן לאלפא.

אני מסכים אתך שאין שום סיבה בעולם לקנות אוטו שבא לך להקיא מהצורה שלו.

ואם האודי עושה לך את זה אז קח אותה ותהיה מאושר. היא הפסידה במבחן ראש בראש מול מכוניות הסלון הטובות בעולם, So fucking what. זה לא עושה ממנה מכונית רעה. גם לא בינונית. גם לא טובה. זו חייבת להיות מכונית טובה מאד כדי בכלל להתמודד (ולהפסיד) מול ה E וה 5.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

לא בשביל להיות נודניק :wink: רק להעמיד דברים על דיוקם: 159 3.2 עולה 340 ידנית, 350 אוט'. 2.4 JTDM עם 200 כ"ס עולה 310 אוטומטית, ו- 2.2 החל מ- 270. אם נמאס אז נמאס, לגיטימי, אבל אני עדיין חושב ששווה לך לעשות סיבוב. ה-159 תוכננה בשביל אנשים שאהבו 156 ורוצים אותה "יותר גרמנית" ונראה לי שאתה בדיוק בקהל היעד.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
לא בשביל להיות נודניק :wink: רק להעמיד דברים על דיוקם: 159 3.2 עולה 340 ידנית, 350 אוט'. 2.4 JTDM עם 200 כ"ס עולה 310 אוטומטית, ו- 2.2 החל מ- 270. אם נמאס אז נמאס, לגיטימי, אבל אני עדיין חושב ששווה לך לעשות סיבוב. ה-159 תוכננה בשביל אנשים שאהבו 156 ורוצים אותה "יותר גרמנית" ונראה לי שאתה בדיוק בקהל היעד.

אני לא מאמין שכתבת את זה! 159 3.2 עולה פחות מ-350,000 שקל, וזה עוד לפני שמתחילים להתמקח!? הייתי בטוח שהיא עולה 50,000 יותר. יופי באמת, אני יודע מה יקרה עכשיו - במכוניות חדשות בסדר גודל הזה לא יהיה שום דבר שמתחרה איתה, אני אעדיף רכב חדש עם עלויות תיקונים שאני מכיר על פני רכב בן שנתיים עם היסטוריה לא ידועה, אני אעשה נסיעת מבחן ובסוף עוד פעם תהיה לי אלפא :-)

אין לך מושג כמה זה קורץ לי, כי זה מוריד המון חוסר ודאות ואני אוכל לעשות טרייד-אין במחיר מחירון (מה שמוזיל בעוד בערך 15,000 שקל את הסיפור, כי חוץ מסמל"ת אף אחד לא יתן לי כזה מחיר). וכמובן, אני מקבל רכב חדש ולא רכב משומש. אני לא מאמין שאני שוקל ברצינות עוד אלפא! בסוף אני אהיה כמו סבא שלי, שעד שבמשך 40 שנה קנה רק פיז'ו.

עכשיו אני צריך לקרוא מבחנים על ה-159. אני מנחש שאני מתנהגת קצת פחות מ-325, אבל המנוע שלה יותר חזק. ה-330 מחוץ לתחום בגלל המחיר.

מי אמר שפורומים באינטרנט זה טוב? רק התלבטויות הם עושים :-)

תודה!

פורסם

תודה, כן, מצאתי כבר כמה. ג'רמי קלרקסון הטרחן התפייט ארוכות על זה שהיא הכריסטופר ווקן של המכוניות. הוא התכוון לזה באופן חיובי אני בטוח...

חבל שאין להם את ה-3.2 עם סלספיד - עדיף בהרבה על סתם הילוכים אוטומטיים (קלאץ' מחוץ לתחום אצלי). אין ברירה, אני אצטרך לקחת אותה לנסיעת מבחן...

פורסם

טוב, למרות הכל, כנראה שאני לא מוכן נפשית לרכב יד שניה. ההקלה הפוטנציאלית שהרגשתי כשחשבתי על האפשרות למצוא רכב שישמח אותי במידה דומה אבל שיהיה חדש מראה את זה היטב - מכוניות יד שניה מחוץ לתחום, ואודי A6 3.2 חדשה לגמרי (גם אם לא קוואטרו) - גם מחוץ לתחום, לפחות בעתיד הקרוב.

כשיגיע הזמן (אני ממתין לשינוי במיסוי על רכב מהעבודה, כדי לדעת אם לקנות דרך חברה או באופן פרטי) אני אצטרך לבחון שלל מכוניות. נראה לי שאני אנסה את ה-159 3.2, את ה-325 את הפאסאט TFSI ואולי גם את ה-A4 3.2. את ה-159 2.2 אני לא אנסה - הגיע הזמן לחזור לשישה צילנדרים (ואני בכל זאת אנסה את הפאסאט, כי היא הזולה בחבורה וגם נראית לא רע, כי אולי הגיע הזמן בעצם לנסות טורבו?) אני מנחש שבסוף אני אתלבט בין ה-325 ל-159, ושיקולים משניים יותר כמו עלות כוללת (ביטוחים, עלות בקניה אחרי טרייד-אין וכו') יכריעו.

ואולי אולי אנסה גם את גירסת הדיזל עם 200 כוחות סוס...

אני כמובן לא אשכח לעדכן, ובינתיים אתרכז במציאת תחליף לפוקוס האבודה.

תודה לכולם!

• תוכן חדש...