Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש את משחק ה- pinball המקורי של windows XP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מחפש את משחק ה- pinball המקורי שמותקן על מערכות ההפעלה windows XP/2000 (זה עם הרקע השחור ועם הצלילים המעצבנים).

אני יודע שיש להורדה ברשת משחקים כאלו דומים, אבל מחפש את המשחק המקורי, ומכיוון שיש לי את windows 98 אין לי את המשחק.

האם מישהו יודע מהיכן משיגים את המשחק?

תודה מראש וסליחה על השאלה המוזרה.

פורסם

מממ .. לא.. רק יותר מדי זמן חופשי בעבודה :)

והטריקים זה לדעת מה מביא הכי הרבה נקודות (הנקודה הירוקה למעלה בצד שמאל, להפוך את העיגולים לכחולים ואז ירוקים ואז חומים וכו')

פורסם

צר לי, אבל 9 מליון זה לא כסף.

מאוד פשוט להגיע למספרים כאלה - צריך לשים לב למשימות שמקבלים ולבצע אותן, הבונוסים ענקיים וגדלים עם הזמן, כמו כן - לא לשכוח לתדלק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום שוב,

מאז שהורדתי את המשחק הוא פעל ללא דופי, הבעיה התחילה מהיום: כל פעם שאני משחק במשחק ורוצה להגדיל את החלון ע"י F4, מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה וה- ICQ נסגר.

ניסיתי לבדוק שגיאות ולנקות מרוגלות דרך מצב בטוח, הסרתי את ICQ והתקנתי מחדש, העברתי את התקיה של המשחק מכונן D ל- C ולא עזר כלום.

מישהו יודע מה הבעיה?

קצת על המחשב: מדובר על מחשב בן 7 שנים (וכמו שזה נראה עכשיו לא יוחלף לפחות עוד כ- 5 שנים), עם 256MB זיכרון SDRAM ומעבד של אינטל פנטיום 3 450. מערכת ההפעלה הינה Windows 98 SE בעברית.

תודה מראש.

• תוכן חדש...