Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שאני בהילוך סרק הרכב עולה על טורים של עד 2 טור או יורד מתחת ל1 בלי נגיעה בדוושת הגז (ושאני לוחץ על המזגן אז הטורים לא יורדים מאחד.לא הכי קשור כי הקומפרסור לוקח כוח מהמנוע ורואים את זה בטורים זה היה סתם פתרון זמני שלא יכבה לי האוטו )

לאחר ברורים אצל אנשי מקצוע חלקם אמרו לי שזה מנוע צעדים רק על פי התאור של הבעיה.

שהתברר לי מה מחירו של מנוע צעדים חדש לפורד RS2000 חשכו עיניי ונזכרתי במשהו שמישהו אמר לי שאם אני אשים תוסף דלק כמו הBG44 זה יכול לעזור.בהתחלה חשבתי שזה שטיות אבל מה זה 80 שקל תוסף לעומת 1600 שקל מנוע צעדים , שווה בדיקה.

הכנסתי את התוסף על 3\4 מיכל ולא יאמן הבעיה נפתרה .

השאלה שלי אם זה באמת נפתר או שזה פתרון זמני ?

ומה יכל לגרום למצב הזה ?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

יכול להיות שזה שיפר את המצב, אבל עדיף שתבדוק את מנוע הצעדים ותשקול ניקוי בית מצערת מפיח. התוסף ששמת הוריד קצת פיח אבל יכול להיות שבכל זאת תצטרך ניקוי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
כמה צריכה להיות העלות של ניקוי מפיח ?

העלות לא צריכה להיות גבוהה, ההליך מאוד פשוט, כפי שתיארתי כאן.

ניתן בקלות לבצע זאת עצמאית, אך איני ממליץ על כך ללא נסיון.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

דעתי האישית היא שחיישן מנוע צעדים לא ניתן לתיקון ע"י ניקוי בית מצערת

הרי על בית המצערת יש 2 ולפעמים 3 חיישנים והם אלו שאחראים לכל הגמגומים וכל עליות הטורים למינהן..... והם חיצוניים ומה גם שהם חלקים חשמליים!

לכן נראה לי שאולי זה לא הניקוי מה שעזר לך ואולי בעיה זו תחזור בעתיד הקרוב.

אני מסיק מסקנות כאלו מדבר דומה שקרה לי, בקולט שלי היו עולים לי הטורים בסרק עד 3 טור ויורדים ל0.5 וככה משחקים איתי (וגם משחקים לי בעצבים.....)

ניקתי את בית המצערת וכלום לא עזר, אז ניגשתי ליזדי וקניתי בית מצערת שבא עם 2 חיישנים עליו ואחד מהם הוא חיישן מנוע צעדים והבעיה נפתרה (אגב זה עלה 300 שקל!)

אז קודם כל יתקנו אותי ידיידי המומחים אם טעיתי פה במשהו! ודבר שני נסה לחפש בית מצערת עם החיישן מנוע צעדים בפירוקים לרכב שלך.....

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
דעתי האישית היא שחיישן מנוע צעדים לא ניתן לתיקון ע"י ניקוי בית מצערת

הרי על בית המצערת יש 2 ולפעמים 3 חיישנים והם אלו שאחראים לכל הגמגומים וכל עליות הטורים למינהן..... והם חיצוניים ומה גם שהם חלקים חשמליים!

לכן נראה לי שאולי זה לא הניקוי מה שעזר לך ואולי בעיה זו תחזור בעתיד הקרוב.

אני מסיק מסקנות כאלו מדבר דומה שקרה לי, בקולט שלי היו עולים לי הטורים בסרק עד 3 טור ויורדים ל0.5 וככה משחקים איתי (וגם משחקים לי בעצבים.....)

ניקתי את בית המצערת וכלום לא עזר, אז ניגשתי ליזדי וקניתי בית מצערת שבא עם 2 חיישנים עליו ואחד מהם הוא חיישן מנוע צעדים והבעיה נפתרה (אגב זה עלה 300 שקל!)

אז קודם כל יתקנו אותי ידיידי המומחים אם טעיתי פה במשהו! ודבר שני נסה לחפש בית מצערת עם החיישן מנוע צעדים בפירוקים לרכב שלך.....

קובי.

באיזה זריזות הספדת את בית המצערת שלו.

ברוב המקרים ניקוי יסודי פותר בעיה.

ולפותח השרשור, האם שיחקת עם בורג הסל"ד?

בקסנטיה (EX) אחד המכונאים סובב את הבורג והיה מצב של סל"ד עולה ל1800 ואז נופל ואז שוב עולה, עד שהחזרתי את הבורג והכל נרגע.

ואז כמובן פירקתי בית מצטערת, ניקיתי, והכל בא על מקומו בשלום.

פורסם

עשיתי ניקוי יש שיפור ניכר של לפחות 90 אחוז .

יכול להיות שמשהו בכיוון סל''ד צריך להעשות . לאיפה אני יכול ללכת לכיוון סלד?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

רפי שלום!

אני מאיזור חדרה, ומבקש המלצה על מכון הזרקות טוב באיזור חדרה נתניה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אני מציע לך קצת להצפין לחיפה, אל חבר הפורום דני זומרשטיין, ממצת אור שענה לך למעלה ושם תמצא מקום מקצועי, אמין והוגן. (חבל שאין כזה בכל עיר ואולי בעתיד אפשר יהיה לשבטו).

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...