Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוטי הצתה של חברת BERU-יש סימן מזהה מיוחד כלשהו?

Slava 1982
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום!

היום רכשתי 4 חוטי הצתה חדשים לרכב שלי(מיצובישי סופר לנסר 96),כשפתחתי את הקופסא ציפיתי לראות חוטים שיהיה כתוב עליהם משהו כמו BERU (מהכרותי עם חוטים של BERU תמיד היה עליהם סימן מזהה) לפחות או כל סימן מזהה אחר שהם באמת תוצרת BERU אבל הסימן היחידי שמצאתי עליהם זה היה סימן של " סליל "(כמו שמסמנים סליל באלקטרוניקה) וזה הכל! איך אני יכול לדעת שאלו הם באמת חוטי הצתה של חברת BERU אם לא כתוב עליהם כלום! ושלא עבדו עלי ושמו לי בתוך קופסא של BERU חוטי הצתה פשוטים?

תודה מראש!

סלבה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה השני ששואל את השאלה הזאת בשבוע האחרון, ממידע שקיבלתי חוטי ההצתה של בירו, אינם נושאים כיתוב או לוגו של בירו, הרכב את חוטי ההצתה ודווח על השינוי.

ככלל חלפים לרכב קונים במקום אמין, שבו יש אפשרות להחליף להתלונן, ולצאת בהרגשה טובה.

אנא חזור לדווח על התנהגות ובצועי הרכב לאחר ההחלפה, ואיך הם היו עם חוטי ההצתה הקודמים?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן צביקה!

את החוטים קניתי ממקום אמין ובטוח(ישירות מהיבואן),ניתן לראות שהחוטים בהחלט עשויים באיכות גבוהה ומחומרים א"א ולא כמו אלו שמוכרים ב 80 ש"ח.

עכשיו היסתכלתי באתר של BERU וראיתי שאכן יש שתי דגמים של חוטי הצתה,כנראה הכחולים הם אלו שבאים עם כיתוב עליהם והשחורים באים ללא כל כיתוב כך שאני מאמין שאלו חוטים מקוריים.

בקשר לשינוי כלשהו באוטו לא נראה לי שאני אראה או ארגיש פשוט החלפתי את הישנים כי הם היו מאוד יבשים וקשים כמו אבן והחלטתי להחליף לחדשים כי להזיק זה לא יזיק.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר חיפוש קצר באתר של BERU מצאתי את הפרטים של היבואן בארץ,בבקשה:

http://www.beru.com/english/handel/international/adresse.php?id=h&country=Israel

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...