Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים עשיתי תאונה קטנה. התאונה נגרמה לגמרי באשמתי. ישנה פנייה שאני תמיד לוקח באגרסיביות והפעם עקב עבודות של קבלן/עירייה היה בוץ+ חומר שמנוני על הכביש. ממצב של החלקה בהיגוי יתר נשלט הגעתי מהר מאוד להחלקה מלאה על הצד שגרמה לפגיעה (במהירות של כ 20 קמ"ש ) במדרכה.

2 גלגלים בצד הנוסע פגעו במדרכה. הגלגל הקדמי עלה על המדרכה וכתוצאה הג'נט התעקם לגמרי ולוחץ את הצמיג פנימה. הג'נט האחורי נשרט והתעקם בשפה (ממש בקצה בלי מגע עם הצמיג) והצמיג נראה תקין.

החלפתי את הגלגל הקדמי בספייר.

אני יודע בוודאות שאני צריך להחליף את הג'נט הקדמי.

האם יש צורך בג'נט זהה מאותו סוג רכב? או שמספיק למצוא ג'נט 14" עם 5 ברגים?

אני מניח שג'נט לא זהה יהיה בעל צורה ומשקל שונים. האם זה ישפיע על ההתנהגות/ נוחות נסיעה או שמדובר במשהו זניח שלא מורגש?

כמה אמור לעלות ג'נט?

איך אני יודע מה מרווח הברגים?

הצמיגים ברכב בני כ 8 חודשים ונסעתי איתם 5000 ק"מ. האם רצוי להחליף זוג? או שניתן להסתפק בהחלפה של צמיג בודד? איפה למקם את הצמיג/ים החדש/ים? (הרכב בעל הנעה אחורית)

אסף

פורסם

הרכב שלך הוא זה שבתמונה?

כי אם כן - יש לידי מרצדס כזו, שעומדת די הרבה זמן, בחנייה פרטית, שווה אולי לשאול לגבי רכישת ג'אנט ממנה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הרכב שעשיתי איתו את התאונה הוא אכן הרכב שבתמונה- מרצדס 190E שנת 84. מידת הג'נט 14 אינץ' היא יחודית לשנתון שלי. משנת 85 הלאה הרכב נמכר עם 15" ו 16".

אסף

פורסם

אצלי היה סיפור דומה עם סקסו. כיוון שהחישוק נפוץ יותר, עלה לי רק 50 ש"ח לקנות משומש אצל חאפר. אצלך זה יהיה אולי יותר מסובך. נסה במוסכים שמחזיקים מלאי של חלקים משומשים. במוסך מורשה סביר שלא תמצא דבר כזה.

לפי הסבר של מי שהחליף לי אחרון צמיגים, אז צמיגים חדשים נהוג לשים מאחור, כי שם האחיזה חשובה יותר. הכוונה היא שאם אתה מגיע למגבלות, עדיף לא לאבד את הזנב (היגוי יתר), מה שעשוי להוביל לסחרור.

פורסם
הרכב שלך הוא זה שבתמונה?

כי אם כן - יש לידי מרצדס כזו, שעומדת די הרבה זמן, בחנייה פרטית, שווה אולי לשאול לגבי רכישת ג'אנט ממנה.

אתה מתכוון רכב שעומד הרבה זמן אז...לא צריך לקנות צריך לבוא בלילה לקחת ולהשאיר אותו על הדיסק...
פורסם

אני לא מתכוון לגנוב ולקחת בלי רשות. הרכב עומד בחנייה פרטית של מישהו. גם אם הוא היה עומד ברחוב ונראה מוזנח, עדיין מדובר ברכוש של מישהו.

הרכב שלי גם עומד בחנייה פרטית (לפעמים גם לתקופות ארוכות) ומי שלא גר בבניין יכול בקלות לטעות לחשוב שהרכב מושבת ולא זז. לא הייתי רוצה שיבואו ויתחילו לפרק אותו.

אסף

פורסם

החלף את הצמיג שנפגע ואת הגאנט שהתעקם, בדוק בשבע עיניים שאין נפחות או סימני צביטה או קרעים בצמיג השני והכי חשוב לך לאיש שלדות טוב למדידות ע"מ לוודא שלא השתנתה לך גיאומטריית המיתלים כתוצאה מהחבטה (עזוב את העין שלך, לא רלוונטי).......אם כן השתנתה הגיאומטריה, מתיחות / החלפות וכיוונים לפי הצורך.

בהצלחה,

דרך אגב מה שחויתה הוא הגורם מס' 1 להחלפת / מתיחת מיתלים :-D

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אני חושב שהוא הציע לך לבדוק האם בעל הרכב שעומד מוכן למכור לך את הג'אנט מכיוון שהרכב עומד שם תקופה ארוכה, לא נראה לי שמדובר על הצעה לפשוט על רכב...

אני לא מתכוון לגנוב ולקחת בלי רשות. הרכב עומד בחנייה פרטית של מישהו. גם אם הוא היה עומד ברחוב ונראה מוזנח, עדיין מדובר ברכוש של מישהו.

הרכב שלי גם עומד בחנייה פרטית (לפעמים גם לתקופות ארוכות) ומי שלא גר בבניין יכול בקלות לטעות לחשוב שהרכב מושבת ולא זז. לא הייתי רוצה שיבואו ויתחילו לפרק אותו.

אסף

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אתה מתכוון רכב שעומד הרבה זמן אז...לא צריך לקנות צריך לבוא בלילה לקחת ולהשאיר אותו על הדיסק...

אם אתה רוצה להמשיך לכתוב כאן , אתה מתבקש לשמור את העצות הללו לעצמך. אנחנו פורום מכוניות ,לא פורום גנבים.

• תוכן חדש...