Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעם 2 בחיים שאני מבין את חשיבות תושבות המנוע

אור .ס.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אוקיי, זה מתחיל ככה:

יום שישי בערב, נוסעים לת"א, בדרך החלטתי לעצור במגרש חניה לעשות קצת שטויות

והשטויות האלו נגמרו בנזק של 800 ש"ח היום בבוקר.

פשוט כאשר נסעתי ברכב לאחר ההשתוללות, כל האוטו רעד ורטט לי, בדיקה קצרה העלתה את מה שמופיע בתמונות + מפלג שאיבד את הכיון.

כמובן שיש להודות לניצן לוי ודודי "שאפט" על שסבלו אותי כל הבוקר עד שטולי ארגן לי את התושבות החדשות.

אגב הרכב זה במוו 316 שנת 87

IMG_1515-1.JPG

IMG_1516-1.JPG

IMG_1520-1.JPG

IMG_1519-1.JPG

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי שתי התושבות טיימינג ומנוע למטה ליד קיר האש היו פשוט גמורות במצב הרבה יותר גרוע משלך.

כל הרכב רעד אבל סבלתי את זה ונסעתי בלי בעיה לאחר שהחליפו אותם האוטו פשוט לא רועד אלא נוסע חלק וגם בעמידה בקושי מרגישים את המנוע.

ממש שיפר את איכות הנסיעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חביבי, אין יותר גרוע משלי !!!

המנוע נפל והתיישב על המסרק הגה.

הגיר ישב על הגשרון הקטן שמחזיק את התושבות אליו ומחובר אל השלדה, היו לי ויברציות באוטו שאי אפשר היה לעלות בכלל לטורים.

התושבת שלא מוקפת באדום נקרעה ל2 !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב כנראה שאני לא הגעתי למצב של אי העלאת טורים בגלל התושבות אבל בכל מקרה חבל שלא צילמתי אותם לפני שהלכו לפח הם גם היו יכולות לשמש דוגמה לאנשים שאסור להזניח דברים כאלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אור,

תוודא שהורכבו לך תושבות נכונות.

התושבות שבתמונה הן תושבות של מנוע M40, מנוע M10 יושב על תושבות שונות למיטב ידיעתי.

אלא אם החלפת מנוע ומגיע לך מזל טוב, תן קפיצה קטנה לREALOEM ו-וודא שהורכבו לך תושבות נכונות.

רון.

אגב, זוג קאליפרים נמכר פה ב80 יורו...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רון, התושבות החדשות הורכבו כראוי, בניגוד לקודמות שאחת הורכבה הפוך בכלל

לגבי מה התושבת ולמה אני לא יודע נכנסתי למחסן של במוו וביקשתי תושבות לאוטו אמרתי להם איזה מנוע, מה הם הביאו לי ככה הרכבנו במוסך, נשאר לי להחליף את הבולם זעזועים הקטן שיש שם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...