Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אני רוצה לגשר רמקולים קדמיים לרדיו דיסק,כדי שייתן קצת יותר הגברה,אפשר לעשות את זה? ואם כן אז איך?

שאלה נוספת בלי קשר לנושא: אני מעוניין לקנות קומפוננט קדמי של מורל פולס

מה כדאי לקנות ? את מורל פולס 5 ורבע אינץ' או מורל 6 וחצי אינץ'?

יש הבדל ביניהם מבחינת איכות? באסים?

פורסם

א. לא עושים את זה (מגשרים ברדיו דיסק), קנה מגבר ואל תתקמצן :-D

ב. רמקול גדול יותר יפיק יותר באס (ויוכל להפיק תדרים נמוכים יותר).

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

תקשיב אחי לפני שקניתי מגבר היה לי 6 רמקולים ועשיתי גישור לשתיים זה מאוד קל שני חוטים מינוס ופלוס ותחבר בין 2 זוגות כל חיבור יעבור בצד אחד של האוטו כלומר גישור של רמקולים בצד ימיטן וגישור בצד שמאל ...שמע העניין הוא שהרמקולים יקבלו קצת הספק ...כלומר פחות פי 2 ממה שהם מסוגלים...

אז תקשיב לבנאדם ואל תתקמצן יותר טוב תקנה ב600 שקל או 800 מגבר טוב שיתן לך צלילים מצוינים ותהנה יותר

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם
תקשיב אחי לפני שקניתי מגבר היה לי 6 רמקולים ועשיתי גישור לשתיים זה מאוד קל שני חוטים מינוס ופלוס ותחבר בין 2 זוגות כל חיבור יעבור בצד אחד של האוטו כלומר גישור של רמקולים בצד ימיטן וגישור בצד שמאל ...שמע העניין הוא שהרמקולים יקבלו קצת הספק ...כלומר פחות פי 2 ממה שהם מסוגלים...

אז תקשיב לבנאדם ואל תתקמצן יותר טוב תקנה ב600 שקל או 800 מגבר טוב שיתן לך צלילים מצוינים ותהנה יותר

תקשיב ,לא יודע מה עשית,אבל אני שמעתי שכאשר מבצעים גישור,בין אם זה במגבר או רדיו דיסק אז מתקבל יותר הספק לרמקולים..

השאלה איך עושים את זה..

פורסם

evy,

מחזק את התגובות של דני ו - QUATRO.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מיותר, מגבר הכי פשוט שתביא ייתן תוצאה טובה יותר.

לא עושים קומבינות, את הגשרים והגישורים תשאיר למגברים

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

תקשיבו ישבתי אם חבר שמתעסק כל הזמן באלקטרוניקה והוא גישר לי...אבל כמובן שכדיי לא להיתעסק אם זה ,לקנות מגבר קטן והערכבה תיהיה פשוטה יותר בישבילך...

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם

זה נקרא פיצול

זה מוריד את ההתנגדות.

לא בריא.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

סבבה תודה על התגובות,חשבתי שזה על אותו עיקרון של מגבר 4 ערוצים..

כי הרי גם ברדיו דיסק קיימים 4 ערוצים,אז בקטנה,אני לא יתעסק עם זה..

**עריכה**

יש לי שאלה הקשורה לשאלתי בהודעה הראשונה

אני מעוניין לקנות את הקומפוננט של מורל ,אבל החורים בדלת בגודל של 4 אינץ' שכמובן בעסה של גודל חור,ושום רמקול נורמלי לא ייתן מענה ב 4 אינץ' גודל

מה אתם אומרים שאפשר לעשות? (יש קצת בעיה עם חיתוך בדלת של הפח,אבא יהרוג אותי)

שמעתי משהו שאמרו לעשות טבעות mdf ,אבל איך אפשר עם טבעות? הרי אני צריך הרחבה ולא הגבהה...

פורסם

**עריכה**

יש לי שאלה הקשורה לשאלתי בהודעה הראשונה

אני מעוניין לקנות את הקומפוננט של מורל ,אבל החורים בדלת בגודל של 4 אינץ' שכמובן בעסה של גודל חור,ושום רמקול נורמלי לא ייתן מענה ב 4 אינץ' גודל

מה אתם אומרים שאפשר לעשות? (יש קצת בעיה עם חיתוך בדלת של הפח,אבא יהרוג אותי)

שמעתי משהו שאמרו לעשות טבעות mdf ,אבל איך אפשר עם טבעות? הרי אני צריך הרחבה ולא הגבהה...

איזה רכב מדובר?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

רמקול מיד רגיל של קומפוננט בנוי בצורת קונוס (מהממברנה לכיוון המגנט) כך שאם אתה יוצר הגבהה מהפח באמצעות שימוש בטבעת עץ, למעשה החלק של הרמקול שיגיע לפח יתאים לגודל של החור הקיים בפח, ויבטל את הצורך החיתך של הפח.

בברכה

מתחדשת*

• תוכן חדש...