Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

********עריכה - נוספו סימני פיסוק הדרושים לקריאה של ההודעה. בתקווה שכעת הכל ברור. נודה לך אם להבא תשתמש בסימני פיסוק בעצמך. כמו כן, קח בחשבון שניצלת את זכות השימוש ב-ו' החיבור למשך 50 ההודעות הקרובות שלך, ולכן הינך מתבקש להימנע משימוש בו ב-50 ההודעות הבאות*******

שלום, לכולם החלפתי באוטו שלי. לפני חצי שנה בערך 4 בולמים. בגלל שהרגשתי כול מיני. רעידות באוטו את האמת, אחרי שהחלפתי ראיתי שאין הבדל. גדול ! סבבה!! - אמרתי. אולי זה משהו, אחר אז, לפני שבועיים, אני מוציא את האוטו ממוסך אחרי. טיפול, ראש רדיאטור, טיפולים וכול מה שכלול בעבודה כזאת והמוסכניק אמר לי שאני צריך להחליף בדחיפות. גם כריות בולם ובגלל זה. האוטו לא הכי יציב, בעולם ובכול כביש משובש הוא משתגע קצת. אמרתי לו שאני יחליף כבר, באילת כי אני עובד שם, ובמוסך שטיפלתי. נמצא באופקים אם אפשר. לדעת כמה עולים בערך כריות? בולם קדמים לאוטו ואם זה ישפר את חוית הנהיגה ואת יציבות הרכב. והבנתי גם שחייב כיון פרונט. אחרי זה יש לי סיאט איביזה שנת 94 מנוע 1600. תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אני יכול לומר לך מניסיון אישי על הרכב שלי, החלפת בולמים+קפיצים+צמיגים,נתנה שיפור רציני,אך אחרי שהחלפתי כריות בולמים=הבדל של שמיים וארץ, שיפור משמעותי ביותר בכל הקשור ליציבות\נוחות\אחיזה.

מומלץ בחום.

לפי דעתי זה MUST.

פורסם

******עריכה - גם הודעה זו נערכה עם סימני פיסוק על פי כללי האקדמיה ללשון. כמו כן , הגעת אל גבול מכסת האשראי של ו' החיבור. ההודעה הבאה בסגנון לא תיערך, אלא תימחק. לתשומת ליבך. ********************

ודרך, אגב גם צמיגים של גודייר החלפתי, לא מזמן תודה - על העזרה חברים.

• תוכן חדש...