Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מיותר לציין וידידי יוסי זיסו לא ציין , שהכלי קיים במוסכים בלבד, ולא נועד לאנשים פרטיים ,

הזקוקים לו לעתים רחוקות אם בכלל.

בברכה

צביקה

צביקה הנכס היקר, הרשה לי נא לתקן אותך בדקות אחת ויחידה - הכלי קיים אצל מי שרוכש אותו.

אני מכיר בעלי מוסכים רבים שעדיין מבצעים ניקוז בעזרת שני אנשים, רגל ומפתח 8 סגור

ואני מכיר אחד עם ב.מ.וו פה בפורום שמנקז אוויר עם פאוור-בלידר :)

בקיצור, הכל תלוי במידת ההשקעה.

חשוב - כשזה מגיע לפאוור בלידר, או ניקוז באמצעות לחץ אוויר - לא להכניס יותר מידי לחץ למערכת, שכן זה עלול לגרום לאטמים עייפים לנפוח את נשמתם סופית.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

התעמקתי בנושא והנה כמה עובדות לגבי החלפת נוזל בלמים והחשיבות:

1. יש להחליפו פעם בשנתיים.

2. נוזל הבלמים מורכב מחומר אקטיבי וביין היתר מכיל כוהל + שמנים ותוספים שונים אשר מונעים ממנו לרתוח בבלימות חזקות.

3. עם הזמן הכוהל מתנדף משמע נשאר החומר האחר (שמנים ועוד חומרים שאני לא מכיר) אשר גורמים להרס צינורות הבלם ושאר המיכלולים בתוך מע' הבלימה.

4. את ההחלפה יש לבצע בזוג (כמו שעשו פעם) או ע"י ציוד מיוחד אשר עובד על זרימה הפוכה.

5.בברכה ויום טוב ובטוח לכולנו.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

מספר תיקונים והבהרות:

יש להחליץ את הנוזל הבלמים כל שנתיים עד ארבע שנים בהתאם להנחיות היצרן.

הנוזל אינו מכיל כוהל או סוגים שונים של שמנים ואוי ואבוי עם כך היה. הוא על בסיס גליגול מבוסס אלכוהול.

עם הזמן הוא סופח לחות וזו מורידה את טמפ' הרתיחה של הנוזל ולכן יש להחליפו במועד.

החלפה מומלץ לבצע ע"י מתקן שמספק נוזל בלחץ דרך פתח המילוי, באמצעות מתאם מיוחד המולבש על מיכל העודפים.

קיים גם מתקן המבצע שטיפה ע"י ווקאום, אך ידוע לי על יצרני רכב שלא ממליצים על שיטה זו.

לגבי הלחץ, הלחץ המערכת הבלמים יכול להיות גבוה מאוד ואין בעייה לספק לחץ גבוה- הסיבה שמספקים לחץ שלא עולה על 1-1.5 בר היא שמיכל העודפים של נוזל הבלמים עלול להתנתק ממקומו או להתבקע במידה והוא ישן.

• תוכן חדש...