Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רייסים נגד ראלי אחרת....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפה רקע. אחד שגדל אצלנו בשכונה ובאזור והכל, קנה ראלי לפני איזה חודש. ראלי שחורה, שנת 97. הוא כבר לא גר באזור, אבל הוא מסתובב פה לא מעט.

פה ושם הקניטו אותי עליו, ואותו עליי. ניסו לארגן רייסים ומה לא (הוא בן 22, ואני בכלל צעיר, אז יש הרבה ילדים מתלהבים שמכירים אותנו ומנסים להלהיט אותנו :twisted: ).

בחיים לא באתי במיוחד בשביל רייס. ובטוח שאני לא יבוא בשבילו. שידברו כמה שירצו, לא איכפת לי איזה ראלי לוקחת...(אולי טיפה), אני יודע מה הראלי שלי שווה, וזהו. אכזבה לילדים(!) רבים.

אתמול נסעתי לכיוון אזור הבית שלי מהכביש של תל ברוך, למי שמכיר. ראיתי ראלי שחורה, עומדת בצד, המשכתי לנסוע, והוא ישר נסע אחריי. עצרתי, דיברנו קצת והכל. בן אדם נחמד אחרי הכל. מבסוט מהאוטו עד הגג. מה כן, האוטו שלו נשמע מדהים. הראלי שלו מגרגרת כמו אימפרזה! יפה בטירוף. והוא טוען שהיא לא משופרת... הוא הציע לי לרייס...חייכתי, ונסעתי בקטנה כזה עם פרפור קטן. הצהרת כוונות:).

הגענו לרמזור....אדום...מחכים במתח...אדום, צהוב, בוםםםםםםם. פתחנו... לקחתי אותו, ולא בקצת. במאה עשרים הייתי לפניו בערך בשלוש מכוניות, אבל היו איתו עוד 2 באוטו. אני אמרתי לו לילה טוב, ואין לי כח יותר. הוא אומר לי: בחיית אחיי....עד שאנחנו נפגשים בכביש, בוא נמשיך. אמרתי לו שאין לי כח וכל זה, ואחרי שהוא לחץ עליי 2 דקות, אמרתי "יאללה, שיהיה, בוא אחריי". ואז שנינו נסענו מהר , אני ראשון, הוא אחריי, סיבובים באזור והכל. הפער גדל...(עצרנו אחרי שלקחתי בפתיחות, דיברנו, ואז אחרי ש"שוכנעתי" אמרתי לו לבוא אחריי, ככה שכמעט ולא היה פער).

אחר כך הוא ביקש שוב שנפתח...והוא יוריד את חברים שלו בדרך. לא היה לי כח. אבל פעם אחת ולתמיד שיעזוב אותי הנאדג'. הוריד אותם...עשינו שני פתיחות עד 120. בשניהם לקחתי, בערך במכונית - מכונית וחצי. פער נאה.

אבל לקראת 120 הפער התחיל להצטמצם. :roll: כבר ציינתי שהמנוע שלו נשמע כמו אימפרזה...אולי פילטר אוויר פתוח? (אם כן, למה זה משפיע רק במהירות ממש גבוהה?). עדיין לקחתי אותו והוא לא היה מדביק את הפער, אבל הפער אכן התחיל לרדת ממכונית וחצי למכונית למשל, ואז התייצבנו שוב בכזה פער פחות או יותר. הוא התחיל טיפה לקבל כח. איך? למה?

משהו אחד לכל החסידים למיניהם - השעה הייתה 4 בבוקר, אין חתול על הכביש. לא השתגענו, ולקחנו סיבובים מסוכנים, אלא רק דברים שאנחנו מכירים ולא מסוכנים.

הוא כמובן ניסה לתרץ את זה בפתיחות שלו שלא יצאו טוב, אבל פתחנו שלושה פעמים, ולבן אדם יש רשיון 4 שנים יותר ממני. נראה לי שאם הוא היה יודע לפתוח, הוא היה מצליח לפחות פעם אחת מתוך שלושה מן הסתם....

Back to the original - NC again.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב אותך עם הוא התקרב אלייך העיקר שלקחת אותו זה מה שחשוב.

היה לי בדיוק רייס כזה כמו שאתה מתאר עם קליאו RSI ולקחתי אותו באוטו. הבעיה שהוא

לא היה מוכן לקבל את זה אז המשכנו עוד 4 פעמים עד שהוא ניכנע :lol:

ואני בדרך כלל רגוע וממש ממש לא משתולל אבל אתה יודע כולם צריכים להשתעשע קצת :lol:

תגיד מתי אנחנו קובעים פגישה קטנה :wink:

פורסם

למיטב ידיעתי ראלי דור 2 הגיעו רק בצבע לבן וכחול, לארץ בכל אופן.

לעומת זאת יש ראלי דור 1 שחורה.

מישהו יכול להפריך את העניין?! (סתם סקרננות).

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

יש דור 2 שחורה. בדוק.

פורסם

ראלי מגרגרת כמו אימפרזה (ממש אותו רעש) רק אם יש בעיית ניצוץ-כלומר,פלאג דפוק,בריחה מחוטי ההצתה או ליקוי במודול.

