Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני שנה גיליתי אזור של חלודה מתחת למגש המצבר שנוצרה ככול הנראה מדליפת חומצה מהמצברים במשך השנים, מרחתי חומר מיוחד אוטם חלודה על כל האזור על מנת לבודד ככול האפשר את אזור החלודה מלחות, כפתרון זמני.

השנה אני רוצה לטפל באזור הנגוע בחלודה ולנסות להיפטר ממנה סופית, אני מאוד רוצה לדעת את השלבים להסרתה ואיך לפעול בצורה הנכונה ביותר בהתמודדות עם החלודה, כיצד להסירה ועם מה לצבוע לאחר מכן?

אני מעדיף לעשות את התהליך בעצמי מאשר לנסוע לפחח.

אשמח לראות המלצות מקצועיות מהמומחים.

בברכה,

גיורא.

pc300002gu4.jpg

pc300003zg4.jpg

pc300001xcv9.jpg

פורסם

שייף קלות את האיזור.

קנה צבע המרייט (צובעים על חלודה),בגוון הרצוי והמתאים לך(אני מעדיף שחור).

עם מברשת צבע את האיזור ,תן לו להתייבש 30 דקות ותן לו עוד שכבה.

30 שקל אתה סוגר הכל.

פורסם

כל הממירים/צבעים/אקריליים וכו' לא יעזרו לך אלא אם תסיר את החלודה לחלוטין.

תתחיל בלנסות עם מברשת פלדה בצורת כוס שאפשר לחבר למקדחה ולנקות איתה.

אם החלודה עמוקה יותר וזה לא מוריד תנסה ללטש עם נייר מים. תקנה כמה דרגות גסות ותראה מה מתאים.

אם החלודה חדרה כ"כ עמוק שהפח שם נאכל (מה שלא נראה לפי התמונות) כלום לא יעזור לאורך זמן.

אחרי שתסיר את החלודה לחלוטין תצבע עם צבע המרייט בשתי שכבות לפי ההוראות שעל הפחית.

פורסם
שייף קלות את האיזור.

קנה צבע המרייט (צובעים על חלודה),בגוון הרצוי והמתאים לך(אני מעדיף שחור).

עם מברשת צבע את האיזור ,תן לו להתייבש 30 דקות ותן לו עוד שכבה.

30 שקל אתה סוגר הכל.

לפי דעתי הצבע עליו את ממליץ ממש לא טוב, ולא מחזיק הרבה זמן!

לפותח השרשור:

כמו שאמרו לך קודם, תשייף ותוריד כמה יותר חלודה!

ואז תצבע, ועדיף לחוד באבץ ולחוד בצבע, ולא בצבע שיש בוא גם וגם, כי אם תבדוק תראה שבצבעים האלו שצובעים "על חלודה" יש ממש קצת אבץ ולכן הם גם לא מחזיקים. ואל תשכח כשאתה קונה את הצבע שזה מקום שמתחמם ואז מתקרר הרבה, יש צבעים מיוחדים בשביל תנאים כאלו.

יגאל.

• תוכן חדש...