ד"א - זה מחליש את האוטו משמעותית,אפרופו רייס.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

דור שני מגיעות בצבעי : שחור לבן וכחול

ראשון : אדום לבן ושחור...

אין הרבה דור 2 שחור , אבל מה שכן אם ראית טקסי , אז אתה צריך לדעת שיש

ראלי שחורה , הרי הם פורצים לאחת כזו בסרט...

פורסם

יש דור 2 שחורה. בדוק.

וכעת נעבור לשלב ההוכחות במשפט...

rui106rallye_1_07_large.jpg

marcel106rallye_1_05_large.jpg

marcel106rallye_2_03_large.jpg

marc106rallye_2_03_large.jpg

marc106rallye_1_04_large.jpg

כולן כמובן תודות ל-peugeotperformance.net. :wink:

MCS 2008

פורסם

יש גם בארץ...

מאוד נדירה....

ראתי אחת ביפו אם פלסיטיקים מפורקים ושלט "נהג חדש" נראתה לא שמורה בעליל...

איזה בזבוז...

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
יש גם בארץ...

מאוד נדירה....

איזה בזבוז...

הרמן.

וואלה, באמת בזבוז... :wink:

רכב כזה צריך להיות אצל נהגים מכובדים ורציניים שמבינים בעפיצות ובתקשורת בין הגאית...

:roll:

:-)

פורסם

אה, אגב...שכחתי לציין.

אותו אחד שניצחתי, טוען שיש לו את הראלי הלא משופרת הכי חזקה בארץ. שהיא מטורפתתתת. (בטח...).

בלי קשר, הוא טוען(!) שהוא סגר איתה סקאלה. למי שלא יודע, המספר האחרון בסקאלה בראלי זה 220, הוא טוען שהוא הגיע ל 220, והמשיך עוד בערך 10 קמש יותר. כלומר, הוא טוען שהוא סגר 230 קמש!!! עם ראלי סטנדרטית...

אז מה יש לבחורצ'יק הזה באוטו? בפתיחות לקחתי, אבל במהירויות גבוהות הוא נראה לי חזק. או שזה חירטוט.... מן הסתם הוא חירטט בקשר ל 230, אבל עדיין ב 120 הוא נראה כמו מי שקיבל עוד טיפה כח לעומתי. עדיין לא חזק מספיק\לא חזק כמוני, אבל בכל זאת קיבל.

למישהו יש מושג?

פורסם
ראלי מגרגרת כמו אימפרזה (ממש אותו רעש) רק אם יש בעיית ניצוץ-כלומר,פלאג דפוק,בריחה מחוטי ההצתה או ליקוי במודול.

ד"א - זה מחליש את האוטו משמעותית,אפרופו רייס.

חח, כדיי שלא יהיו תרוצים:

זה לא בדיוק כמו אימפרזה :lol::lol::lol:

אבל בכל זאת יש לה רעש יפה. אני לא יכול להגיד בוודאות אם היא נשמעת כמו אימפרזה, כי אני לא כל היום שומע אימפרזה. לעומת זאת, אני כל יום שומע ראלי, ואפילו כמה. הן לא מגרגרות ככה. פשוט רעש יפה. לא נראה לי שזה משהו מיוחד, אלא פשוט אגזוז מסוים, או אולי פילטר אוויר (לא נראה לי קשור), אבל בכל זאת... רעש יפה מאווד. יכול להיות שזה בעיה בפלאג כמו שתומר ציין, אבל לא נראה לי שהוא היה קונה את האוטו אם זאת הייתה בעיה רצינית...

פורסם
יש גם בארץ...

מאוד נדירה....

איזה בזבוז...

הרמן.

אני מכיר את הראלי שאתה מדבר עליה , מדובר על בחור שגר ביפו

ויש לו ג"אנט אחד של 205 ראלי... הראלי שלו אולי טיפה מוזנחת מבחוץ

אבל מכנית היא מדהימה , אחד הרכבים המדוגמים ביותר...

והאוטו חזק יחסית לראלי אחרות

פורסם
יש גם בארץ...

מאוד נדירה....

איזה בזבוז...

הרמן.

אני מכיר את הראלי שאתה מדבר עליה , מדובר על בחור שגר ביפו

ויש לו ג"אנט אחד של 205 ראלי... הראלי שלו אולי טיפה מוזנחת מבחוץ

אבל מכנית היא מדהימה , אחד הרכבים המדוגמים ביותר...

והאוטו חזק יחסית לראלי אחרות

איזה "מכנית מדהימה" ואיזה נעליים ?! הבחור כל היום מרייסס , טוחן את האימ-אימא של המנוע שלו + מעביר הילוכים בצורה ברוטאלית ממש...

אבל אם אתה טוען שאתה מכיר אותו, ושהאוטו שמור מבחינה מכנית, אני לא מתווכח... :mm_tongu:

רק הקטע שיש לו 2 ג'אנטים קדמיים של 205 ראלי אומר דרשני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...